Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ahh canim.. ne kötü durumm yaa..
Arkadasinla konusmus gibi yapamiyormusun.. konusurkende disari cik?

yapamıyorum canım duyar dıye cesaret edemıyorum kısık sesle konustugum zamanda ercan duymuyo orası seslı oldugu ıcın onun ıcın acamıyorum ama acmadıgımı bıldıgı halde sureklı arıyo ona daha cook uzuluyorm artık haftanın 4 gunu evde olucakmıs o zaman ne yapıcam hıc bılmıyorum allah yardımcım olsunn

Babyke cnm sana bişi sorucam sen şimdi evlisinya.
Eşinin ailesiylemi kendi ailenlemi kalıysun? Yada tekmi kalıosun?
Merak ettimde:uhm:
Vallaha bizim hikayemiz film gibi..
biz yaklasik 2 senedir evliyiz ama dügün olmadi.. seneye temmuzda insallah..
Esim istanbuldan ben yurt disi..
6 ay marmariste kaldik.. ben orada staj gormustum.. bi kac ay ailesinin yaninda kaldik istanbulda.... hep gidip gelyiorum.
Simdi askerlik bitsin.. burada yani yurt disina yerlesmeyi ev almayi dusunuyorum.. ( su an kendi ailemin yaninda yasiyorum)

Allah yardimcin olsun aynen.. insallah hep gidip gezer.. sende rahat konusrsun

Hmmm. Allah yardımcın olsun cnm. Nişanlımın ailesi askere gitmeden evlenmemizi ve gelene kdr bnm onlarla yaşamamı istediler. Ama biz istemedik öyle daha zor olcağını düşündük.

çok zor bi durum cidden akannehir allah yardımcın olsun, kardeşinn hep gezsin kaydirigubbakcemile3

keske allahım nerde canım evet cook zor bı durum ama yapıcak bısey yok sevgılım var demeyede korkuyorum anlayıssızdır kendısı bıraz o yuzden sımdılık boyle ıdare edıyoruz bakalımm

Hmmm. Allah yardımcın olsun cnm. Nişanlımın ailesi askere gitmeden evlenmemizi ve gelene kdr bnm onlarla yaşamamı istediler. Ama biz istemedik öyle daha zor olcağını düşündük.
haklisin.. oyle iyi olmaz zaten.. en iyi karari vermissiniz.. gelsin guzelcene yuvanizi kurun..

selaaaaam kızlar ben geldiiiiim.nasılsınız bakalım?delikafadulden
Hosgeldin cnm bnm

hoşgeldiiinnnn.. iyiz şafak saymaya devam tam gaz.. sen nasıslıınn? opuyorumnanaktan

bende öyle aynı devam canım bayadır görüşemedik folwerim şafak azalmıştır baya senin askerin nasıl ?

haklisin.. oyle iyi olmaz zaten.. en iyi karari vermissiniz.. gelsin guzelcene yuvanizi kurun..

Hosgeldin cnm bnm

hoşbuldum hemşerim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…