- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.121
amin canım
evet canım bakalım ama yalan oldu belkide bu süpriz
geçenlerde aradı konuştuk 1-2 hafataua bi kıyağım var dedi bende ne dedim sölemedi biraz meraklan dedi uyuz sonra burdan bişiler düşünüyorum dedi ben sana telefon açıcam ve bişe socam sende sölüceksin dedi ii dedi peki ertesi günü konuşurken ben konuyu açtım söle diye oda sadece sen bana atkı öremedin ama ben senin başına çorap örücem dedi anlammazlığa vurdum tekrarlattım sen bana atkı öremedin ama ben snein başını bağlıyorum dedi konuyu uzatmadım :) haftasonunda aillen evlenmeyi düşünmüyor muusn diye sormuyor mu dedi yoo dedim ama ark. soruyor dedim hımm zaten sen 30 undan önce evlenmezsin dedi bende ne alaka dedim o da sen düzden razısın demez mi bana ben bi bozuldum sonra ben snaa evlenme teklifi etsem kabul etmez misin dedi bilmem dedim öle mi diceksin dedi o ana bağlı dedim:) hımm her an edebilirm belki deid ne yani herşeye hazırlıklı ol mu demek istiyorsun dedim oda evet dedi hala süprizini yapacak beyfendi bakalım bana pek yapmıcak gibi geliyor ama bakalım
Ok ilk soru benden.. Herkes cevaplasin
Kayinvalidenizle ayni evde yasarmisiniz??
sevgiliniz/eşiniz sizi aldatsa bundan emin oldugunuz halde onu affeder mısınız?
sevgiliniz/eşiniz sizi aldatsa bundan emin oldugunuz halde onu affeder mısınız?
Allah kimseye göstermesin böyle bisey.. kimsenin basina gelmez insallahsevgiliniz/eşiniz sizi aldatsa bundan emin oldugunuz halde onu affeder mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?