Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldiiinnnn.. nasıl olsun? yerimseniben
hoşbuldum canımmm yatıyorum bendee gün geçtikçe daha iyi oluorum siz neler kaynatıosunu bakemmzemuszemus

kızlar size bişe danışmam gerekiyor kaanın ablasına mail atsam mı
kaçıncı peronunda inecei saat kaçta burda olacağına dair onu otogarda karşılaşıcam diye ne dersiniz?
tatlıkıssımmm süpriz mi yapcannnn heyecandan grömüosun beniiaklinialirimsmile

gitmeden öncede vardı bıraz sornu ama oraya gidince iyice arttııı . o kadar pskloga gönderiyolar inş düzelir gelene kadarrr

anoww ben kimseyi bicaklamam.. korkarim ama.. kan'dan korkuyorum :roflol:
kızlar size bişe danışmam gerekiyor kaanın ablasına mail atsam mı
kaçıncı peronunda inecei saat kaçta burda olacağına dair onu otogarda karşılaşıcam diye ne dersiniz?
Ara bence.. veya kaan'a sor?

kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı canım tenya larvasının gözünde işi ne ?? ay çok ilginç geldi.. çok geçmiş olsun..
daha ne ilginçlikler olduki neler yaşadım 10 gündeee...çok şükürr şimdilik ilk etabı geçtik sayılır..düşüncesi bile midemi bulandırıyo şimdi ama allahın işi işteee yapcak bişeyimiz yokolumunekankayizsmile

Mail atcağına arayıpda konuşsan daha iyi bence

malesef o kadar samimi olamadık henüzkaydirigubbakcemile3 sadece mailde yazışırız bizle denizle ne derwsinizi kızlar olurmu?

hoşbuldum canımmm yatıyorum bendee gün geçtikçe daha iyi oluorum siz neler kaynatıosunu bakemmzemuszemus

tatlıkıssımmm süpriz mi yapcannnn heyecandan grömüosun beniiaklinialirimsmile

ewet canım ona gelemiyorum dicem tam saatinde orda olucam ahh esincim kusura bakma tatlım ya netten yasaklanıyor artık hemen bi srim dedimÇ:) nasılsın gözün nasıl oldu?

bilgisayar, tv falan zorlamıyor mu gözünü?
hiç işte öyle vakit geçiriyoruz, dertleşiyoruz, kaynatıyoruz, gün sayıyourz sırnaşık şey
yok canım doktordan onayı aldımm bir pozisyonum var o pozisyonda bakabiliorum pcye tv ye fln...şafaklarınızz baya azalmışş maşallahh canımbizimdee 35 oldu aşkım benim yanıma geldi 7 gün uzadı...hiç bir şey belli olmuo iştee..olumunekankayizsmile

anladım canıım.. geçmiş olsun tekrar.. a.s.
evet evet maaşallah günler geöiyo şafaklar bitiyo kavuşma anına yaklaşıyoruz opuyorumnanaktan
ooo senin btmiş yaa ne kalmış ki alkisalkisalkis maaşallah darısı bize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…