- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.941
slm kızlar ben geldim.bişey sorcm size benimki aradı bugün ehliyet vermişler şoför olcakmş sizce nasıl?? pek bi bilgim olmadı için size sorayım dedim:hulya:
-tatlicadiarzu-
Şeniz Şeniz.....
OFfff çok yorgunum cnm gözlerim şişti resmen:1shok:
6 olsada çıksammmmmmmmmmmmm
hadi ya benimde gözlerim arıyor ya midemd eağrımaya başladı valla
çiçeeen geldimi incimmmmzemuszemus
Ne şoförü olcakmış tatlım bide nerdeydi sennki
Yokk durummmm gelmediiii
Dün kavga ettikteee alsanaalsanasmile
Çiçek miçek yok banaa sempatiksalakcinni
cnm seninki heyecandan o belli zatennnyerimseniben
Yokk durummmm gelmediiii
Dün kavga ettikteee alsanaalsanasmile
Çiçek miçek yok banaa sempatiksalakcinni
ne şoförü olcanı soramadım canım kart bitti yarım kaldı konuşmamız..izmir gaziemirde acemilik şuanda
niye kavga ettiniz kız yine
Hımm tatlım belli olmaz o zman ya.. Personel taşıyıcıda olabilir, komutan da... Benimki tankçıydı acemelikte..ZPT kullanı şimdii
Kuzum bizi bilmiomusun..Benimki yine sudan bi sebepe kızdı öle başladı..Barıştık bugün ama akşama konuşcaz bu konuyu.Yeniden kavgayla sonuçlanmazsa iyi
rahatmı peki...........
HAKKATEN KIZ ben seni burda bildim bileli hep kavgalısınız aman tatlıya bağlayın herşeyi canım ya olmaz öle.acaba bizde mi sroun var diyorum kimi zaman :)benimki hiç bağırmuyor varya çocuğun sinirlerini mi almışlar napmışlar bilmiyorum ben sinirlendiğimde çok kötü oluyorum ya bağırıyorum çocukta tık yok anam
selammm hatunlar ben geldimm
Rahat.. Benimki arazi olmanın yollarını iyi biliyor.. :) Acemilikte ranzanın altına yazmış. Benmkinden önceki devresi ve sonraki devresi ( aynı yatakta yatıo bunlar ranzanın altına gidiceği yeri yazmış ) aynı yere düşmüşler..Sonraki devre bunu bulmuş yazdıkların çok işe yaradı diyee
Tatlım görev durumunda kullanıodu zpt yi.. tam olarak naptınııı hala çözebilmiş diilimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?