- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.741
Cnm en saglıklısı önceden rezerve eddırmek cunku alaya yakın bır yer olması gerekıyorr sonucta alaya gdıp ımza atılcak ama ızmır bolgesıde acemılkte önde bır bolge ısparta gbı yanı önceden dha mantıklı bz bıletlerı otelı hepsnı rezerve eddrdık.Ama ynede sz bılırsınız.
olumunekankayizsmile
sennkinden haber varmı mervecim..geceleri konuşabiliyomusunuz daha
acemisini İzmir Gaziemirde yapıyor k.bkma gec cevp verdim telefonda onunla konusuyordum :dance:5 yıldır birliktelikten sonra ayrı kalmak insana cok zor geliyoryemin törenindede yanında bulunamicam artık kasımda insallah:Saruboceq:
aa bizimkide orda canım..
bende dahil 3 kişi olduk ozamn:1hug: Hangi bölükte peki benimkisi 3.bölükte
bende dahil 3 kişi olduk ozamn:1hug: Hangi bölükte peki benimkisi 3.bölükte
dogru sölüon aslında canım bn onu bi konuşiyimde ona göre ayırtalım bi yer kaydirigubbakcemile2
benimkide 3.bölükte canım
ay ne güzel bölükler aynı çıktı
aa tuh benimkiyle ayni bolukte deil ozaman benimki 2. bolukte diger arkadaslarinkide 4. bolukte bildigim kadariylaopuyorumnanaktan
canım gaziemirden olan 5kişiyiz.mervennki 2.bölükte meralle benimki 3.bölükte tuğbanınkide 4.bölükte sanırım
aa kevsercim seninkide mi 3. bolukteydiben 4 saniodum
aa kevsercim seninkide mi 3. bolukteydiben 4 saniodum
o duyguyu bizde yaşayabilseydik keşke..neyse artık gelince haberleri senden alırız :)
Rahat biyer diye söyleniyor gerci nekadar rahat olabilir ama görüşme acısından sıkıntı olmuyor sık sık konusabiliyoruz Allah kavustursun hepimizinkini mirmirmirmir
aynenn öle canım ama merwe kimmm:sinifsinif:
sanırım 3tüeyvahedigeldismile:roflol: benimkinn arayıp aramamsınla uğraşırken yakında bölüğünüde unutucm
canım arama konusunda bitek sorunu ben yaşıyorum sanırım..amin canım inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?