- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.821
İyiyim kızlarr yine morarıyorum soğuktann siz nabıonuzz
ben arasam hiç öyle olucagını sanmıyorum cnku annesı soguk bıraz benı gördugu zaman hiç suratıma bıle bakmıyo kı benneyaptımki
Aminnnnnnnnnnn insallahhhHeyecanlı olmazmı Babkem yaaa. Aşkınız ve Aşkınız meyvesi.....Allahın ne büyük mutluluk olur. Allah hepimize böyle mutluluk yaşatsın inşallahhh:Saruboceq:
Hoşgeldin cnm
Aminnnnnay inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize canım ondan sonra düğün topiğinden bebiş topiğine geçerizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Tesekkür ederim cnm benim.. düsünmen yeterli.. olumunekankayizsmileooo sevindim hadi olumlu olmasına, hayırlısı olsun cnm olumunekankayizsmile
Selam canim.. nasilsin??Selam kızlar..Nasılsınız Bakıymm
Tesekkürler iyiyim.. allah kavustursun cnm.. askerin rahat yerdemi?Günaydinn.. nasilsin? yenisin galiba, $afak kac cnm?
iyiyim teşekkürler cnm sen nasılsın??yeniyim ewet şafak = 433turkbayragi
Tatlım işler değişti anne bu, oğlu askerde ve kız arkadaşı onu bekliyor, arıyor soruyor..
Bi anne için çok gurur verici şeyler bunlar. Bence şansını dene. Hem ne zamana kadar görüşmeyeceksin ki..
SEN HİÇ DOKTORA GÖRÜNDÜN MÜ BU KONUDA CANIM YAA DOLAŞIM BOZUKLUGU OLABİLİR BAK yerimseniben
BEN DE GEREKSİZ Bİ HEYECAN YAŞADIM, NİŞANLIM İZNE GEL,YO SANDIM AMA YOKMUŞ ÖYLE BİŞEY ŞİMDİ ANLADIM :çok üzgünüm:
sanırım beklemem konusundada pek umıtlı değıl
ugura beklıycek mı senı ya beklemezse falan dıyomuş hep
bazende eline bezi vericem bizim evi temizlesin diyomuş kaydirigubbakcemile3
oğlu gibi bi anı diğerini tutmuyo anlıycagın kaydirigubbakcemile3
Tatlım işler değişti anne bu, oğlu askerde ve kız arkadaşı onu bekliyor, arıyor soruyor..
Bi anne için çok gurur verici şeyler bunlar. Bence şansını dene. Hem ne zamana kadar görüşmeyeceksin ki..
Tesekkürler iyiyim.. allah kavustursun cnm.. askerin rahat yerdemi?
Valla tatlım ben kansızlık diye düşünüyorum aslında ama dr falan gitmedim..
Ahh canım yaa çokkkk iyi bilirim o heyecanıı... Heyecanla kapıya çıktığım anları...
Benimkini anlatsam kendininkine dua edersin. Benimkinden çok annesiyle konuşuyorum. Daha iyi anlaşıyorum. Ona kızdığım zamanlarda annesiyle dertleşiyoruz filan. Sen fazla heyecan yapma tatlım ya hem sevgilin böyle bişi yapmanı söylüyorsa önceden de bu olayın muahsebesini yapmıştır yerimseniben
Canim neolduuuuuuuuuoff yaa ağlamaklı oldum msj atınca yaa geliyo sanmıştım bu sefer... yine bir hayalkırıklığı mafoldumben
Canim neolduuuuuuuuu
ahh canim olmadi ama.. heveslenme dedim.. sonra gercekten gelmezse uzulursun dedim.. harbidn olmadi cnm.. hayirlisi cnmmm.. uzulmeee..msjlaşıyoruz cebinden gayet normal her günkü gibi.. geliyo olsa yapamazdı diye düşünüyorum.. o yanındakine selam söyle bi dah ağzını açmasın seninle konusurken dedim, tmm uyarırım dedi, gelmiyo yaaa.. bu kadar rol yapamaz herhalde.. senağlama
off yaa ağlamaklı oldum msj atınca yaa geliyo sanmıştım bu sefer... yine bir hayalkırıklığı mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?