- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.401
Off darisii basımızaaaaaa wallahi 15inde gitti benmksi daha yeni yani :sinifsinif: bizde görebilcekmiyiz acabaa senağlama
canım yani güzl diil ama buraya en son geldiğimde çok kötüydüm şimdi biraz daha iiyim yani ondan bana bi adım geldi yani dönmedi ama en azındam merak ettim falan diyo
Olsun sen genede biraz alttan almaya calıs canım sonucta neler yasadıgını bilemiyoruz sıkma sen canını arar dayanamaz yerimseniben
benimkide aramadı yaa
pek zannetmem tatlım acemilikte carsı vermiyorlar ilk günler her zaman zor olur acemilik hele seni her zaman arayamaz bastan sölim ben
aaa hayrettttt :1shok:
ee noldu anlat ne dedın delikafadulden
ay kevser canım arasalar bı dert aramasalar ayrı keske ben gıdeydım askerede bu kadar sıkıntım barı olmazdıı
olsun canım o bıle bıseydır yanı demı ama bugun nasılsın der yarın napıyosun der sonra gel barısalım derrrrrr:roflol:demı ama yanıı
ay kevser canım arasalar bı dert aramasalar ayrı keske ben gıdeydım askerede bu kadar sıkıntım barı olmazdıı
3.bölük ama aynı yerdelermi acabaCADIARZU
Bende demiyor degilimbiz gitsek onlarda bukdar üzülüpp dert ederlermiydi aceppp
etmezlerdi canım kesinlikle inanmam bekliceklerine yani en azından benimkisenağlama
sızınkılerı bılmem ama benımkı gayet normal hayatına devam eder kolasını patates kızrtmasını alır elıne sabah aksam metın ıkı oynar bu kadar acık yanı
inşallah canım inşallah çok özledim ya 20 gün oldu offffmafoldumben
kız biliyosun benimki inatçı..yok olmaz falan diyodu ben bi kaç gün hiçbişey yapmayınca mesaj atmış naber diye bende idare etmeye çalışıyorum sen iimisin dedim dediki bi kaç gün haber vermeyince merak ettim falan üstüne gitmek istemiyorum dedim neyse konuştuk biraz ama yine olmazlarda yani ..en son cuma günü ben aradım açtı napıyosun dedim seni düşünüyorum falan dedi neysde konuştuk biraz ama yine yok olmaz falan diye kapattık teli daha da aramadım bişey yapmadım o da yapmadı kaç gündür ama o na çok romantik bi kargo hazırladım cuma elinde umarım etkilenirde ararbilmiyorumkismile
aaa seninkidemi 3.bölükteydi tatlım ismi ne :) meralede sordm tanısıyolardır belkimm diye fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?