Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

1.asla giymem dediğin bir kıyafet var mı? Yakisan hersey giyinirim.. ama acik degil Askim keser beni..
2.estetik ameliyatı olsan nereni değiştirirdin?Yaglarimi aldirirdim
3.en sevdiğin yemek?Makarna
4.ünlülerden, cok yakisikli dedigin isim? e$im (Türkiye 2cisi) Baya tanilmis :)
5.aynanın karşısına geçtiğinde ilk olarak nerene bakarsın?:roflol:Saclarima
6.hic bir erkege tokat attin mi? Evet okulda arkamda oturan sinif arkadasa.. dürtüp duruyordu.. sustum sustum tokat attim..
7.aranıza ilk katıldığımda benim hakkımda ne düşündün?Güzel hatun
8.en sevdigin dizi ?Yaprak dökümü, Kucuk sirlar, kucuk kadinlar, fatmagulun sucu ne?
9.başka bir nick seçecek olsan o nick ne olurdu?Babyk
10. fatmagülün suçu ne?:roflol: Cok güzel olmak..
11. gece hayatın var mı?e$imle beraber oluyo ara sira
12. boş vakitlerinde ne yaparsın?Internete takilirim[/QUOTE]

Son düzenleme:
kzılar ya cook moralım bozuk annem bu hafta yıne yook allahım bu gıdısle nısan falan olmuycak ben ne zaman konusup ıkna etıcemde nısan olcak bayrama ne kaldı kı zaten of yaaaaa

kızlarr çokkk yazamıorum şu an halen yatıorumm sol gözümm şu an görmüor halaa düzelceğini düşünüoruzzz küçük bir ameliyata daha gireceğim inşallah her şey yolunda gider...yüzüstü yatma konusunda master yapıorum şu an çok zor allah kimsenin baiına vermesin..öpüorum sizleri

baybke bend cevapladım canım.. cok tesekkr edrım zevkle yanıtladım hepsini..

noldu canım sana*?

bunun için eldiven giymem lazım kuzummm üstümü ne kadar giysemde eller ısınmıyo kafamçokkarıştı

ayy sen de bendensin o zaaamaann..elleriöm ayaklarım yaz kış buz gibidir benim de yaaa..

afiyet olsun canımm cokacimcoook

saol canıım yedim geldim :)

canım yaa geçmiş olsuun iyi oldugunda yaz bilgisayarla çok haşır neşir olma daha çok yorma gözünü

Selam kızlarrr,sarılalem ALLAH tez zamanda eskı sağlıgına kavustursun cnm..

hoşgeldiiinnn=)

olmuycak kı zaten canım ama hayırlısı canım senınd esafgın bıttı bıtıcek canımm ne guzel bı dugyu allahım hepımıze nasıp etsın insalalh

nerden biliyorsun olmucağını belkde herşey ummuduğundan güzel gelişicek birazcık pozitif düşünmelisin tatlım
evet tatlım darısı sizin başınıza

selam kızlarr ben geldim

Selam kızlarrr,sarılalem ALLAH tez zamanda eskı sağlıgına kavustursun cnm..

Yemeğimi yedim geldim kimler var burda bakalım

Selamm kızlarr..Yeidm geldimm..Çorbamıda içtimm oohh sıcacıkk
Sarılalemm geçmiş olsun tatlım yaa tez zmaanda yanımızda görmek istiyoruz seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…