- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.041
ah canım yaa sana diyorum da ben de hep hastayım, ayıptır söylemesi 42kg'ım da ben de bünyem de doğal olarak zayıf bu kiloyla :roflol:
valla tatlım öyle zayıfta diilim ben yaa.. Ama bünye dayanıksız.. Acı eşiğim de çok düşük..
Günaydin canim..
Niye acamiyorsunki telefonu canim?
Ahh canim.. ne kötü durumm yaa..kardesım varken konusamıyorum canım hafta icleri okulda ama hafta sonları eve gelıyo hafta sonu hıc gelsın ıstemıyorum
kardesım varken konusamıyorum canım hafta icleri okulda ama hafta sonları eve gelıyo hafta sonu hıc gelsın ıstemıyorum
Ahh canim.. ne kötü durumm yaa..
Arkadasinla konusmus gibi yapamiyormusun.. konusurkende disari cik?
Vallaha bizim hikayemiz film gibi..Babyke cnm sana bişi sorucam sen şimdi evlisinya.
Eşinin ailesiylemi kendi ailenlemi kalıysun? Yada tekmi kalıosun?
Merak ettimde:uhm:
Allah yardimcin olsun aynen.. insallah hep gidip gezer.. sende rahat konusrsunyapamıyorum canım duyar dıye cesaret edemıyorum kısık sesle konustugum zamanda ercan duymuyo orası seslı oldugu ıcın onun ıcın acamıyorum ama acmadıgımı bıldıgı halde sureklı arıyo ona daha cook uzuluyorm artık haftanın 4 gunu evde olucakmıs o zaman ne yapıcam hıc bılmıyorum allah yardımcım olsunn
Vallaha bizim hikayemiz film gibi..
biz yaklasik 2 senedir evliyiz ama dügün olmadi.. seneye temmuzda insallah..
Esim istanbuldan ben yurt disi..
6 ay marmariste kaldik.. ben orada staj gormustum.. bi kac ay ailesinin yaninda kaldik istanbulda.... hep gidip gelyiorum.
Simdi askerlik bitsin.. burada yani yurt disina yerlesmeyi ev almayi dusunuyorum.. ( su an kendi ailemin yaninda yasiyorum)
çok zor bi durum cidden akannehir allah yardımcın olsun, kardeşinn hep gezsin kaydirigubbakcemile3
ayy kızlar ilkd efa ahastalandığım için bu kadar mutluyum yani:)
ayy kızlar ilkd efa ahastalandığım için bu kadar mutluyum yani:)
selaaaaam kızlar ben geldiiiiim.nasılsınız bakalım?delikafadulden
haklisin.. oyle iyi olmaz zaten.. en iyi karari vermissiniz.. gelsin guzelcene yuvanizi kurun..Hmmm. Allah yardımcın olsun cnm. Nişanlımın ailesi askere gitmeden evlenmemizi ve gelene kdr bnm onlarla yaşamamı istediler. Ama biz istemedik öyle daha zor olcağını düşündük.
Hosgeldin cnm bnmselaaaaam kızlar ben geldiiiiim.nasılsınız bakalım?delikafadulden
haklisin.. oyle iyi olmaz zaten.. en iyi karari vermissiniz.. gelsin guzelcene yuvanizi kurun..
Hosgeldin cnm bnm
hoşgeldiiinnnn.. iyiz şafak saymaya devam tam gaz.. sen nasıslıınn? opuyorumnanaktan
haklisin.. oyle iyi olmaz zaten.. en iyi karari vermissiniz.. gelsin guzelcene yuvanizi kurun..
Hosgeldin cnm bnm
Gelir gelmez evlencekmisiniz?Aminnnnn cnm İnşallaaaaaaahh:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?