- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #88.801
Hayır hangı akla hızmet cagla dıe aldım acebbbbbkaydirigubbakcemile2sempatiksalakcinni
Ho$buldum Arkadaslarrr...
Nasilsiniz bakalim?olumunekankayizsmile
Kesinlikle öyle tatlım... Askerliği yarılamışsınız bizde o aylarda çok kötüydük.. Hemen herşeyi sorun ediyordu şimdide farklı sayılmayız ama bir çok hatayı görüyor en azından züğürt tesellisi oluyor biraz ama napalım..
yaa tlfndaydım bi tuhaf oldum yaaaaheycan mı desem artık az konuşuoz ya sogukluk mu desemmmmbenneyaptımki
sempatiksalakcinnisırnaşık şey
yaa tlfndaydım bi tuhaf oldum yaaaaheycan mı desem artık az konuşuoz ya sogukluk mu desemmmmbenneyaptımki
Sağol canımm iyiymm sen ??
Yanındayken hiç susmayan ben bile telefonda senin gibi oluyorumsogukluk değilde uzaklıgın verdigi bi duygudan ötürü böleyiz galiba benneyaptımki
aramıomudu canım
Yanındayken hiç susmayan ben bile telefonda senin gibi oluyorumsogukluk değilde uzaklıgın verdigi bi duygudan ötürü böleyiz galiba benneyaptımki
ya bi de şu sıra kısaldı kısalacak diyolar ya çok stres yaptı... bi de ağrı patnosta o ben muğladayım senağlama erken gelmek için izin de kullanmıyo... bugün bi çarşıya çıktım telefonu açık bırak cebinde ben dinliyim diyo deli olcam ya hangi dükkanın önünde olduğumu bile soruyo :1no2: gazinoda sorumlu diye 24 saat telefonun başında nefes aldırmıyo... çıldıriciiimmmm delikafadulden
aynennn bende öle yanındayken susman tlfnda dewamlı sölic. eke bişiler bulurum ama bu gece bi tuhaftı yaaa sustum ölecee...:sinifsinif:
`ayy kızlar çok geride kaldım muhabbeti kaçırdım aşkımla konuşuyodum:asigim:
ama öldüm gülmekten yaainciler karıştı dimi:roflol: biz de şaşırmıştık diğer inciyle karşılaşınca
ben nişanlı olan inci,geçen gece fotosunu koyan inciyim kevsercim :roflol:
bir de ağrı mı yazdı biri unuttum nickini benim aşkım da ağrıdaa :asigim:
babyke hoşgeldin canım inşallah olumlu sonuçlanır:teselli:
Senin safagin kac canim?Bende de bi iki gün öle oldu onsuzluk cok zorsadece onu dinlemek sesini duymak istiyorsun ama onunda sana cok ihtiyacı var böyle soguk durunca oda üzülür eminim morelini yüksk tutki aklı sende kalmasın benneyaptımki
Bende de bi iki gün öle oldu onsuzluk cok zorsadece onu dinlemek sesini duymak istiyorsun ama onunda sana cok ihtiyacı var böyle soguk durunca oda üzülür eminim morelini yüksk tutki aklı sende kalmasın benneyaptımki
ayy kızlar çok geride kaldım muhabbeti kaçırdım aşkımla konuşuyodum:asigim:
ama öldüm gülmekten yaainciler karıştı dimi:roflol: biz de şaşırmıştık diğer inciyle karşılaşınca
ben nişanlı olan inci,geçen gece fotosunu koyan inciyim kevsercim :roflol:
bir de ağrı mı yazdı biri unuttum nickini benim aşkım da ağrıdaa :asigim:
babyke hoşgeldin canım inşallah olumlu sonuçlanır:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?