- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.341
Selam cnm, senin askerin kaçıncı dönem oluyo ? bilmiyorumkismile
hatırlamıyorum desem :) 12 ağustosta gitti tatlım kısa dönem
he tamam canım ozamann.. yerimseniben
canım benimm iyi olmaya çalışıyorummm daha iyi olcam inşallah zamanla
allah kavuştursun..
İnşallah canımm, daha iyi olucaksınn eminimm
şafağını sölede kıss keyfn gelsin yerinee kaydirigubbakcemile5
Hoşbuldukkk canım, nasılsınn ? boshayallersmile
bende öle seye sinir oluyorum aslında ne var yani cevap verseler mesela birisine slm veriyosun slm almıyor hangi mantıga sıgıpta almıyo onu anlamıs değilim
bana kal gelmezde konuşabılırsem dikkat ederım sozlerıme kaydirigubbakcemile3
onların evı hep kalabalık en az 5-6 kısıden asagı düşmüyo kaydirigubbakcemile3
şükür cnm biraz stres var. dudağım çok fena uçukladı. askerimide özledim bilmiyorumkismile
sen nasılsın?
Kıss yeniler öle sanırmbizim sitenin eskilerii olduğumuzuu bilselerrr, ömrümüz geçti be burdaa kaydirigubbakcemile3
Kalabalık daha iyii canım aslında,ben gittğimde abisiyle
sevgilisi vardı evde başka bi yabancının daha olması içimi rahatlatmıştı
pissyycim canım benim neden stres yapıosun arkadaşımm:1hug:büşraa tatlımmm şafağımızz atarsaa 34!!!!7 gün ekledik şafağaaa ama olsunnn şafağımızzz sadece izmir!!aşkımmm gelsinnn izmireee götürcekmiş beniiii..
umarım ters bişey olmadan atlatırımm bışey almak gerekır mı kı acaba CADIARZU
aman aman hastalık lafı bile beni endişelendirio canımm önemli bir hastalık değildir umarım allah acil şifalarını versin...tırnakk niye çekmişler ki annamadımbilmiyorumkismile...iş hayatını stres yapma dicem ama hiç o ortama girmediğim içinnn bilemiorum canım..cnm ailede bi hastalık haberi aldık canımız ona çok sıkkın. askerimin tırnağını çektiler baya canı yandı uyuşmasını felan beklememişler. aklım bi yandan onda. diğer yandan ofisteki stres. amaaan işte hayat -tatlicadiarzu-
=)) Bilmem canımm, ben almamıştımm :kedi:
aman aman hastalık lafı bile beni endişelendirio canımm önemli bir hastalık değildir umarım allah acil şifalarını versin...tırnakk niye çekmişler ki annamadımbilmiyorumkismile...iş hayatını stres yapma dicem ama hiç o ortama girmediğim içinnn bilemiorum canım..
bi çiçek falan alsam çok mu abartı olur kı
Bilmem kii bilmiyorumkismile bence bu konuda sevgiline danışnasıl annesinin hoşuna gider o daha iyi bilir
slm kızlar ......
selam kızlar nasılsınız??
şafağımız 272
mehtabımız 38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?