Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben arasam hiç öyle olucagını sanmıyorum cnku annesı soguk bıraz benı gördugu zaman hiç suratıma bıle bakmıyo kı benneyaptımki

Tatlım işler değişti anne bu, oğlu askerde ve kız arkadaşı onu bekliyor, arıyor soruyor..
Bi anne için çok gurur verici şeyler bunlar. Bence şansını dene. Hem ne zamana kadar görüşmeyeceksin ki..

Heyecanlı olmazmı Babkem yaaa. Aşkınız ve Aşkınız meyvesi.....Allahın ne büyük mutluluk olur. Allah hepimize böyle mutluluk yaşatsın inşallahhh:Saruboceq:

Hoşgeldin cnm
Aminnnnnnnnnnn insallahhh

ay inşallah hayırlısıyla kavuşalım askerlerimize canım ondan sonra düğün topiğinden bebiş topiğine geçerizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Aminnnnn

ooo sevindim hadi olumlu olmasına, hayırlısı olsun cnm olumunekankayizsmile
Tesekkür ederim cnm benim.. düsünmen yeterli.. olumunekankayizsmile

Selam kızlar..Nasılsınız Bakıymm
Selam canim.. nasilsin??

Tatlım işler değişti anne bu, oğlu askerde ve kız arkadaşı onu bekliyor, arıyor soruyor..
Bi anne için çok gurur verici şeyler bunlar. Bence şansını dene. Hem ne zamana kadar görüşmeyeceksin ki..

sanırım beklemem konusundada pek umıtlı değıl
ugura beklıycek mı senı ya beklemezse falan dıyomuş hep
bazende eline bezi vericem bizim evi temizlesin diyomuş kaydirigubbakcemile3
oğlu gibi bi anı diğerini tutmuyo anlıycagın kaydirigubbakcemile3

Valla tatlım ben kansızlık diye düşünüyorum aslında ama dr falan gitmedim..
Ahh canım yaa çokkkk iyi bilirim o heyecanıı... Heyecanla kapıya çıktığım anları...

Benimkini anlatsam kendininkine dua edersin. Benimkinden çok annesiyle konuşuyorum. Daha iyi anlaşıyorum. Ona kızdığım zamanlarda annesiyle dertleşiyoruz filan. Sen fazla heyecan yapma tatlım ya hem sevgilin böyle bişi yapmanı söylüyorsa önceden de bu olayın muahsebesini yapmıştır yerimseniben

ben de böyle düşünüyorum.. ki bazı insanların yapısı öyledri, soğuk görünürler ama aslında değildir, zamanla tanırsın.. ki ne zaman müsaitsiniz diye sorman gerekir telefonda yerimseniben

dogru söyluyosun. şimdi aradım uguru bana dıyokı sıcak ol bıraz bende dedımkı sen tanıştır kı bende sıcak oluyım kaydirigubbakcemile3
c.tesi geldiğinde tanıştırcakmış öyle dedi delikafadulden

ahh canim olmadi ama.. heveslenme dedim.. sonra gercekten gelmezse uzulursun dedim.. harbidn olmadi cnm.. hayirlisi cnmmm.. uzulmeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…