- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.641
slmmm millettttttkaydirigubbakcemile2
2.sınfım tatlım sen bıtırmştn cnm yada yanlş hatlrıorum tekrdan baska okula mı basladın ? Vala gece öğretımı bazı yönden rahat ama cok gec cıkıoruz ve cok üşüyorum ee askerımde yok korkuyor o da kesn baban alsın beklesn ne yapıosa yapsn dıor:S
selam cnmm hgopuyorumnanaktan
slmmm millettttttkaydirigubbakcemile2
2 günde kış geldi ya gerçekten donuyorum ben de aşkım da yok aklinialirimsmile:gitme:Ayy kızlar üşüyorum ya birden sogudu hava
Ozqe_, cagla22+, GeCe_KuSu, mesutugba, sarilale0308+, SiYaHinCiM+, _kvsr_
ooh bu gece de topigimiz dolu kızlarr
90/3 çok oldu yeni gelenler ya bizim zamanımızda çok olmamıştı yeni gelen
Ozqe_, cagla22+, GeCe_KuSu, mesutugba, sarilale0308+, SiYaHinCiM+, _kvsr_
2 günde kış geldi ya gerçekten donuyorum ben de aşkım da yok aklinialirimsmile:gitme:
evet canım ya maşallah kalabalığız 89 devreler gidiyo artık sıra bizlere geliyo
nerde bizim tertiplerrr
ewet canım bu gece dolu topigimizkaydirigubbakcemile2 bnde 90/3 ümmmmopuyorumnanaktan
aklinialirimsmile
bizim devremiz çok yokki incim ya olanlarda pek girmiyo kaydirigubbakcemile3
biliyorum kuşumm bilmem mi aklinialirimsmile
aklinialirimsmile
bizim devremiz çok yokki incim ya olanlarda pek girmiyo kaydirigubbakcemile3
biliyorum kuşumm bilmem mi aklinialirimsmile
evet canım pek gelmiyolar bizim tertipler
ama topiğimiz kalabalık maşallahhaklinialirimsmile
hangi tertipsiniz canım ?
Ayyy cnm ne gusel senın basarınada maşallah öretmenımilk yıldan iyi başarı yakalamışsın maşallah canım
benim bu yıl bitti canım mezun oldu şimdi aynı okulumda formasyon(öğretmenlik sertifikası) eğitimi alıyorum canım,ben de dondum bugün çıkınca ya ilk defa bu kdar geç dersim oluyo, aynen ya aşkım da çok telaşlandı kış da geliyo nolcak böyle diyo ilk gündenbilmiyorumkismile yeni bir ortamya bir de başladı hemen kimler var tipler nasıl ne giydin nişan yüzüklerini taktın mısonra da gülüyo oyy kıyamam ona yerimmm :asigim:
Aynen tatlım donuyorum resmen cok sogukAyy kızlar üşüyorum ya birden sogudu hava
OOOooOO hemde cok tugbam ya heycnlıyımkı vallahoşbuldukkk canımmm...nasılsın heycan başladı mı yemin töreni içinbnde başladıda
Maşalah maşallh cnm bır de 90a 4 gelseydı:))Ozqe_, cagla22+, GeCe_KuSu, mesutugba, sarilale0308+, SiYaHinCiM+, _kvsr_
90/2 canım :gitme:
Ayyy cnm ne gusel senın basarınada maşallah öretmenımKız valla cok ksıkanıolar akşam akşam ya ben de tek taş var ama hağla akıllanmayan tipler cok ya
Aynen tatlım donuyorum resmen cok soguk
OOOooOO hemde cok tugbam ya heycnlıyımkı valla
Maşalah maşallh cnm bır de 90a 4 gelseydı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?