Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya bi de şu sıra kısaldı kısalacak diyolar ya çok stres yaptı... bi de ağrı patnosta o ben muğladayım senağlama erken gelmek için izin de kullanmıyo... bugün bi çarşıya çıktım telefonu açık bırak cebinde ben dinliyim diyo deli olcam ya hangi dükkanın önünde olduğumu bile soruyo :1no2: gazinoda sorumlu diye 24 saat telefonun başında nefes aldırmıyo... çıldıriciiimmmm delikafadulden

Ayy canım valla şu tel olayıyla benkide aynı inanırmısın ?o kadar iyi anlıyorum ki seni.. Benide bıktırmıştı bi ara bu telden dolayı çok kavga ediyoduk kışınn İş yerinde kapatma telefonu dinlicem dio deli ediyor benii delii Bu doktor kavgamızda böyle çıktı zaten klava: Herşeyi bilmek istiyo en ince ayrıntısına kadar didikliyorr yaa
İlgi güzel bişey ama bunun adının ilgi olduğunu hiç mi hiç sanmıyorum

Son düzenleme:
ayy kızlar çok geride kaldım muhabbeti kaçırdım aşkımla konuşuyodum:asigim:

ama öldüm gülmekten yaa inciler karıştı dimi:roflol: biz de şaşırmıştık diğer inciyle karşılaşınca
ben nişanlı olan inci,geçen gece fotosunu koyan inciyim kevsercim :roflol:

bir de ağrı mı yazdı biri unuttum nickini benim aşkım da ağrıdaa :asigim:

babyke hoşgeldin canım inşallah olumlu sonuçlanır:teselli:

aynennn bende öle yanındayken susman tlfnda dewamlı sölic. eke bişiler bulurum ama bu gece bi tuhaftı yaaa sustum ölecee...:sinifsinif:

Bende de bi iki gün öle oldu onsuzluk cok zor sadece onu dinlemek sesini duymak istiyorsun ama onunda sana cok ihtiyacı var böyle soguk durunca oda üzülür eminim morelini yüksk tutki aklı sende kalmasın benneyaptımki

`
Ayy canim insallah ya.. bizim gelecegimiz icin cok önemlibilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bende de bi iki gün öle oldu onsuzluk cok zor sadece onu dinlemek sesini duymak istiyorsun ama onunda sana cok ihtiyacı var böyle soguk durunca oda üzülür eminim morelini yüksk tutki aklı sende kalmasın benneyaptımki

bn onuda yapamıom işte yaa benm canım sıkkınken ona ilgili olamıorum we illa yansıtıorum...bu gecede öle konuştummm we şimdi üzüldümmm

tamm şimdi oldu canım..hatırladıııııım perinn dediği camları sildinmi kııı sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…