Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar,
bu topiğin ilk sayfalarında çookk mesajlarım var..
bi yılı geçti bizim askerlik biteli
darısı hepinizin başına

slm canım ohh ne güzel bitirmişsiniz siz askerliği
amin canım söz,nişan var mı değişiklikler neler oldu anlatır mısın bana canım?

mrb canım kimse yok bugün..sen nasılsın iyleşebildinmi artık:hulya:
iyiyim canım benm saolll..Pazar günü Ing bankın sınavına davet edildim..Biras heyecanlıyım sempatiksalakcinni
kızlar ya size bi sorum olucak sevgililizle nerdeyse iki günde bir kavga eden ve anlasamadığını düşünen insan varmı aranızda

BENNNNNNNNNNNNN iki günde 1 değil hemen hemen hergün...Anlaşamamktan değil ama daha çok onun siviriliğinde, ani kızgınlıından dolayı kavga ediyoruz tatlım

ya bazen biz incim öle durumlarda tartısıyoruzki ben sıkıldım artık gercekt anlamda yoruldum yani bu manasız tarısmalardan dün mesela ben yat uyu yorgunsun dedim oda trip attımı sandı ne trip atıyosun dedi bende atmıyorum dedim atmıyorum dediğim halde sinir etti beni onu düşünsekte kabahat oldu

ahh be tatlım ben yazmaya başlasamm bitmez inan bugünn e nbasidi.. teldeyken patron benden bişi istedi beklermisin bitanem dedim bitanemi duymamış geri teli aldıımda nasıl bağırıyoo yemin ediyorum dedim die hep diosun zaten ben nie hiç duymuyorum diye biraz önce konuştuk inandı dediğime ama iş işten geçti..

yuh yaa bunların tribi ne böle nie bana askım demiyosun diye tutturmuyo ama nasıl desem eften püften seylere trip etıyor ya gırtlaklıyasım geliyor klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…