- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.841
Ah canim.. böyle günlerin oluyo.. benimde cok olduu.. ve hala bazen oluyo..kızlar kendimi şuan çok mutsuz hissediorumm...çok özledim galiba yaaaaa:gitme: böle canım yanıo :gitmensuzluk çok zoruma gidio.. biz farklı şehirlerdeydik ama çok sık görüşüoduk..hep birlikteydik ...onsuzluk canımı yakmaya başladı:gitme:
Kızlarrrrr yoldaaa kayınvalıdemle otrcam 17 saaattttsempatiksalakcinni hıc uyuyamıorummm bır de bacak problemım var otrup aglıorummm ciddi bısekılde galıyorum bacam uyuşuyor ama norml bı uyusma deıl rezil olucam =)
Tatlım bendende örnek vereyim.. Ona bahsettiğim 3 tane erkek arkadşaım var normal arkadaşlarım görüştüğün onların dışında biri olursa orda durmam yasak mesela.. Hereyi haver vermem şart.. Haberi olmadan dışarı çıkmam imkansız.. Mekanlara pek karışmıyo çünkü burdaki mekanları pek bilmiyor.. Geldikçe ben gezdiriyorum onu işte.. Herkesin evine gidemem mesela.. Yakın ark. evet ama kısa süredir tanıdığım insanlara yasak.. Kıyafet konusu var bide ama yanında herşey serbest :) Neysee bitmez bu böyle.. Allah hepimizie o sabrı versin diyeyimm
Kızlarrrrr yoldaaa kayınvalıdemle otrcam 17 saaattttsempatiksalakcinni hıc uyuyamıorummm bır de bacak problemım var otrup aglıorummm ciddi bısekılde galıyorum bacam uyuşuyor ama norml bı uyusma deıl rezil olucam =)[/QUnie rezil olcan canımm gayet olagan şeyler.. kaynanan uyur ama sende onu beklersin canımmmmm
Kızlarrrrr yoldaaa kayınvalıdemle otrcam 17 saaattttsempatiksalakcinni hıc uyuyamıorummm bır de bacak problemım var otrup aglıorummm ciddi bısekılde galıyorum bacam uyuşuyor ama norml bı uyusma deıl rezil olucam =)
susum gözünaydın tatlım olumunekankayizsmile
ya bunların mekanizmaları aynı çalışıyo hihoyyyt benimkinin 3 altın kuralı var o yokken: çatal, bel, göbek görünmicek ama o varken herşey serbest :lepi:
Tertonn yesin senii delikafaduldensaol didoşummm canıııımm tertoommmmŞenizŞeniz
Aminn canım :sinifsinif: insallah öyle olur cabucak gecer..
Ah canim.. böyle günlerin oluyo.. benimde cok olduu.. ve hala bazen oluyo..
Ama allahtan bol bol sabir iste.. gececek günler..
1 gün gelecek 1 gün kalacak unutma cnm
geçicek canım bizde atlatıcaz inşş şu 400lerden çarçabuk kurtuluczopuyorumnanaktan
tuğbacm yanına gitmene az kaldı bak sende görücksin askerini..
ayyy yetişemiyorummm delikafadulden
susu canım bi sevemedim şu msn yaa hiç açmıyorum bir tek aşkım gircem deyince açıyorum
geçicek canım bizde atlatıcaz inşş şu 400lerden çarçabuk kurtuluczopuyorumnanaktan
tuğbacm yanına gitmene az kaldı bak sende görücksin askerini..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 keısnlıkle vala cnm bılmıom nolcakkkKızlarrrrr yoldaaa kayınvalıdemle otrcam 17 saaattttsempatiksalakcinni hıc uyuyamıorummm bır de bacak problemım var otrup aglıorummm ciddi bısekılde galıyorum bacam uyuşuyor ama norml bı uyusma deıl rezil olucam =)[/QUnie rezil olcan canımm gayet olagan şeyler.. kaynanan uyur ama sende onu beklersin canımmmmm
hahahahahh sorma valaaaaa ah uyuyabılsemmmmo yol hiç bitmesdelikafadulden
Vala zor durum tatlım yaaaa zaten hağla utanıom=)ayy ne zor durumlar canım yabizde arabayla gitmiştik kucağımda yeğenler sıkış tıkış :roflol:
Anaa yazini okudum.. ayni problem bendede var biliyormusun..
Yillardir doktora gidiyorum.. hala ne oldugunu bilmiyorlar..
Bacagim boyle kendiliginde atiyo :) sendedemi var aynisi?
Yoksa seninki farklimi? bilmiyorumkismile
Cnm doktora hıc gtmedım valaa ama bı uyusuyorrrr öluyorum snaıyorum araba bı hoplasaaa mahvoluom aglmaktan o acı tarıf dahı edememmm of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?