Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne güzel rahatsa dağıtıma geliyo demi?bak kıymetini iyi bilin o 7 günün.o günlerin hayaliyle yaşayacaksınız uzun bi süre

hayır canım dağıtım değil . usta birliğinde zaten d.bakırda. izne gelıcek şimdi 10gun

İyi cnm nolsun şafak saymaya devam......... senden naberrr??

aynen kaydirigubbakcemile3 iyiyim bende işte idare ediyoruzz

bu 30 gün izin kullanmış hali mi şafağın?8 ay çok olmuş canım ya nasıl bir özlemdir o.rabbim bi kavuştursun bi daha hiiiiiç ayırmasın canım arkadaşım.ee artık sizi bi tepükleyelimde sıra bize geliversin :sm_cool:

üfffffffffffffff içimde bi sıkıntı varrrr çıkıp dolaşmak istiyorummm. Pazartesi sendromu yaşamazdım ama ne bugünkü halim bi anlam veremiom kendimekafamçokkarıştı

üfffffffffffffff içimde bi sıkıntı varrrr çıkıp dolaşmak istiyorummm. Pazartesi sendromu yaşamazdım ama ne bugünkü halim bi anlam veremiom kendimekafamçokkarıştı

havaalardan olabilir tatlım

beğenmenize sevindim kızlar

şeymacım depük günüme bekliyorum 12 ekim salı günü doğan güneş dicez inşallah:)

sorma canım hiç sorma.. "özlem" kelimesi çok basit gelir oldu artık, çoktandır özledim yazmıyorum o yüzden... yapabilecek bişey yok, arada vuruyor sürünüyorum resmen ama sonra toparlıyorum mecburen.. amiinnn inşallah iyi dileklerin için tşkler canııım olumunekankayizsmile
inşallaah yaaa canım tepüklenmeyi bekliyoruz bizler de artık sıkışıyoruz düşündükçe o günü, sonra da sıra sizdeeee kaydirigubbakcemile3
evet 24gün izni var bu şafağın içinde, izin kullanabilirim zorla yollayabilirler dedi o yüzden çıkaramıyorum böyle saymaya devam ediyorum boshayallersmile

Oo tamam canım inşAllah . Darısı başımıza inşAllah yaa... kaydirigubbakcemile

Süpriz falan yazıyodu diğer sayfalarda ne süprizi kız hayırdır kaydirigubbakcemile2

olabilir burcummmm...

ayy 12 ekim Allahım nasıl bi mutluluk sendeki burcu kendindemisin sen ya ne kdr rahatsın aaaa ben olsam kafayı yemiştim heyecandan mutluluktannn:sm_cool:delikafadulden

kızlar hepinize günaydınlar olsun, hem güzel hem çabuk geçen bir hafta diliyorum.
Bugün kış yüzünü bi hayli gösterdi. Resmen üşüyorum.

burcum öncelikle merhaba canım.havlularını güle güle kullan.çeyizler birikiyo yavaş yavaş bakıyorumdaaklinialirimsmile.şafağına da maşallah maşallahopuyorumnanaktan

Oo tamam canım inşAllah . Darısı başımıza inşAllah yaa... kaydirigubbakcemile

Süpriz falan yazıyodu diğer sayfalarda ne süprizi kız hayırdır kaydirigubbakcemile2

amin canım

evet canım bakalım ama yalan oldu belkide bu süpriz
geçenlerde aradı konuştuk 1-2 hafataua bi kıyağım var dedi bende ne dedim sölemedi biraz meraklan dedi uyuz sonra burdan bişiler düşünüyorum dedi ben sana telefon açıcam ve bişe socam sende sölüceksin dedi ii dedi peki ertesi günü konuşurken ben konuyu açtım söle diye oda sadece sen bana atkı öremedin ama ben senin başına çorap örücem dedi anlammazlığa vurdum tekrarlattım sen bana atkı öremedin ama ben snein başını bağlıyorum dedi konuyu uzatmadım :) haftasonunda aillen evlenmeyi düşünmüyor muusn diye sormuyor mu dedi yoo dedim ama ark. soruyor dedim hımm zaten sen 30 undan önce evlenmezsin dedi bende ne alaka dedim o da sen düzden razısın demez mi bana ben bi bozuldum sonra ben snaa evlenme teklifi etsem kabul etmez misin dedi bilmem dedim öle mi diceksin dedi o ana bağlı dedim:) hımm her an edebilirm belki deid ne yani herşeye hazırlıklı ol mu demek istiyorsun dedim oda evet dedi hala süprizini yapacak beyfendi bakalım bana pek yapmıcak gibi geliyor ama bakalım

Ulen benimkii her ay evlenme teklif ediyo heves meves bırakmadı insandaa yaaa alsanaalsanasmile

olabilir burcummmm...

ayy 12 ekim Allahım nasıl bi mutluluk sendeki burcu kendindemisin sen ya ne kdr rahatsın aaaa ben olsam kafayı yemiştim heyecandan mutluluktannn:sm_cool:delikafadulden

valla canım kendimfeyim belkide pek konuşamadığımızdandır eğerki bu araar hergün konuşsak hiç duramam yerimde hetyecandan ama tabiki heyecanlıyım ama işte kendimi teseklli eddddiyorum valla bu hafta ölüm gibi geçicek gibime geliyr:)

miraçşle canımm beğenmene sevindim darısı başınıza tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…