Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burdayıııııııııııımmmmmmmmmmm,
listene girmeye geldim delikafadulden

duygucum lısteme ho$geldın..
ınsallah bır an önce lıstemden cıkarsın! :)

Bak duygucum :lepi:

aşkımdan mesaj geldiii boshayallersmile

nefesini özledim rüzgar yüzüme estikçe
Hep yüzün aklımda yıldızları seyredince
İçimde garip bir his var sen yanıma gelince
Güneş olup ısıt benı yalnız başıma üşüyünce

opuyorumnanaktan :kedi:

kaçakım :1rolleyes:
iyiyim sen nasılsın begümcüm :1hug:

özlettin kendini yaaa 2 dertleşiyoduk 2 muhabbet ediyoduk şurda yaaa gel kaçmaaa kaydirigubbakcemile
bi gün iyi bi gün kötü idare ederk günleri geçiriyoruz, maaşallah yarılanmış şafağın bundan sonrası yokuş aşağı hadi bakalııımmm alkisalkisalkis

yavrum benim şafağını yesinler senin
5 gün ya şaka gibi di mi delikafadulden

buralardayım, geliyorum ara ara okuyorum kaçıyorum
ne var ne yok

ye kız şafağımı:)
en hızlısından sizlerin başına canım benim

niye kaçıyon kız aman bildiğin gibi işte bu hafta baya kötü benim için zaman geçmiyor sıkıntıdan patlıyorum öle işte sende nevar ne yok?

Aiii cok guzelll..
benim e$imde hep siir yazar ve yollar.. ama kendisi yazar yani..
o yetenek bende yok malesef

Aiii cok guzelll..
benim e$imde hep siir yazar ve yollar.. ama kendisi yazar yani..
o yetenek bende yok malesef

aynen ugurda kendı yazıyo raple ilgilenıyo o yuzden hep kafıyelı yazıyo opuyorumnanaktan
benım hiç öyle yeteneklerım yok bende biyerlerden bulup gönderıyorum kendın yazsan sasardım zaten dıyo hep kaydirigubbakcemile3

:asigim:

süper bi süpürge markası dyson, bende alerjik astım var ve kullanıyorum bunun mor olanı anti-alerjik olanını, çok memnunumm..

yokuş aşağı di mi kolay geçicek di mi artık :dance:
ayy yarısı gitti inanılır gibi değil vallahi ya

bende öyleyim begümcüm bi gün salya sümük bi gün neşe dolu
sallan yuvarlan gidiyorum
kursum başladı ona gidiyorum, Aralıkta da öteki kursum başlayacak
geliyorum arada okuyorum bakıyorum burası bunalım takılıyor ben kaçıyorum :)
psikolojim bozuldu iyice çünkü ota boka ağlar oldum, ne olacak bu ülkenin hali diye düşünmeye başladım sıyırmam yakındar sempatiksalakcinni
tahmin edebiliyorum az çok mehtap beklerken bende öyle geriliyordum
insan duygusuzlaşıyor ya birşey hissedemiyosun gülsen mi ağlasanmı saçmalıyor insan ama çok şükür bitirdin burcu ya tahmin bile edemezdin di mi
ha ayrılıdık ha barıştık derken yedin şafağı çok şükür :)
hadi bakalım evlilik topiklerine yolculayalım seni bir an önce inşallah

bende bi iyiyim bi kötü işte sallan yuvarlan geçiriyorum
büt sınaavları açıklandı baktın mı

gerçekten öyle canım dün burda hatta hiç gelmesini istemiyorum diye bile yazdım çünkü bundan sonra sıl askerlik başlıyor sonuçta alışma dönemi heleki buluşma sorunu ilk öncelik olarak sorunumuz olucak
hep ayrılcaz ayrılcaz derken bitiriyorum inanmıyorum hala biliyor musun ancak otogara karşılamaya gittiğimde sanıırm anlıcam:) ahh canım bir süprizini açıklarsa o zaman inallah evlilik topiciğine geçicem süprizde oysa tabii oda şüpheli yani.

baktım canım 1.sınıftan muhasebeyi2 puan kaçırdım geçemedim 2 sınıftan sadece alttan 1 dersim kaldı sırf muhasebe yüzünden 3 e geçemiyorum ya çok kötü yüm bide ona morelim bozuk

Son düzenleyen: Moderatör:

arada geliyolar öyle bana da canım, normal herhalde.. yani ben normaldir diye düşüüyorum.. inşallah normaldir de sıyırmayız bu gidişle. -tatlicadiarzu-
valla daha çabuk geçiyo bence yokuş aşağı, bi kere psikolojik olarak çoğu bitti azı kaldı diyosun, bu çok güzel bi duygu :1hug:
hele 200ler bitsin bak 100ler gerçketen (maaşallah) daha çabuk geçiyo... :Saruboceq:
ben de bakıyorum çok bunalım olunca kaçıyorum, banze de muhabbet çok grgır şamata yerinde oluyo ama çok işim oluyo mecburen kaçıyorum yaa :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…