- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.421
madem hala olmaz dıyo neden senı dusunuyorum dıyıp senı umıtlendırıyo anlamadım kı :umursamaz:
oleyyy arıyoo opuyorumnanaktan
oleyyy arıyoo opuyorumnanaktan
canım senın avatarın daha farklıydı demı askerınle senın resmın mı vardı bundan oncekı avatarından cunku bı arkadasınkı daha hur generaldı
hadi gözünaydın..ardından benimkiyle meralinkide arar innşallah:Saruboceq:
canım aynen valla hiç bifarkları yok
salak işte manyak ama ben biliyorum aklınca beni düşünüyo ayağında benim ondan kopmamamı sağlıcak peşinden koşturcak hoşuna gidiyo benim böyle üüzzülmem ama bu son biliyomusunz bu kargoyada yine yok falan derse tamam dicem bittii artık arama beni sakın
benimkide benimkide:a015:
benimkide benimkide:a015:
evet tatlım ben oyum zaten ama baska arkadaslarımızda var buda askerine kavusmus olan
canım aradı bugun ikincide bıraz bozustuk hafta sonuda kardesım vardı aradım onu arama mustafa evde dıye ona ragmen sureklı aradı falan ıste tartıstık kus kapattık telefonu canım. senınkı kacıncı kogustaya metın ıkı oynuyo deme bana sakın duser bayılırımlaelaelaelaelae
kaçıncı koğuşta bilmiorum canımya bana 3.bölük dedi okadar
aramıycaklar bızımkıler hıc umıdım yok aman senağlama
dur canim sakin ol arar belki , veya cok yorgundur yatmak istemistir diyememistir bilmiyorumkismileya sınırımı bozdu konusurken aramıycam aksam falan dedı aramıyoda sınır oldum insallah 10 gıbı arar ay canım benım kıyamam sana elımde olsa sana pencerem her dakıka acık ama işte dunya halıya bııraz onla bunla ugras
$uan derslere dalmi$tim canim k bakma geciktim , öyle böyle iste nolsun boshayallersmilehoş bulduk laydim benim ne yapıyosun bakalımmm
özlemcim hosgeldin , varmi bi haberkızlarrrrr nasılsınız??
benimki kesin zaten..benim kızdığım ne biliomusun sürekli annesini arayıpta beni aramamsı..dün aradı işte konuşurken hevesimi kırdı. annemleri aradım çıkmadılar çıkmayınca seni aradım dedi..sesimi duymak için aradığını sanmıştım çok kırıldım..ailesinde olupta bende olmayan bende bulamadığı ne var anlayamadım
yuh canım kusurabakma ama senınkıde bı alem ercan ailesını ıkı gunde bır falan arayıp ıyım deyıp kapatıyourm dıyo senınkıde yanı soylenıcek sozmu takma canım elbet bıtıcek bu askerlık bakalımm
lafını hiç sakınmaz hemen pat diye söyler herşeyi..ama kırılıorum işte..bugünde kesin aaradı annesini..beni aramaya gerek duymadı..huy canım ya askerlikle alakalı değil bence böyle devam eder..
iyi akşamlar kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?