- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.861
senin süpriz evlenme teklifi değil mi canm, ve ağzını aradı heralde dimi
ahh canim olmadi ama.. heveslenme dedim.. sonra gercekten gelmezse uzulursun dedim.. harbidn olmadi cnm.. hayirlisi cnmmm.. uzulmeee..
canım nasıl anladın belki geliyor olabileceğini bilmiyorumkismile
bitsin artık şu askerlik..4 ay var daha pof... akannehir
Merabaaa kızllaarrr a.s.
COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:
120 03062008
129 DİDEM_EVO
131 GFB 1907
135 BABYKE
138 HEJAR12
138 FLOWERB
145 HAYRANIIM
149 FIDES
160 ACELYA
169 MELISAM09
174 HEATH19
196 SUSU
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:
218 GRIMSI
223 ANGELGÖZDE
226 ECEM3004
227 KARDELEN44
228 YENGEC123
228 MAVIMAVIMAVI
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
babyke ellerine sağlık canım kaydirigubbakcemile5
Herzaman canim hihoyyyt
Degistirdim bak.. 200lerin basinda gidiyorsun
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:
218 GRIMSI
223 ANGELGÖZDE
226 ECEM3004
227 KARDELEN44
228 YENGEC123
228 MAVIMAVIMAVI
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
ooff.. heveslendim vallaa.. ama napalım.. kısmet.. bekleyeme devam..
dün gece telefonda konusurken yanındaki bi arkadaşı "yenge bu yarın izne geliyo" diye bağırdı, benimki de yok öyle bişey ben gelmiycem izne, komutanlar çok zorlasa da yılbaşında orda olucak şekilde süpriz yapıcam da gelicem ama haberin olmıycak dedi" dedi.. kapattık telefonu, ben de geliyo ama kıvırdı herhalde süpriz yapıcak, komutanlar ozrla yoluyo belki diye sevinmiştim ama yok ... konusuyoruz gayet normal...
bence de bitmeli artık :çok üzgünüm:
selaaammm=)
turkbayragi :asigim:
-tatlicadiarzu- çok sevinmeeeee listenin en başındasın diyeee, bakarsın izne gelmeyecek olur benimki hoş diy egeçerim bak başa, izne gelmezse şafak 114 yaaa delikafadulden
ayy canım artık ne sölerse kapalı ona yorumluyorum yani sinir oluyorum ona bu aralar
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 oldu o zaman iyi günner :roflol: :roflol: :roflol: canım ah inşallah gelmez de sen geçersin başa senin mutluluğun benim mutluluğum biliosun olumunekankayizsmile :içelim: olumunekankayizsmile
hayırlısı inş
canım beniimmm teşekkür ederim, nasolsa aynı debreyiz aynı dönem gelicekler kavuşucaz ksımetse sonra da planlarımızı gerçekleştirceeezzz yerimseniben
valla gelsin mi gelmesin mi bilemedim ya hayırlısı olsun bu konuda da her konuda olmasını istediğimiz gibi sositososito
evet yaaaa gelsin planlar kaydirigubbakcemile3 ay acaba hangisini gerçekleştirsek :roflol:
inşallah hiç bi engel olmaz hepsini gerçekleştirebiliriz, o zamanda onlar için dertleşiriz, bu günleri 4 kişi anarız beraber gler beraber ağlarız o zaman boshayallersmile
ay 4 kişi anarız anmasına da onlar biz bu günlerden konuştukça geyik yapmazsa benim adımda 03062008 deil :roflol: :roflol: :roflol:
Tatlım senin ki Ağrıda nerde ? benimki de Ağrıda.. gerçi bizimki bittii nerdeyse aamaa =)
slm cnm nasilsin?selam hatunlarrr ben geldimmm kucaklıorum hepiniziiiia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?