- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.961
Rahat.. Benimki arazi olmanın yollarını iyi biliyor.. :) Acemilikte ranzanın altına yazmış. Benmkinden önceki devresi ve sonraki devresi ( aynı yatakta yatıo bunlar ranzanın altına gidiceği yeri yazmış ) aynı yere düşmüşler..Sonraki devre bunu bulmuş yazdıkların çok işe yaradı diyee
Tatlım görev durumunda kullanıodu zpt yi.. tam olarak naptınııı hala çözebilmiş diilimm
hayırlı akşamlar herkesee =) zemuszemus
selam kızlar ben geldım
bişey dıcem dun turkcel hakkında konştugumuz arkadaşlar o konud bılgı aldı mı ben gittim ögrendım bugun
selam kızlar ben geldım
bişey dıcem dun turkcel hakkında konştugumuz arkadaşlar o konud bılgı aldı mı ben gittim ögrendım bugun
hangısındesınız sımdı kı
turkcell de tatlım vedat tuturdu avea alak diye
canım ben bugün eviş yaptım senn dediğin 5tlye 2saat..iimi yaptım bilmiyoum ama..bilmiyorumkismile
turkcell de tatlım vedat tuturdu avea alak diye
o ayda 1 kere 2 saat oluyo ondan sonra yaparsan 1 ay içinde 1 saat konuşma gelıyo 5liraya
ben bugun o ev olayını konuştum ev telefonuyla kesınlıkle alakası yokmuş sadece söyle oluyo mesela o mesajı kendı evinde atarsan o 400dkyı sadece kendı evınde konuşabılıyosun sokakta falan olmuyo yanı
anladım canım..peki şuanda ne kullanıyosun..sence iimi eviş canım..bana az geldi ama biray dayanırmı bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?