- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.381
evet canım 3 boluk 1 kogusta
iiyim canım saoll aslında olayımı bilenlere haberlerim vardı ama kızlar yok burda sanırımyasakkelime
askerlerın psıkolojısı dıyelım canım fırsat oluyo konusmaya sudan sebeplaerden dolayı aramıyo sımdı oldugu gıbı fırsat olmuyo konusmaya sureklı arıyoo işte bu yuzden berbat demek ıstıyorum cunku cook sınırlıyım onaaaboshayallersmile
ismi ne pekii benimmki daha aramadı arayınca sorarım belki tanısmıslardır
canım gozunle ılgılı bıs orun vardı yanlıs hatırlamıyorum demıı
iiyim canım saoll aslında olayımı bilenlere haberlerim vardı ama kızlar yok burda sanırımyasakkelime
alttan al ama basına cıkarma tatlım
yok kız ne gözü sevgilimle ilgili olaylar:1rolleyes:
senınkı demı 1 kogusta canımercan koca canım benımkıde aramadı kustukde bırazalsanaalsanasmile
ben az buçuk bılıyorumm
Duygucum senin şafak kaçç fisfisfis
ay canım pardon yaaa gecmısı okuyorum ama aklımda kalmıyo olsun canım bılmıyorum pek ama guzel seyler olmustur inasalalh
Hadi yaa ama arada mesafe varken soguk olmayın zaten uzaklık yetiyoo bide sogukluk eklenince ızdıraapp :sinifsinif: bugun bende hiç konusmadım arar 9dan sonra herhlde off geçmiyooo günler yaaaaaaaamafoldumben
biz safagı bıraktık dogan güneşi gördük askım oldu hür genaral benimki geleli bi bucuk ay oldu tatlım senin
biz safagı bıraktık dogan güneşi gördük askım oldu hür genaral benimki geleli bi bucuk ay oldu tatlım senin
ya sınırımı bozdu konusurken aramıycam aksam falan dedı aramıyoda sınır oldum insallah 10 gıbı arar ay canım benım kıyamam sana elımde olsa sana pencerem her dakıka acık ama işte dunya halıya bııraz onla bunla ugras
kız anlatiim o zaman çünkü söylemem lazım geçen çarşamba bana mesaj attı naber diyeekaydirigubbakcemile2
ben bugun iki kez konustuma aramazsa aramazın anzını cekıcek halde degılım bısey yapmadım ben onaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?