Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burcum tabi iyi olacaksın 6 güncük kaldı şurda maşallah maşallah.darısı bizlere.bende yoğun bi iş temposunun ardından kendimi buraya attım.:smiley-cool:

ayy canım benim ya darısı sizlerin başına hızlı bir şekilde
aman gelsin artık 6 güncğk gözümde büyüyor ne olucaksa olsun artık bişeylerin adı konsun istiyorum

aman gelsin artık 6 güncğk gözümde büyüyor ne olucaksa olsun artık bişeylerin adı konsun istiyorum

amin canım.birlikte düğünler yaparız belki.siz söz nişan yapana kadar benimki gelir burcum.düğün topklerinde yazışırız aklinialirimsmile

Selamm güzellerr... Burcum valla çok beceriklisin kızım nası yetişion iki topiğe birdenn

hoşgeldin incim.

Şafak 180 kızlar...Çoğu gitti azı kaldı ama hiç geçmeyecek gibi geliyor zaman :sinifsinif:
Şu askerlik kısalması olayı var belki o umudumuz olabilir kaydirigubbakcemile3

amin canım.birlikte düğünler yaparız belki.siz söz nişan yapana kadar benimki gelir burcum.düğün topklerinde yazışırız aklinialirimsmile

hoşgeldin incim.

ayy canım inşallah gelsinde sözüne nişanına kalısn iş ama istşyorum artık yani:)
inşallah tatlım zaten o geldiğind eine ben burda olurum yalnız bırakmam sizleri tatlım şafakları beraber yeriz tatlım

aman hep iyi ol.bende iyiyim canım.valla artık yoğun.tatili bitirdim.ama senle bi çarşı yapıcaktık demi bizaklinialirimsmile
evet yapıcaktıkaklinialirimsmile
aklımda unuturmuyumaklinialirimsmile

burcum nasılsın
Selamm güzellerr... Burcum valla çok beceriklisin kızım nası yetişion iki topiğe birdenn
selam incim olumunekankayizsmile

hoşgeldin incim.

düğün topiğinde yazışmakk:lepi: :lepi: :lepi:aklinialirimsmile

tabi burda olacaksın burcum.davetiyelerimizi göstericez birbimize dahazemuszemus

evet yapıcaktıkaklinialirimsmile
aklımda unuturmuyumaklinialirimsmile

burcum nasılsın

selam incim olumunekankayizsmile

düğün topiğinde yazışmakk:lepi: :lepi: :lepi:aklinialirimsmile

az kaldı canım eh biraz daha sabır lazım amaaklinialirimsmile

hoşgeldin incim.
hoşbulduk tatlımmm Şeniz
Şafak 180 kızlar...Çoğu gitti azı kaldı ama hiç geçmeyecek gibi geliyor zaman :sinifsinif:
Şu askerlik kısalması olayı var belki o umudumuz olabilir kaydirigubbakcemile3
sende hoşgeldin tatlımm şafak kaç ?
selam canım hehekaydirigubbakcemile3valla bende ki hız varya ellerimi göremeszsin bakmadan yazıyorum klavyede artıke zberledim yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…