Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende öyle aynı devam canım bayadır görüşemedik folwerim şafak azalmıştır baya senin askerin nasıl ?

hoşbuldum hemşerim opuyorumnanaktan

evet canım yaaa .ok oldu konuşamadık özledik vallaa kaydirigubbakcemile5
azaldı canım maaşallah biticek inşalllaaahhh, 139 oldu şafak :asigim:
iyi o a napsın iyice bunaldı artık bitse de gelsem diye hayaller kuruyo, ben de bitse de gelse de şunları yapsak diye hayal kuruyorum opuyorumnanaktan

durucum olmadım olmadım diye sinir oluyordum ama neseki oldum yai:) canım birde ben bitene kadar sancılı oluyorum o bakımdan iyi oldu

begümcüm regl oldum tertemz gidicem yanına rahat olcam yani:)

öyle oldu canım ösledim bende arada gel msn e laflayalım zemuszemus ay ya maşşalh sen hangi devresin canım?azıcık kalmışsositososito

Günaydin cnmm nasilsin

günaydınnnn :1hug: iyiyim tatlım sen nasılsınnn ???

günaydın canım hoşgeldin.tanışmadı daha önce.90/3 devresin galiba.rabbim kavuştursun.nasıl askerin rahat mı ?

günaydınn hoşbuldukkk a.s.
ya rahat sayılır ama sabah uyandıgından bi dahaki sabah 6ya kadar nöbet tutuyo hergun onun dısında rahat kaydirigubbakcemile3 . geliyo cumartesi günü delikafadulden

Bende iyiyim tsk ederimm..

Yeni gelen arkadaslar.. Ustaniz belli oldumu?

öyle oldu canım ösledim bende arada gel msn e laflayalım zemuszemus ay ya maşşalh sen hangi devresin canım?azıcık kalmışsositososito

ay yaa girebilsem keşke işyerinde giremiyorum malesef tavan durumunda artık özlem yaa 8 ay oldu görmeyeli birbirimizi ne canlı ne de camden.. bitsin artık yaa... 89/4'üz canım.. dağıtım izni harici izin de kullanmadı daha, kullanmazsa daha azalıcak izinleri düşünce opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr

günaydııınn =)

kızlar bakın bunu aldım limangodan

hayırlı osluunnn=)

ne güzel rahatsa dağıtıma geliyo demi?bak kıymetini iyi bilin o 7 günün.o günlerin hayaliyle yaşayacaksınız uzun bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…