Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende turkceldeyım ugurun telefonu olmadıgı ıcın sabıt hat arıyorum turkcellde o yonden ıyı kampanyalar var
varda işte beyimiz istemiyo bende avea istemiyorum
aveada sms süper canım :lepi:
biz msjlasmıyoruzki tatlım vedat geliyor msnde konusuyoz daha sonra yatmaya yakın telde konusuyoruz bu yani

iyiz sen nasılsın ayyyy aynen bende donuyorummmmmmmm baddaniyeyle oturuyorum pc başında:))))

aynen bende o sekılde oturuyorum güzelim..ama bişey farketmiyo burnum buz gibi..

canim ho$geldin , nasil gecti izniniz ?

sagol canım ıyıyım üşümek dısında..gerçi askerlık kısalcak yok rafa kalktı yok oyle yok boyle dıye haberler cıkınca canım sıkılıo ama oyle ya da boyle dogan safak dıyecegız..

ızın degıldı aslında ben nısanlımın yanına gıttım 2 gun carsıya cıktı o sekılde gorustuk

ama ıyıydı hasret gıderemeden gerı dondum ama yapabılcek bırsey yok maalesef

kızlarr bende geldim ama hala bi haber yok bugün bi mesaj attım hep aklımdasın diye ama bişey demdi bakalım cuma kargo gidicek merakla bekliyorumm

canım senın sesın solugun cıkmasa hıc bısey yapmasan var ya nasıl dolanır pesınd efazla ılgı ıyı gelmıyo erkeklere ama ınsallah hersey gonlunce olur canımolumunekankayizsmile

canım senın sesın solugun cıkmasa hıc bısey yapmasan var ya nasıl dolanır pesınd efazla ılgı ıyı gelmıyo erkeklere ama ınsallah hersey gonlunce olur canımolumunekankayizsmile

kız cumadan beri bişey yapmamştım kargoya kadarda yazmıcam ne bilimm askerde ya yinede ben gidimm diyorum ama gelmiyo yaa

kızlar selam ayın 11ınde nısanlımın dogum gunu p.tesiye denk gelıyo yanına gıtmek ıstıyorum ayrı dogum gunu gecmesın dıye ama nısanlım sakın gelme dedı ne yapmamı onerırsınız..hedıye alsam askere ne hedıye alınır kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…