- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.181
hoşbuldum canımmm yatıyorum bendee gün geçtikçe daha iyi oluorum siz neler kaynatıosunu bakemmzemuszemushoşgeldiiinnnn.. nasıl olsun? yerimseniben
tatlıkıssımmm süpriz mi yapcannnn heyecandan grömüosun beniiaklinialirimsmilekızlar size bişe danışmam gerekiyor kaanın ablasına mail atsam mı
kaçıncı peronunda inecei saat kaçta burda olacağına dair onu otogarda karşılaşıcam diye ne dersiniz?
canım yazmıştım öncedenn gözümden ameliyat oldum tenya larvası çıkarıldıı...iyileşmeye çalışıorum şu an...olumunekankayizsmilecanımm geçmiş olsun hayırdır??
canım yazmıştım öncedenn gözümden ameliyat oldum tenya larvası çıkarıldıı...iyileşmeye çalışıorum şu an...olumunekankayizsmile
hıımm. anladım canım, allah hepsinin yardımcısı olsun...
nromalde de var mıydı rahatsızlığı, askerlikten mi oldu, yoksa izne gelmek için mi yapıyo? öyleleri de varmış da sen de gülenyüzle söyleyince acaba öyle mi dedim :)
anoww ben kimseyi bicaklamam.. korkarim ama.. kan'dan korkuyorum :roflol:dun öyle bir geçer zamankıyı izliyodum da kadın kocasının sevgilisini bıçakladı ya
sen olsan kocanı mı sevgilisini mi bıçaklardın kaydirigubbakcemile3
ama bıçaklamam demem yok ikisinden birini seççeksınlmaz: kaydirigubbakcemile3
Ara bence.. veya kaan'a sor?kızlar size bişe danışmam gerekiyor kaanın ablasına mail atsam mı
kaçıncı peronunda inecei saat kaçta burda olacağına dair onu otogarda karşılaşıcam diye ne dersiniz?
daha ne ilginçlikler olduki neler yaşadım 10 gündeee...çok şükürr şimdilik ilk etabı geçtik sayılır..düşüncesi bile midemi bulandırıyo şimdi ama allahın işi işteee yapcak bişeyimiz yokolumunekankayizsmilekafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı canım tenya larvasının gözünde işi ne ?? ay çok ilginç geldi.. çok geçmiş olsun..
hoşbuldum canımmm yatıyorum bendee gün geçtikçe daha iyi oluorum siz neler kaynatıosunu bakemmzemuszemus
anoww ben kimseyi bicaklamam.. korkarim ama.. kan'dan korkuyorum :roflol:
Ara bence.. veya kaan'a sor?
daha ne ilginçlikler olduki neler yaşadım 10 gündeee...çok şükürr şimdilik ilk etabı geçtik sayılır..düşüncesi bile midemi bulandırıyo şimdi ama allahın işi işteee yapcak bişeyimiz yokolumunekankayizsmile
Mail atcağına arayıpda konuşsan daha iyi bence
hoşbuldum canımmm yatıyorum bendee gün geçtikçe daha iyi oluorum siz neler kaynatıosunu bakemmzemuszemus
tatlıkıssımmm süpriz mi yapcannnn heyecandan grömüosun beniiaklinialirimsmile
yok canım doktordan onayı aldımm bir pozisyonum var o pozisyonda bakabiliorum pcye tv ye fln...şafaklarınızz baya azalmışş maşallahh canımbilgisayar, tv falan zorlamıyor mu gözünü?
hiç işte öyle vakit geçiriyoruz, dertleşiyoruz, kaynatıyoruz, gün sayıyourz sırnaşık şey
gitmeden öncede vardı bıraz sornu ama oraya gidince iyice arttııı . o kadar pskloga gönderiyolar inş düzelir gelene kadarrr
geçmiş olsun yaa allah güç kuvvet versin, böyle bi durumda daha zor tabii.. anladıım kadarıyla da doğuda asker, normal daha beter olmu olması :bbo:
yok canım doktordan onayı aldımm bir pozisyonum var o pozisyonda bakabiliorum pcye tv ye fln...şafaklarınızz baya azalmışş maşallahh canımbizimdee 35 oldu aşkım benim yanıma geldi 7 gün uzadı...hiç bir şey belli olmuo iştee..olumunekankayizsmile
evet d.bakırda
çarşısı falanda yok o kötu olyo
tahmin ettim canım, bizim de yok çarşımız, allah yardımcıları olsun, biran önce bitsin gelsinler inşallah :Saruboceq:
şafaaaaaaaaaaakk 230
aminnnn :Saruboceq:
senın askerın nerde tatlım?
Duygucummmmmmmmmmmmmm nerelerdesinşafaaaaaaaaaaakk 230
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?