- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.301
selamm canım hoşgeldinnnSelam kızlarrrrr
yuh yaa bunların tribi ne böle nie bana askım demiyosun diye tutturmuyo ama nasıl desem eften püften seylere trip etıyor ya gırtlaklıyasım geliyorklava:
selamm canım hoşgeldinnn
valla tatlım bitmiyoo ya gelsin askerden söz verdi düzelcek die ama ne bilim güvenemiyorum askerden sonra farklı olucağına... İş yerinden biri bana adımla seslendi diye kıyameti koparmıştı ya..klava:
selamm canım hoşgeldinnn
valla tatlım bitmiyoo ya gelsin askerden söz verdi düzelcek die ama ne bilim güvenemiyorum askerden sonra farklı olucağına... İş yerinden biri bana adımla seslendi diye kıyameti koparmıştı ya..klava:
hoşbulduk canım a.s.
ugurda bana söz verdı askerden gelnce hrşey farklı olucak değişcem diye ama ben hiç sanmıyorum hatta daha kötu olur gibi gelyo bana . çünkü dağıtım iznin falan geldiğinde hep kavga ettık görüşmedık hiç :1no2:
valla vedat geldi bizim kavglarımız cogaldı
selamlar kızlar.
bugün buralara hiç gelemedim.
selam canım benim hoş geldinn...çalışıosun canım yoğun oluosundur heraldeeolumunekankayizsmileselamlar kızlar.
merhaba canım.. bu yüzden daha çok sinirleniyorum tatlım işte ufacık şeyleri sorun haline getirmeleri dahada kötüleştiriyor herşeyi.. ..selammm kızlar.....okudum biraaz ykarıyı da çok basit şelerden ilişkilerinizi yıpratmayın kızlarrr...çok ufak şeler gerçekten...
ahh bir bilsem tatlım yaa tipik akrep işte..neden bukadar kıskanç:S
askere gitmeden önceki 2 aylık dilimde gayet iyidik 2 ayda zaten ne kadar kötü olurki insan.. bi çok şeyin sebebi askerlik buna inanıyorum ama bunları askerde bırakıp gelirmi hiç bilmiyorumm bende tatlımhoşbulduk canım a.s.
ugurda bana söz verdı askerden gelnce hrşey farklı olucak değişcem diye ama ben hiç sanmıyorum hatta daha kötu olur gibi gelyo bana . çünkü dağıtım iznin falan geldiğinde hep kavga ettık görüşmedık hiç :1no2:
valla vedat geldi bizim kavglarımız cogaldı
selam kızlar opuyorumnanaktan
selamlar kızlar.
hoşgeldinnn guclubacismile
umarım tatlım ama vedat ilk geldiği haftalar biz abooo kedi köpek gibiydik ilgisizdiii bana karsı nasıl desem bende aslında onun bu durumundan sıkılmıstım yaa sgumustum bile ayrılık noktasından cok döndük yani ki hala bi kac gün önceki ayrılısımız örnek artık bende nasıl desem eskisi gbi heyecan yok yani ne bilim yaa insan yıpranınca ilişkisinden uzaklasıyor sekil A ben barıstıgımıza sevindim sevinmesine ama eskisi gibi heyecan ve sevinçlimiyim meçhul insanın kalbi kırılmaya yıpranmaya görsün işteaynen öyle oluyo biz dağıtıma geldıgınde 7 gunde 2 kere flan görüştük toplam 3 saat bıle değil bi geldiğinde gördüm bide giderken yarım saat o kdar.
askerdeykenkı o kdar özlemı noldu bılmıyorum buraya gelınce hepsi uçtu gıttı umarım c.tesi geldiğinde de böyle olmaz
selam kızlar opuyorumnanaktan
hoş geldin tatlımselamlar kızlar.
selam canım benim hoş geldinn...çalışıosun canım yoğun oluosundur heraldeeolumunekankayizsmile
incim ne kadar istemesende oluyor bunlar geldikten sonra yani benim basıma öle geldi
selam canım hoş geldinna.s.Selaam kızlarr... Topik bu aralar çok boş nedensee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?