- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.161
Hosgeldin canim nasilsin?selam kızlarr ben geldim
1.asla giymem dediğin bir kıyafet var mı? dar kyafet giyemem eşim beni keser vala :))
2.estetik ameliyatı olsan nereni değiştirirdin? sivilcelerimi yok ederdim heralde:))
3.en sevdiğin yemek? karnıyarık:))
4.ünlülerden, cok yakisikli dedigin isim? kenan imirzalıoglu,ama en yakısıklısı eşim..:))
5.aynanın karşısına geçtiğinde ilk olarak nerene bakarsın?:roflol: yüzüme..
6.hic bir erkege tokat attin mi? hayır..
7.aranıza ilk katıldığımda benim hakkımda ne düşündün?cok sevecen
8.en sevdigin dizi ? yaprak dokumu,kucuk kadınlar,kucuk sırlar,kavak yelleri,ask ve ceza,yer gök ask
9.başka bir nick seçecek olsan o nick ne olurdu? bitanem ve ben
10. fatmagülün suçu ne?:roflol: bhter olmak:))
11. gece hayatın var mı?hayır cnku ben bır anneyım
12. boş vakitlerinde ne yaparsın? oglumla ugrasmaktan kendıme bıle vaktım kalmıyor...
kızlarr çokkk yazamıorum şu an halen yatıorumm sol gözümm şu an görmüor halaa düzelceğini düşünüoruzzz küçük bir ameliyata daha gireceğim inşallah her şey yolunda gider...yüzüstü yatma konusunda master yapıorum şu an çok zor allah kimsenin baiına vermesin..öpüorum sizleri
bunun için eldiven giymem lazım kuzummm üstümü ne kadar giysemde eller ısınmıyo kafamçokkarıştı
afiyet olsun canımm cokacimcoook
kızlarr çokkk yazamıorum şu an halen yatıorumm sol gözümm şu an görmüor halaa düzelceğini düşünüoruzzz küçük bir ameliyata daha gireceğim inşallah her şey yolunda gider...yüzüstü yatma konusunda master yapıorum şu an çok zor allah kimsenin baiına vermesin..öpüorum sizleri
Selam kızlarrr,sarılalem ALLAH tez zamanda eskı sağlıgına kavustursun cnm..
ayy sen de bendensin o zaaamaann..elleriöm ayaklarım yaz kış buz gibidir benim de yaaa..
saol canıım yedim geldim :)
canım yaa geçmiş olsuuniyi oldugunda yaz bilgisayarla çok haşır neşir olma daha çok yorma gözünü
hoşgeldiiinnn=)
kzılar ya cook moralım bozuk annem bu hafta yıne yook allahım bu gıdısle nısan falan olmuycak ben ne zaman konusup ıkna etıcemde nısan olcak bayrama ne kaldı kı zaten of yaaaaa
hoşbulduuuuk =)
yemeğimi yedim geldim kimler var burda bakalım
canım bayrama daha var dert etme hemen herşeyi
naber nasılsın tatlım nasıl gidiyo?
Ben varııımm... Afiyet olsun hoşgeldin =)
olmuycak kı zaten canım ama hayırlısı canım senınd esafgın bıttı bıtıcek canımm ne guzel bı dugyu allahım hepımıze nasıp etsın insalalh
Yemeğimi yedim geldim kimler var burda bakalım
selam kızlarr ben geldim
Selam kızlarrr,sarılalem ALLAH tez zamanda eskı sağlıgına kavustursun cnm..
Yemeğimi yedim geldim kimler var burda bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?