Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

biter kuzum biter çok az kaldı...

az daha sabır lazım o kadar...

biz senle şafakdaş olduk... :) aynı zmanda bitecek :)

evet canım şafakdaş olduk.aynı gün doğan güneş diycez inşallah son anda bi değişiklik olmazsa.bitsin artık ya ben çok yoruldum kocamı yanımda istiyorum artık bennnmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

evet canım şafakdaş olduk.aynı gün doğan güneş diycez inşallah son anda bi değişiklik olmazsa.bitsin artık ya ben çok yoruldum kocamı yanımda istiyorum artık bennnmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çoğu gitti azı kaldı düzelt bakalım moralini moralimiz düzgn olsun da onlarada moral olsun. a.sa.s:teselli:

aslında MUHAMMEDİMİNGAMZESİYİM olarak istiyodum bakalım değiştrebilirsem öyle yapmak istiyorum.değiştirebilirsem o zamn kutlarsınız inşallah.kazene söyledim ben o yapıyo bu işi başvuru formu gibi bişi var onu doldurup gönderiyosunuz kızlar

ooo gamze ne güzel olmuşsun öyleeopuyorumnanaktan

aşkımla konuştuk keyfim yerinde
hadise sana şarkı yapmış canım diyo dinlerken sen geliyosun hep aklıma dedi :roflol:

bence evlenmeliyiz hem de bu senekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

N€RGİS;8506616 .!.:
cok haklısın canım acı gercekler işteee((( yüreğine salık

teşekkür ederim nergisim.. tüm olumsuzluklara rağmen yüreklerimizin bir olduğunu bilmektir en büyük mutluluk.. Rabbim güzel gönlüne versin nice güzellikleri.
içimden bir türkü armağan etmek geldi..
YouTube - YAVUZ BİNGÖL - TURNALARA TUTUNDA GEL

umarım beğenirsin ben sevdiğiceğime adadım..

sevgiler canım...a.s.

bugün şafak 62 tunceli..

süper bi türkü tşkler canım Allahım hepimizin gönlüne göre versin.türküyü dinledim içim acıdı mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…