- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.621
her ay hesabına para yatıo canım 200 oldu mesela şimdi...
ben reşit olduum için kendim imzaladım olmayanların ailesiii beyaz eşya üzerinden faizi oluo okulu bitrdktn 2 yıl sonrA Ödemeye başlıosunnn
Kızlarrrrrr askerım nemlendırıcı krem falan ıstedı sız neyı önerırısnız ben kendım garnıer kullanıyorum suan ama sızce ne alıverıyım?
edacım katkı da var normal kredi de ikisi birlikte 8 bin tlcik, kredi her ay çekiyosun, katkı kredisi ise harçlarını daha düşük ödüyosun cüzi bişey oluyo
evet canımmm ben aldımmhıımm siz geri ödemeli katkı kredisini diyosunuz dimi ?
ben neutrogina almıştım askerimee çok beğenmiştiiKızlarrrrrr askerım nemlendırıcı krem falan ıstedı sız neyı önerırısnız ben kendım garnıer kullanıyorum suan ama sızce ne alıverıyım?
hee canım oldu tüh bizim niye aklımıza gelmedi hem başka şehire üniversite okumaya gitcem hem de ayrıyetten kredi çekcem ohh öde babam öde ya da ödeyeme hapse düş sempatiksalakcinni
isteyen öylede okuyabiliyormuş işte -tatlicadiarzu-
Tamamm cnm bakarım onakesinlikle ve kesinlikle bepanthen olumunekankayizsmile
evet canımmm ben aldımm
ben neutrogina almıştım askerimee çok beğenmiştii
ha birde bepanten pluss bütün çatlaklarını iyileştirdii...
görüşürüz canımmm opuyorumnanaktanben kaçtım kızlar yarın iş var hepinize iyi geceler.
rüyalarınızda askerinizle kırlarda bayırlarda koşuşun aklinialirimsmile
Kızlar benm arklar hep kredı aldılar ama soradan cok konuluyo ustune dedıler almadım valla ben ıkıncı öğretımım harcım baya yuksekk neysekı harcı düşrmeyı basardım=)
ayy sorma canım en iyisi hiç bulaşmamak eyvahedigeldismile ayy derslerin akşam mı oluyo canım? bugün benim derslerim başladı da her akşam 6 da başlıyo 8 de bitiyo 2 gün de 11 de bitiyoakannehir çok zor gelcek bana ya hiç alışkın değilim zor olmuyo mueyvahedigeldismile
Cnm ya zor valla İşletme okuyorum hemen hemen her gun 11 de btıyor derlser blok falan olursa ıste 10buck 10 gbı bazen sadece cuma erken ckıom 8de sanırım baya zor oluo harc param da cok yüklüydu.İşletme bölumnde ılk 6 ya grenlerı gundz öğretme gecrdıler 95 ödedık 3.oldum suan gundz egtmı göruo gbı gözukuyorum sbah uyanmayı sewmedmden gecıs yapmadm.
oo aferin kız sana bravo vallavereliniortak
gece çıkmak zor yaa içim daralıyo ama olsun bir yıl katlancam artık boshayallersmilesnin kaçıncı yılın canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?