Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçmiş olsun canım

kızlar ağlıyorum resmen yok böle bişey

burcucum sende kist olma ihtimali yada rahminin dar olması ihtimali var bence. Ben adet oldugumda kafamı duvarlara vururdum çok kötü olurdum ama bende düzensizlikte vardı. sonra gittim polikistik over varmış. çok ağrılı olanlar düzensiz olmasa bile sakıncalı bi durum kist olma ihtimali var

ağrın vardı dımı k.bakma çıkmış aklımdan.
bende senın gibiydim önceden doktora gittim kist çıktı ama önemlı değilmiş d.kontrol hapı verdıler 4 ay kullandım geçti. şimdi o kadar ağrım olmuyo ağrı kesıcı aldıgım zaman geçiyo.

4 ay mıı :sinifsinif: ben iki yıldır kullanıyorum :sinifsinif:

[ı]geçmiş olsun tatlımm dualarımız senınleee :saruboceq:[/ı]

[ı]noldu canım ?? :/[/ı]

canım regloff nasıl bir sancı ya çıldırıorum ya

tatlım ağrı kesici falan aldınmı bilmiyorum ama kafein ve kırmızı etten uzak dur bu günlerde

aldım majezik tatlım ama yok hiç etkisi yok ya
sürekli çay içiyorum az önce türk kahve içim dedim işlerin yoğunluğundan içmeyide unuttum yani neden canım?

Bu kist için tekrar kontrole gitmedim ben ya yakın zmanda gidicem..Önceden dayanılmaz bir ağrı oluyordu ama devamlı değil anlık sancılar giriyordu.. D. kontrol den sonra ki muayenemde küüçldüğünü söyledi dr tekrar gitmedim dr.a..İhmal etmemek lazım

bende şu anda saçımı başımı yolucam yani o derecedeyim malesef

ben o ilaçla 4 ayda 10 kılo aldım 2 yıl kullansaydım heryere yuvarlanarak gıderdım heralde kaydirigubbakcemile3
bende hiç kilo artısı olmadı hatta zayıfladım bu ilaçlardan sonra.. 4 aydır farklı bi ilaca geçtim çok kiilo aldırır diyorlardı ama buda öyle bişey yapmadı cnm seninkinin adı neydi?

Ben her 3 ayda bir gidip kan tahlili veriyorum cnm maalesef bi gelişmede yok :sinifsinif:

burcu ayrıca kasıklarına yada ayaklarının altına imaknın varsa küçük pet şişeye sıcak su koyup kasığına yada ayakaltına koyabilirsin.
her ay böyle oluyorsa mutlkaa bi doktora görün cnm.

Nasıl hiç bir gelişme olmadıki şaşırtıcı.Peki amelyat falan söz konusu mu tatlım ?
Bende en son gittiğimden bu güne rahat 2 yıl var..Eskisi gibi sancılarım olmuyor.. Tekrar gidicem yakın zmanda. İleride daha tehlikeli olabilir.

hiç hatırlamıyorum canım ya 1.5 yıla yakın oldu kullanalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…