- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.221
duygucum bakıorum tatlım...tatlıkıssss beni nie görmüosunnnklava:
yemeğimi yedim cokacimcoook geldimmmmmm
napiosunuzzzkaydirigubbakcemile2
saol cnm çok iyiym aşkımla konuştum bana süprizi varmışşşşşşşşş çok merak ediyorummmmdelikafaduldenafiyet olsun laflıyoz ama gene kimse ler yok sen napıyosun canım?
saol cnm çok iyiym aşkımla konuştum bana süprizi varmışşşşşşşşş çok merak ediyorummmmdelikafadulden
tatlıkıssımmm tek gözleee bu kadar oluo görmemişim kusura bakmakaydirigubbakcemile3....iyi oluorum canım sen nasılsınn heyecan durumları nasılll anammm şafağa bak bee
olur olur neler olur burcucum içini ferah tut yetergerçekten öyle canım dün burda hatta hiç gelmesini istemiyorum diye bile yazdım çünkü bundan sonra sıl askerlik başlıyor sonuçta alışma dönemi heleki buluşma sorunu ilk öncelik olarak sorunumuz olucak
hep ayrılcaz ayrılcaz derken bitiriyorum inanmıyorum hala biliyor musun ancak otogara karşılamaya gittiğimde sanıırm anlıcam:) ahh canım bir süprizini açıklarsa o zaman inallah evlilik topiciğine geçicem süprizde oysa tabii oda şüpheli yani.
baktım canım 1.sınıftan muhasebeyi2 puan kaçırdım geçemedim 2 sınıftan sadece alttan 1 dersim kaldı sırf muhasebe yüzünden 3 e geçemiyorum ya çok kötü yüm bide ona morelim bozuk
aynen bende bugün de yarılamamın şerefine bi geleyim dedimarada geliyolar öyle bana da canım, normal herhalde.. yani ben normaldir diye düşüüyorum.. inşallah normaldir de sıyırmayız bu gidişle. -tatlicadiarzu-
valla daha çabuk geçiyo bence yokuş aşağı, bi kere psikolojik olarak çoğu bitti azı kaldı diyosun, bu çok güzel bi duygu :1hug:
hele 200ler bitsin bak 100ler gerçketen(maaşallah) daha çabuk geçiyo... :Saruboceq:
ben de bakıyorum çok bunalım olunca kaçıyorum, banze de muhabbet çok grgır şamata yerinde oluyo ama çok işim oluyo mecburen kaçıyorum yaa :dilcikar:
bak bak çok kullanışlı ve güzel bir süpürgeduygucum bakıorum tatlım...tatlıkıssss beni nie görmüosunnnklava:
ohh ohh keyfin yerindedir şimdi:)
anam bunların süprizleri bitmez benimkininde var ama hala ne söledi nede gösterdi bişey yani
oyy canım benim ya daha da iyi olursun inşallah.
bend eiyi gibiyim pek canım sıkılıyo bu hafta geçmez oldu bana ya
ayy ben kendimde değilimki heycanlı mıyım onu bile bilmiyorum
darısı sizlerin başına canım
son hafta öle olur heralde canımmm valla bizimde çok azzz kaldııı seni de gönderincee artık sıra bizimmohh ohh keyfin yerindedir şimdi:)
anam bunların süprizleri bitmez benimkininde var ama hala ne söledi nede gösterdi bişey yani
oyy canım benim ya daha da iyi olursun inşallah.
bend eiyi gibiyim pek canım sıkılıyo bu hafta geçmez oldu bana ya
ayy ben kendimde değilimki heycanlı mıyım onu bile bilmiyorum
darısı sizlerin başına canım
xdurux, Babyke+, Duygu.C, qizz, tatlikis+, umursuna, wbluebluew
maşallah kabalığız ama kimseden ses çıkmıoo:dilcikar:
....xdurux, Babyke+, Duygu.C, qizz, tatlikis+, umursuna, wbluebluew
maşallah kabalığız ama kimseden ses çıkmıoo:dilcikar:
evet kımse konuşmuyo bu sıralarrrr :umursamaz:
:roflol: alemsin kız.............
:roflol: alemsin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?