Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

her ay hesabına para yatıo canım 200 oldu mesela şimdi...
ben reşit olduum için kendim imzaladım olmayanların ailesiii beyaz eşya üzerinden faizi oluo okulu bitrdktn 2 yıl sonrA Ödemeye başlıosunnn

NTV'de ki programda bankadan kredi çekip okuyanlar olduğunu söyledilerde.ondan sordum.
senin bahsettiğim katkı kredisini bende aldım.Geri ödemesini bile yaptım son 2 taksiti uzattım 1 senedir yatırmadım kaydirigubbakcemile3

hee canım oldu tüh bizim niye aklımıza gelmedi hem başka şehire üniversite okumaya gitcem hem de ayrıyetten kredi çekcem ohh öde babam öde ya da ödeyeme hapse düş sempatiksalakcinni

hıımm siz geri ödemeli katkı kredisini diyosunuz dimi ?
evet canımmm ben aldımm

Kızlarrrrrr askerım nemlendırıcı krem falan ıstedı sız neyı önerırısnız ben kendım garnıer kullanıyorum suan ama sızce ne alıverıyım?
ben neutrogina almıştım askerimee çok beğenmiştii
ha birde bepanten pluss bütün çatlaklarını iyileştirdii...

ben kaçtım kızlar yarın iş var hepinize iyi geceler.
rüyalarınızda askerinizle kırlarda bayırlarda koşuşun aklinialirimsmile

Kızlar benm arklar hep kredı aldılar ama soradan cok konuluyo ustune dedıler almadım valla ben ıkıncı öğretımım harcım baya yuksekk neysekı harcı düşrmeyı basardım=)

Kızlar benm arklar hep kredı aldılar ama soradan cok konuluyo ustune dedıler almadım valla ben ıkıncı öğretımım harcım baya yuksekk neysekı harcı düşrmeyı basardım=)

ayy sorma canım en iyisi hiç bulaşmamak eyvahedigeldismile ayy derslerin akşam mı oluyo canım? bugün benim derslerim başladı da her akşam 6 da başlıyo 8 de bitiyo 2 gün de 11 de bitiyoakannehir çok zor gelcek bana ya hiç alışkın değilim zor olmuyo mueyvahedigeldismile

Cnm ya zor valla İşletme okuyorum hemen hemen her gun 11 de btıyor derlser blok falan olursa ıste 10buck 10 gbı bazen sadece cuma erken ckıom 8de sanırım baya zor oluo harc param da cok yüklüydu.İşletme bölumnde ılk 6 ya grenlerı gundz öğretme gecrdıler 95 ödedık 3.oldum suan gundz egtmı göruo gbı gözukuyorum sbah uyanmayı sewmedmden gecıs yapmadm.

oo aferin kız sana bravo vallavereliniortak
gece çıkmak zor yaa içim daralıyo ama olsun bir yıl katlancam artık boshayallersmilesnin kaçıncı yılın canmm

oo aferin kız sana bravo vallavereliniortak
gece çıkmak zor yaa içim daralıyo ama olsun bir yıl katlancam artık boshayallersmilesnin kaçıncı yılın canmm

2.sınfım tatlım sen bıtırmştn cnm yada yanlş hatlrıorum tekrdan baska okula mı basladın ? Vala gece öğretımı bazı yönden rahat ama cok gec cıkıoruz ve cok üşüyorum ee askerımde yok korkuyor o da kesn baban alsın beklesn ne yapıosa yapsn dıor:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…