- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.901
iyiz tatlım hatta bugün ççoook iyiz masallah bize :))))))))))
aman da aman ne güzel yoksa askerlik düşüyo da size maalum mu oluyo :dance:
maşallah size pek mutluymusunuz yoğun olduğumdan yazamamıştım ne güzel hep böyle mutlu olun
amin amin teşekkür ederiz şu askerlik düşsede cabuk kavussak babamıza mardin midyatta jandarma olarak yapıyo
merhaba canlarrrr.nasılsınız bakiiim? a.s.
iyiyim canım sen nasılsın
burcum tabi iyi olacaksın 6 güncük kaldı şurda maşallah maşallah.darısı bizlere.bende yoğun bi iş temposunun ardından kendimi buraya attım.:smiley-cool:
kendini buraya atmakla iyi yaptınnnnnn:lepi:
bende şimdi geldimmm
ayyyyyyyyyyy benim canım gelmişşşş.nasılsın bakalım?opuyorumnanaktan
iyiyim canım arkadaşımolumunekankayizsmilea.s.
sen nasılsın
özledim seni a.s.
işlerin çook yoğun sanırımeyvahedigeldismile
burcum tabi iyi olacaksın 6 güncük kaldı şurda maşallah maşallah.darısı bizlere.bende yoğun bi iş temposunun ardından kendimi buraya attım.:smiley-cool:
ayy canım benim ya darısı sizlerin başına hızlı bir şekilde
aman gelsin artık 6 güncğk gözümde büyüyor ne olucaksa olsun artık bişeylerin adı konsun istiyorum
Selamm güzellerr... Burcum valla çok beceriklisin kızım nası yetişion iki topiğe birdenn
Selamm güzellerr... Burcum valla çok beceriklisin kızım nası yetişion iki topiğe birdenn
amin canım.birlikte düğünler yaparız belki.siz söz nişan yapana kadar benimki gelir burcum.düğün topklerinde yazışırız aklinialirimsmile
hoşgeldin incim.
evet yapıcaktıkaklinialirimsmileaman hep iyi ol.bende iyiyim canım.valla artık yoğun.tatili bitirdim.ama senle bi çarşı yapıcaktık demi bizaklinialirimsmile
burcum nasılsınayy canım benim ya darısı sizlerin başına hızlı bir şekilde
aman gelsin artık 6 güncğk gözümde büyüyor ne olucaksa olsun artık bişeylerin adı konsun istiyorum
selam incim olumunekankayizsmileSelamm güzellerr... Burcum valla çok beceriklisin kızım nası yetişion iki topiğe birdenn
amin canım.birlikte düğünler yaparız belki.siz söz nişan yapana kadar benimki gelir burcum.düğün topklerinde yazışırız aklinialirimsmile
hoşgeldin incim.
ayy canım inşallah gelsinde sözüne nişanına kalısn iş ama istşyorum artık yani:)
inşallah tatlım zaten o geldiğind eine ben burda olurum yalnız bırakmam sizleri tatlım şafakları beraber yeriz tatlım
evet yapıcaktıkaklinialirimsmile
aklımda unuturmuyumaklinialirimsmile
burcum nasılsın
selam incim olumunekankayizsmile
düğün topiğinde yazışmakk:lepi: :lepi: :lepi:aklinialirimsmile
hoşbulduk tatlımmm Şenizamin canım.birlikte düğünler yaparız belki.siz söz nişan yapana kadar benimki gelir burcum.düğün topklerinde yazışırız aklinialirimsmile
hoşgeldin incim.
sende hoşgeldin tatlımm şafak kaç ?Şafak 180 kızlar...Çoğu gitti azı kaldı ama hiç geçmeyecek gibi geliyor zaman :sinifsinif:
Şu askerlik kısalması olayı var belki o umudumuz olabilir kaydirigubbakcemile3
selam canım hehekaydirigubbakcemile3valla bende ki hız varya ellerimi göremeszsin bakmadan yazıyorum klavyede artıke zberledim yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?