- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.061
Gelir gelmez evlencekmisiniz?
insallah istediginiz gbii olur..Allah nasip ederse ve bi sorun çıkmazsa inşallah cnm:Saruboceq:. İşini gücünü ayarladıktan sonra beklemeyi düşünmüyoruz artık
insallah istediginiz gbii olur..
bende öyle aynı devam canım bayadır görüşemedik folwerim şafak azalmıştır baya senin askerin nasıl ?
hoşbuldum hemşerim opuyorumnanaktan
evet canım yaaa .ok oldu konuşamadık özledik vallaa kaydirigubbakcemile5
azaldı canım maaşallah biticek inşalllaaahhh, 139 oldu şafak :asigim:
iyi o a napsın iyice bunaldı artık bitse de gelsem diye hayaller kuruyo, ben de bitse de gelse de şunları yapsak diye hayal kuruyorum opuyorumnanaktan
Günaydin cnmm nasilsingünaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlarrrr
durucum olmadım olmadım diye sinir oluyordum ama neseki oldum yai:) canım birde ben bitene kadar sancılı oluyorum o bakımdan iyi oldu
begümcüm regl oldum tertemz gidicem yanına rahat olcam yani:)
Günaydin cnmm nasilsin
günaydın canım hoşgeldin.tanışmadı daha önce.90/3 devresin galiba.rabbim kavuştursun.nasıl askerin rahat mı ?
Bende iyiyim tsk ederimm..günaydınnnn :1hug: iyiyim tatlım sen nasılsınnn ???
günaydınn hoşbuldukkk a.s.
ya rahat sayılır ama sabah uyandıgından bi dahaki sabah 6ya kadar nöbet tutuyo hergun onun dısında rahat kaydirigubbakcemile3 . geliyo cumartesi günü delikafadulden
kızlar bakın bunu aldım limangodan
öyle oldu canım ösledim bende arada gel msn e laflayalım zemuszemus ay ya maşşalh sen hangi devresin canım?azıcık kalmışsositososito
günaydın kızlarrrr
kızlar bakın bunu aldım limangodan
günaydınnnn :1hug: iyiyim tatlım sen nasılsınnn ???
günaydınn hoşbuldukkk a.s.
ya rahat sayılır ama sabah uyandıgından bi dahaki sabah 6ya kadar nöbet tutuyo hergun onun dısında rahat kaydirigubbakcemile3 . geliyo cumartesi günü delikafadulden
Hoşbuldukk canımm nasılsın :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?