- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.021
geçmiş olsun canım yaaa, ben de geçen hafta öyle bi nezle gibi oldum gitti çok şükür bilmiyorumkismile
Günaydın güzellerr nasılsınızz opuyorumnanaktan
Kıyamam sana:1hug:Saol canım yok valla düzelme falan..Ses mes kalmadı bende kafamçokkarıştı
Vallaha canim E$imi buraya yurtdisina getirmek icin bazi $artlar var devlette.. maas olsun, ev olsun, is olsun.. Hersey tamam.. amaaaaaa sadece kontrakt lazim is yerinde.. 1.5 sene boyunca burada calisacak diye bir belge.. benimki su an 6 aylik.. ve normalde 3 kez 6 aylik uzatiyorlarmis bu sirkette.. ama yarin konusmam var.. ve az cok benim durumumu biliyorlar.. 1.5 sene verirmisiniz diye soracam.. Cok heyecanliyim kizlar.. olmazsa Türkiyeye tasinmam lazim.. Seviyorum istiyorum turkiyeyi.. ama gelecegimiz icin burasi daha iyi bizim icin..
Hmmmm. Hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Bol şanslar kaydirigubbakcemile5
Yazilar karismis benim adimdada 105 yaziyo..
Tatlikis yanlis alinti yapiyon hehehehe :lepi:
Kuzum gribal enfeksiyona yakalandımm :2:
oyy oyy geçmiş olsun canım ya
o kadar zman sonra jetonum yeni düştü kızlar.. Burcum sen hep yengecim yazıyon ya ben onu her zman "yenge" ciğim anlamında okuyordum hatta bir ara sorcaktım niye yenge disoun diye sempatiksalakcinni
Yazilar karismis benim adimdada 105 yaziyo..
Tatlikis yanlis alinti yapiyon hehehehe :lepi:
heyecandan sempatiksalakcinni delikafadulden :sm_cool:
Saol tatlım ya.. Benim hersene oluyo bide baharda oluyorum o kadar.. Bahardaki daha çok vuruyo genelde.. Bayılana kadar ondan sonra iyileşme evresine giriyorum
Tesekkür ederim.. hayirlisi
Hmmmm. Hakkınızda hayırlısı olsun cnm. Bol şanslar kaydirigubbakcemile5
Aynen canim hihoyyytheyecandan sempatiksalakcinni delikafadulden :sm_cool:
37 gün sonra 99 olacam allahin izniylee oleyy :lepi:hihoyyytayy ne güldüm buna sabah sabah hiç aklıma gelmezdi bu şekilde nitelendireceğin varya:)))))
oo günleride görcen babykem
yok kzı senin yazın altına yapıyodum ama nese düzelldi galiba:)
alerjin var mı canım? bende alerji de astım da var, biraz üşütünce hepsi birleşiyo çok fena oluyorum.. ondan sordum..
Aynen canim hihoyyyt
37 gün sonra 99 olacam allahin izniylee oleyy :lepi:hihoyyyt
WAAAOLLLLLLL 377 GÜNCÜK SONRA İKİ HANELİLER AZ KALMIŞ VALLA CANIM YA
Yok canım yaa dikkat etmiyorum kendime ondan herhalde.. Doğru düzgün beslenmiyorum giyinmiyorum güneşi görünce açılıyorum kaçınılmaz sonuç.. Bünyemde zayıf olunca...
Bu arada limango davetiyesi olanlar varmı kıslarrrr bilmiyorumkismile
yok canım yaa dikkat etmiyorum kendime ondan herhalde.. Doğru düzgün beslenmiyorum giyinmiyorum güneşi görünce açılıyorum kaçınılmaz sonuç.. Bünyemde zayıf olunca...
Bu arada limango davetiyesi olanlar varmı kıslarrrr bilmiyorumkismile
valla annem dio senin nerenden anne olcak bi çocuk doğursan gidersin diyeeaaa dikkat et ama kendine canım yaa, ilerde çok zorlanırsın şimdi idare ediyoruz kafamçokkarıştı
limangoya ben üyeyim tatlım
Aynen canim hihoyyyt
37 gün sonra 99 olacam allahin izniylee oleyy :lepi:hihoyyyt
ben de 40 gün sonra 99 diycem kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: 1 aralıkta da iller geliyooo, 81 :içelim:
WAAAOLLLLLLL 377 GÜNCÜK SONRA İKİ HANELİLER AZ KALMIŞ VALLA CANIM YA
yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :teytey:
valla annem dio senin nerenden anne olcak bi çocuk doğursan gidersin diyee
davetiye gönderirmisin tatlım bana
valla annem dio senin nerenden anne olcak bi çocuk doğursan gidersin diyee
davetiye gönderirmisin tatlım bana
Günaydin canim..herkese gunaydın kzılar kardesım gıtı bende hemen nete attımkendımı hafta sonu hıc gelsın ıstemıyorum askerım araıyo acamıyorum yaa nasıl ıcım gıdıyo of neyse kı gııtı benımkı sızler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?