- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.141
askerine sordunmu knt koyayımmı diyecanım kantınle ılgılı bı sıkıntı varmıs ailesı yemın torenıne gıdıcek ya arayamıyo falan of bılmıyorumm
İnşallah çıkmaz.Ama dönüşü nasıl olucak bilmiyorum. Biz her çarşı dönüşü ikimizde perişan oluyoruz. Gün boyu görüşüp akşam gitmesi ya daha kötü olursa bilmiyorum ya ama çokda özledimmm:2:
selam kızlar şafak 119 zemuszemus
ne güzel herkesin şafağı azalmışşşşşşşşşşş bnmkine bakın bidee offf
bu aralar çok kötüyüm sanki zaman hiç geçmioo... nişanlıma da böyle diyorum onunda morali bozuluo kıyamam bana teselli verio bidee üffff:sinifsinif:
nurancım hoşgeldin cnm
günaydınnnnlarr
dimi aynı ev iş - iş ev gün saymaca hep aynıboshayallersmile
neden kı ktm nın neyı varmış kaydirigubbakcemile3
askerine sordunmu knt koyayımmı diye
belki okesn bişeyler söyler
komutanlar alır yada almaz diyekafamçokkarıştı
dönüşler hep aynıı:a015:
ama dönüşü düşünme şimdiden geçirceniz güzel günü düşün kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
Hayırdır nen var cnm?
Ozmn koy cnm
selam kızlar şafak 119 zemuszemus
günaydıın=)
evet yaaa :bbo:
valla sanırım sen hiç araştırmadın google'dan ben ilk okuduğumda ağlamaktan katılmıştım... ben merakıma yenik düşmüştüm ama bilmemen daha iyi zorluklarını boşver, sen bildiğin gibi bekle ve gönder sevgilini, öylesi daha kolay olur.. yerimseniben
askerine sordunmu knt koyayımmı diye
belki okesn bişeyler söyler
komutanlar alır yada almaz diyekafamçokkarıştı
dönüşler hep aynıı:a015:
ama dönüşü düşünme şimdiden geçirceniz güzel günü düşün kaydirigubbakcemile2
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan delikafaduldendelikafadulden
hoşgeldiiiiinn canıııımmmm olumunekankayizsmile
nası yanı noluyo kı orda merak ettım sımdı bakıyım bı
ama ugur d.bakırdakı bırlıgıne gıtmeden oncede orda kalmış 3-4gun bışey demedı bana
okuyup da sinirlerini bozma boşver, şöyle diyim 100kişilik kontenjanı olan bi yere 300 kişiyi sığdırmak ve onları bi kaç gün oşartlarda yaşatmak nası olursa öyle işte...
söylemez tabii ki canım benim nişanlım da söylememişti zaten.. ben de öğrenmeme rağmen sakladım ondan bildiğimi ama izin konusunda ne dese haklısın boşver gelme, bitir de gel dedim, inşallah zorla yollamazsa komutanları öyle gelicek :Saruboceq:
okuyup da sinirlerini bozma boşver, şöyle diyim 100kişilik kontenjanı olan bi yere 300 kişiyi sığdırmak ve onları bi kaç gün oşartlarda yaşatmak nası olursa öyle işte...
söylemez tabii ki canım benim nişanlım da söylememişti zaten.. ben de öğrenmeme rağmen sakladım ondan bildiğimi ama izin konusunda ne dese haklısın boşver gelme, bitir de gel dedim, inşallah zorla yollamazsa komutanları öyle gelicek :Saruboceq:
:teselli: :teselli:
baktım şimdi googledan kalabalık oldugunu biliyodum oranın ugur söylemıştı ama bu kadarını tahmın etmemıştım :1no2:
gerçi ugur şimdi rahat telefon falanda bulmuş mesaj atıyo ama gece yada yarın nolur bılmıyorum fisfisfis
inşallah zorluk çekmez, hayırlısı olsun hepimizin hakkında, tez zamanda kavuşalım hepimiz de bitsin herşey :Saruboceq:
a.s. :1hug: opuyorumnanaktan geçicek bitecek hepsi canım, gülümseyerek hatırlıycaz bu günleri ...
Off ya ben şimdiden donmaya başladım zatennnn eyvahedigeldismile
Yaz gelsin benceeee :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?