Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

devrem benim askerimde aynısı yapmıştı bu kadar benzerlik olur ama bizimkiler demekki ankarada arazi olmayı iyi becermişler:roflol:

devrem zpt 11+1 kişi kapasiteli 360 derece dönebilen denizdede gidebilen paletli taşıma aracı :) nerdenmi biliyorum ben askerimle derslerine beraber çalışıyoduk bende ezberlemiştimmm aah nerde o günler:asigim:

canım ben bugün eviş yaptım senn dediğin 5tlye 2saat..iimi yaptım bilmiyoum ama..bilmiyorumkismile

o ayda 1 kere 2 saat oluyo ondan sonra yaparsan 1 ay içinde 1 saat konuşma gelıyo 5liraya

ben bugun o ev olayını konuştum ev telefonuyla kesınlıkle alakası yokmuş sadece söyle oluyo mesela o mesajı kendı evinde atarsan o 400dkyı sadece kendı evınde konuşabılıyosun sokakta falan olmuyo yanı

anladım canım..peki şuanda ne kullanıyosun..sence iimi eviş canım..bana az geldi ama biray dayanırmı bilmiom

anladım canım..peki şuanda ne kullanıyosun..sence iimi eviş canım..bana az geldi ama biray dayanırmı bilmiom

ben 30tl yukledım en son 2 saat heryone geldı 4 gunde bıttı o c.tesi günü ugur gelıcek dıye bu ay bısey yapmıycam ama obur ay 400dk yapıcam oda bıterse eviş sırayla hepsi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…