- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #89.981
varda işte beyimiz istemiyo bende avea istemiyorumbende turkceldeyım ugurun telefonu olmadıgı ıcın sabıt hat arıyorum turkcellde o yonden ıyı kampanyalar var
biz msjlasmıyoruzki tatlım vedat geliyor msnde konusuyoz daha sonra yatmaya yakın telde konusuyoruz bu yaniaveada sms süper canım :lepi:
varda işte beyimiz istemiyo bende avea istemiyorum
biz msjlasmıyoruzki tatlım vedat geliyor msnde konusuyoz daha sonra yatmaya yakın telde konusuyoruz bu yani
varda işte beyimiz istemiyo bende avea istemiyorum
biz msjlasmıyoruzki tatlım vedat geliyor msnde konusuyoz daha sonra yatmaya yakın telde konusuyoruz bu yani
ozaman niye avea istiyoki..konuşmak için genelde vodafon yada turkceli msjlaşmak içinde avea kullanılıyo
ya o ailesiylede konusmak istiyo o yüzden ben kactım kızlar babay cagarıyor
slm kzılar nasılsınızzzopuyorumnanaktan
hoşgeldınnnn
senı sevındırıyım turkcellın ev ttelefonuyla ılgısı yokmuş hihoyyyt
hoşgeldınnnn
senı sevındırıyım turkcellın ev ttelefonuyla ılgısı yokmuş hihoyyyt
ay canım gıtım sordum bende adam da deı bana yok kzım ev alanı dısında konusursan bıle ev telefonuyla alakası yook dedı canım cook sagol yınede
kızlarr bende geldim ama hala bi haber yok bugün bi mesaj attım hep aklımdasın diye ama bişey demdi bakalım cuma kargo gidicek merakla bekliyorumm
iyiz sen nasılsın ayyyy aynen bende donuyorummmmmmmm baddaniyeyle oturuyorum pc başında:))))
canim ho$geldin , nasil gecti izniniz ?
kızlarr bende geldim ama hala bi haber yok bugün bi mesaj attım hep aklımdasın diye ama bişey demdi bakalım cuma kargo gidicek merakla bekliyorumm
hanı atmycaktınnnlmaz:
canım senın sesın solugun cıkmasa hıc bısey yapmasan var ya nasıl dolanır pesınd efazla ılgı ıyı gelmıyo erkeklere ama ınsallah hersey gonlunce olur canımolumunekankayizsmile
ewet ya ama dayanamadım onu unuttuğumu düşünmesinbilmiyorumkismile
kız cumadan beri bişey yapmamştım kargoya kadarda yazmıcam ne bilimm askerde ya yinede ben gidimm diyorum ama gelmiyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?