Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kuzum bizi bilmiomusun..Benimki yine sudan bi sebepe kızdı öle başladı..Barıştık bugün ama akşama konuşcaz bu konuyu.Yeniden kavgayla sonuçlanmazsa iyi

HAKKATEN KIZ ben seni burda bildim bileli hep kavgalısınız aman tatlıya bağlayın herşeyi canım ya olmaz öle.acaba bizde mi sroun var diyorum kimi zaman :)benimki hiç bağırmuyor varya çocuğun sinirlerini mi almışlar napmışlar bilmiyorum ben sinirlendiğimde çok kötü oluyorum ya bağırıyorum çocukta tık yok anam

rahatmı peki...........

Rahat.. Benimki arazi olmanın yollarını iyi biliyor.. :) Acemilikte ranzanın altına yazmış. Benmkinden önceki devresi ve sonraki devresi ( aynı yatakta yatıo bunlar ranzanın altına gidiceği yeri yazmış ) aynı yere düşmüşler..Sonraki devre bunu bulmuş yazdıkların çok işe yaradı diyee
Tatlım görev durumunda kullanıodu zpt yi.. tam olarak naptınııı hala çözebilmiş diilimm

Tatlım benmki tam bir akrep.. Arasan bulamassın.. Sinirlerine hakim olamıyor.. Bir anca parlıyo herşeye.. Bende tutamıyorum kendimi sonroası kavga..Kızgınken ona bağırdınmı tamam ipler kopuyor..Biyerde bende insnaım sabır taşı çatladı valla yaa.. İyi günlerimizde çok oluyor.. Bana olan sevgisinde asla şüphe etmiyorum ..Bakalım gelsin de bi..sözünü tutçakmı beyimiz

anladım canım saolkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…