Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam kızlarrrrr
selamm canım hoşgeldinnn
yuh yaa bunların tribi ne böle nie bana askım demiyosun diye tutturmuyo ama nasıl desem eften püften seylere trip etıyor ya gırtlaklıyasım geliyor klava:

valla tatlım bitmiyoo ya gelsin askerden söz verdi düzelcek die ama ne bilim güvenemiyorum askerden sonra farklı olucağına... İş yerinden biri bana adımla seslendi diye kıyameti koparmıştı ya.. klava:

hoşbulduk canım a.s.
ugurda bana söz verdı askerden gelnce hrşey farklı olucak değişcem diye ama ben hiç sanmıyorum hatta daha kötu olur gibi gelyo bana . çünkü dağıtım iznin falan geldiğinde hep kavga ettık görüşmedık hiç :1no2:

valla vedat geldi bizim kavglarımız cogaldı

aynen öyle oluyo biz dağıtıma geldıgınde 7 gunde 2 kere flan görüştük toplam 3 saat bıle değil bi geldiğinde gördüm bide giderken yarım saat o kdar.
askerdeykenkı o kdar özlemı noldu bılmıyorum buraya gelınce hepsi uçtu gıttı umarım c.tesi geldiğinde de böyle olmaz

selammm kızlar.....okudum biraaz ykarıyı da çok basit şelerden ilişkilerinizi yıpratmayın kızlarrr...çok ufak şeler gerçekten...
merhaba canım.. bu yüzden daha çok sinirleniyorum tatlım işte ufacık şeyleri sorun haline getirmeleri dahada kötüleştiriyor herşeyi.. ..
neden bukadar kıskanç:S
ahh bir bilsem tatlım yaa tipik akrep işte..
askere gitmeden önceki 2 aylık dilimde gayet iyidik 2 ayda zaten ne kadar kötü olurki insan.. bi çok şeyin sebebi askerlik buna inanıyorum ama bunları askerde bırakıp gelirmi hiç bilmiyorumm bende tatlım
lmaz:

canlarım şimdi sevgili döneminde böle ufak şelere takılırsanızzz ileride sıkıntı çekersiniz...söz nişan dönemlerindee inanın daha farklı sorunlar oluoo..önceki yaşadıklarınızın çok ufak gereksiz olduğunu düşünüosunuz gerçektenn..boşuna can sıkıntısı başka bir şey değil

umarım tatlım ama vedat ilk geldiği haftalar biz abooo kedi köpek gibiydik ilgisizdiii bana karsı nasıl desem bende aslında onun bu durumundan sıkılmıstım yaa sgumustum bile ayrılık noktasından cok döndük yani ki hala bi kac gün önceki ayrılısımız örnek artık bende nasıl desem eskisi gbi heyecan yok yani ne bilim yaa insan yıpranınca ilişkisinden uzaklasıyor sekil A ben barıstıgımıza sevindim sevinmesine ama eskisi gibi heyecan ve sevinçlimiyim meçhul insanın kalbi kırılmaya yıpranmaya görsün işte
selam kızlar opuyorumnanaktan

selamlar kızlar.
bugün buralara hiç gelemedim.
hoş geldin tatlım

incim ne kadar istemesende oluyor bunlar geldikten sonra yani benim basıma öle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…