Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

madem hala olmaz dıyo neden senı dusunuyorum dıyıp senı umıtlendırıyo anlamadım kı :umursamaz:

salak işte manyak ama ben biliyorum aklınca beni düşünüyo ayağında benim ondan kopmamamı sağlıcak peşinden koşturcak hoşuna gidiyo benim böyle üüzzülmem ama bu son biliyomusunz bu kargoyada yine yok falan derse tamam dicem bittii artık arama beni sakın

canım aynen valla hiç bifarkları yok

canım aradı bugun ikincide bıraz bozustuk hafta sonuda kardesım vardı aradım onu arama mustafa evde dıye ona ragmen sureklı aradı falan ıste tartıstık kus kapattık telefonu canım. senınkı kacıncı kogustaya metın ıkı oynuyo deme bana sakın duser bayılırımlaelaelaelaelae

bencede öyle yapmalısın onada hayır derse sakın arama konuşma lmaz:
sende insansın yani niye sureklı uzulesın kı
bu erkekler çok bencıl klava:

kaçıncı koğuşta bilmiorum canımya bana 3.bölük dedi okadar

aramıycaklar bızımkıler hıc umıdım yok aman senağlama

benimki kesin zaten..benim kızdığım ne biliomusun sürekli annesini arayıpta beni aramamsı..dün aradı işte konuşurken hevesimi kırdı. annemleri aradım çıkmadılar çıkmayınca seni aradım dedi..sesimi duymak için aradığını sanmıştım çok kırıldım..ailesinde olupta bende olmayan bende bulamadığı ne var anlayamadım

kizlar kusura bakmayin derse daldim , bi bunlari gördüm daha bana yazan olduysa son 3-4 sayfaya bakamadim :kedi:

dur canim sakin ol arar belki , veya cok yorgundur yatmak istemistir diyememistir bilmiyorumkismile
sagol canim benim düsünmen yetiyo olumunekankayizsmile

hoş bulduk laydim benim ne yapıyosun bakalımmm
$uan derslere dalmi$tim canim k bakma geciktim , öyle böyle iste nolsun boshayallersmile

kızlarrrrr nasılsınız??
özlemcim hosgeldin , varmi bi haber

yuh canım kusurabakma ama senınkıde bı alem ercan ailesını ıkı gunde bır falan arayıp ıyım deyıp kapatıyourm dıyo senınkıde yanı soylenıcek sozmu takma canım elbet bıtıcek bu askerlık bakalımm

lafını hiç sakınmaz hemen pat diye söyler herşeyi..ama kırılıorum işte..bugünde kesin aaradı annesini..beni aramaya gerek duymadı..huy canım ya askerlikle alakalı değil bence böyle devam eder..

lafını hiç sakınmaz hemen pat diye söyler herşeyi..ama kırılıorum işte..bugünde kesin aaradı annesini..beni aramaya gerek duymadı..huy canım ya askerlikle alakalı değil bence böyle devam eder..

ay canım nedesem ama sen tanıyosun onu canıms en aramayı dene hem daha sık arar senı hem daha uzun konusursunuzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…