Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydın güzellerr nasılsınızz opuyorumnanaktan

Hoşgeldin cnm

Saol canım yok valla düzelme falan..Ses mes kalmadı bende kafamçokkarıştı
Kıyamam sana:1hug:

ayy ne güldüm buna sabah sabah hiç aklıma gelmezdi bu şekilde nitelendireceğin varya:)))))

Yazilar karismis benim adimdada 105 yaziyo..
Tatlikis yanlis alinti yapiyon hehehehe :lepi:

oo günleride görcen babykem
yok kzı senin yazın altına yapıyodum ama nese düzelldi galiba:)

alerjin var mı canım? bende alerji de astım da var, biraz üşütünce hepsi birleşiyo çok fena oluyorum.. ondan sordum..

Yok canım yaa dikkat etmiyorum kendime ondan herhalde.. Doğru düzgün beslenmiyorum giyinmiyorum güneşi görünce açılıyorum kaçınılmaz sonuç.. Bünyemde zayıf olunca...

Bu arada limango davetiyesi olanlar varmı kıslarrrr bilmiyorumkismile

aaa dikkat et ama kendine canım yaa, ilerde çok zorlanırsın şimdi idare ediyoruz kafamçokkarıştı

limangoya ben üyeyim tatlım

herkese gunaydın kzılar kardesım gıtı bende hemen nete attımkendımı hafta sonu hıc gelsın ıstemıyorum askerım araıyo acamıyorum yaa nasıl ıcım gıdıyo of neyse kı gııtı benımkı sızler nasılsınız

Takvim - Tek tip askerlik olsun mu?

anket yapmışlar. Çoğunluk olmasın diyooklava:

evet yaa bende katıldım oankete baktımm çoğu olmasın... tabi ama şimdi şöyle düşünelim.. pc başındaki çoğunluk üni mezunu onların anne-babası dersek yani okuyan kesim dersek çoğnluğun olmasın demesi de normal oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…