Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende öle seye sinir oluyorum aslında ne var yani cevap verseler mesela birisine slm veriyosun slm almıyor hangi mantıga sıgıpta almıyo onu anlamıs değilim

Kıss yeniler öle sanırm bizim sitenin eskilerii olduğumuzuu bilselerrr, ömrümüz geçti be burdaa kaydirigubbakcemile3
bana kal gelmezde konuşabılırsem dikkat ederım sozlerıme kaydirigubbakcemile3
onların evı hep kalabalık en az 5-6 kısıden asagı düşmüyo kaydirigubbakcemile3

Kalabalık daha iyii canım aslında,ben gittğimde abisiyle
sevgilisi vardı evde başka bi yabancının daha olması içimi rahatlatmıştı

pissyycim canım benim neden stres yapıosun arkadaşımm:1hug:büşraa tatlımmm şafağımızz atarsaa 34!!!!7 gün ekledik şafağaaa ama olsunnn şafağımızzz sadece izmir!!aşkımmm gelsinnn izmireee götürcekmiş beniiii..

umarım ters bişey olmadan atlatırımm bışey almak gerekır mı kı acaba CADIARZU

cnm ailede bi hastalık haberi aldık canımız ona çok sıkkın. askerimin tırnağını çektiler baya canı yandı uyuşmasını felan beklememişler. aklım bi yandan onda. diğer yandan ofisteki stres. amaaan işte hayat -tatlicadiarzu-

aman aman hastalık lafı bile beni endişelendirio canımm önemli bir hastalık değildir umarım allah acil şifalarını versin...tırnakk niye çekmişler ki annamadımbilmiyorumkismile...iş hayatını stres yapma dicem ama hiç o ortama girmediğim içinnn bilemiorum canım..

amin canım nerde varsa Allah şifa versin.
öyle yürüdüğü yok ama bot vurmuş vurunca tırnak batmış ve intihap toplamış.kısacası bot vurmasından dolayı. 3 dikiş atmışlar, yoğunluktan dolayı istirahat edemiyor bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…