Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

nişanlı birisi olarak sarilaleye katılıyorum kızlar.
sevgiliyken daha güzeldi bile diyebiliyorsunuz bazen :)

kızlarrr bu arada rahatsızlığım sırasındaaa yanımda olan desteğini bende esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim..hepinizii gördüm yanımda olduğunuzu biliorum ama çok yoğunduu...herkesler aradı sordu saolsunlar...hepinizee tek tek cevap veremediysem kusura bakmayın...teşekkür ederim hepinize...a.s.

Hadii canımm gözün aydınn kaydirigubbakcemile5 inşallah annesiyle
tanışmanız güzel geçer, ilk görüşme önemlii, pot kırmamaya dikkat et )
eminim şimdi çok heyecanlısındır ama rahat ol canımm...

bizim en temel sorunumuz iş yeri..Tek kız ben olduum muhatabımdaki herkes erkek olduğu için içi rahat değilmiş beyimizin..Sorunun kendisinde olduğunu anlatamadım :umursamaz:

evet ilerde benimde sorun basıma gelicek biliyorum vedat kıskanctı mesela ama eskisine göre kabul etmek lazım duruldu nasıl desem artık bazı konularda daha anlayıslı ama calıstıgım ortam onu rahatsız ederse aynı sorunlar bizim için de gecerli olucagından eminim

Selam kızlar 103, 12den sonra 102 :)

Selam cnm, senin askerin kaçıncı dönem oluyo ? bilmiyorumkismile

hoş geldin büşüm evet benimde dikkatimi cekti ne zaman girsem boş olan insanlarda ben yazsam bile onlar yazmıyor anlams değilim :uhm:

=))) hoşbuldukk canım, ben fazla tanıdık olmadımı yazmıyorum zaten
cvp gelmiyoo çünkü

Son düzenleme:

pot mu akannehir
kırmam umarım yaaaaaa eyvahedigeldismile
zaten ugur benı o kdar çok oturtmaz annesının yanında kaydirigubbakcemile3 ayrıca ınş sdc annesı olur evdeee
ama ugurun gelcegı gun tanışcagımız ıcın ev kalabalık olur yandım delikafadulden

Benm tanıştğım gün sözlerime çok dikkat ettimde önce desemmii diye düşündm kaydirigubbakcemile3 ama rahat ol cnmm daha iyii kaydirigubbakcemile5

Selam cnm, senin askerin kaçıncı dönem oluyo ? bilmiyorumkismile

=))) hoşbuldukk canım, ben fazla tanıdık olmadımı yazmıyorum zaten
cvp gelmiyoo çünkü

bende öle seye sinir oluyorum aslında ne var yani cevap verseler mesela birisine slm veriyosun slm almıyor hangi mantıga sıgıpta almıyo onu anlamıs değilim

Benm tanıştğım gün sözlerime çok dikkat ettimde önce desemmii diye düşündm kaydirigubbakcemile3 ama rahat ol cnmm daha iyii kaydirigubbakcemile5

bana kal gelmezde konuşabılırsem dikkat ederım sozlerıme kaydirigubbakcemile3
onların evı hep kalabalık en az 5-6 kısıden asagı düşmüyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…