Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım yani güzl diil ama buraya en son geldiğimde çok kötüydüm şimdi biraz daha iiyim yani ondan bana bi adım geldi yani dönmedi ama en azındam merak ettim falan diyo

olsun canım o bıle bıseydır yanı demı ama bugun nasılsın der yarın napıyosun der sonra gel barısalım derrrrrr:roflol:demı ama yanıı

pek zannetmem tatlım acemilikte carsı vermiyorlar ilk günler her zaman zor olur acemilik hele seni her zaman arayamaz bastan sölim ben

Yok acemelikte vermiyolar biliyorumda bittiği geldiği günleri görecekmiyiz acaba onu kasteddm :sinifsinif: Bende ilk baslarda arayamaz diye düşünüyodum ama arıyor boş kaldıkca hiç merakta bırakmıyor oda izmirde

aaa hayrettttt :1shok:
ee noldu anlat ne dedın delikafadulden

kız biliyosun benimki inatçı..yok olmaz falan diyodu ben bi kaç gün hiçbişey yapmayınca mesaj atmış naber diye bende idare etmeye çalışıyorum sen iimisin dedim dediki bi kaç gün haber vermeyince merak ettim falan üstüne gitmek istemiyorum dedim neyse konuştuk biraz ama yine olmazlarda yani ..en son cuma günü ben aradım açtı napıyosun dedim seni düşünüyorum falan dedi neysde konuştuk biraz ama yine yok olmaz falan diye kapattık teli daha da aramadım bişey yapmadım o da yapmadı kaç gündür ama o na çok romantik bi kargo hazırladım cuma elinde umarım etkilenirde ararbilmiyorumkismile

inşallah canım inşallah çok özledim ya 20 gün oldu offffmafoldumben

canım yazdıklarını okudum hem senı merakedıyo hemde olmaz dıyoo anlamadım valal bu erkekler ne garıp yaaaaaa kargo fıkrı guzel olmus suprızlerden kadılnlar kadar anlamazalarda emek verıp hazırlanmıs dıye mutlu olur insallah canımm

madem hala olmaz dıyo neden senı dusunuyorum dıyıp senı umıtlendırıyo anlamadım kı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…