- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.761
ho$buldum tugbaciimmmm Şeniz kusura bakma canim dün ayakta durcak halim kalmami$ti , ciktim yattim canim erken uyaniyorumdalaydim hoşgeldin bu arada canımmmkaydirigubbakcemile2:1hug:
oyy gecmis olsun canim ya a.s. dikkat et kendineanlıyorum tatlım seni..bende ii olmaya çalışıyorum grip var bendede canım gece rahatsızlandım dudaklarım uçukladı sanırım stersten dolayıda oluyo öyle dinlenmeye çalışıyorum işte ladym
iyi ak$amlar yengecim opuyorumnanaktanBabyke+, çiğdemi, kardelen44+, Lady_cici, mesutugba, pissy, sarilale0308, _emos_, _kvsr_ iyi akşamlar güzlleerrr
iyi akşamlar canım hoşgeldin
sizinde şimdiden ellerinize sağlık diyorum o halde.başlayın tez vakit :) ben örgü örmeyi çocukluğumdan beri çok severim. bu kış yine öreceğim inşallah.
COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:
117 03062008
126 DİDEM_EVO
132 BABYKE
133 BUSRAE
135 FLOWERB
135 HEJAR12
146 FIDES
193 SUSU
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:
215 GRIMSI
220 ANGELGÖZDE
223 ECEM3004
224 KARDELEN44
225 YENGEC123
225 MAVIMAVIMAVI
228 DUYGU_C
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
kızlar bakın bu atkıyı ben geçen sene nişanlıma örmüştüm. herkes çok beğendi.size fikir olabilir diye fotoğrafını ekliyorum.
El Örgüsü Şık Erkek Atkı Modeli | Alış-Veriş
bencede pissy atkın çok güzel olmuş elerine sağlık hamarat hatun
Kız pissy ne kadar güzel olmuş öyle..eline sağlık..örgüyü nasıl yaptın öyle..ben düz örmeyi düşünüyorum.
bu listede olduğuma inanamıorum yaaaaaaaa babykem ellerine sağlık cnm arkadaşım opuyorumnanaktan
ho$buldum tugbaciimmmm Şeniz kusura bakma canim dün ayakta durcak halim kalmami$ti , ciktim yattim canim erken uyaniyorumda
oyy gecmis olsun canim ya a.s. dikkat et kendine
saolasın canım benim...sende ihmal etme artık burayı kaydirigubbakcemile3
]
ho$buldum tatlim nasilsin opuyorumnanaktan
ba$ka carem yokki kevserim , mecburum buna
elbette zamanla ali$irim boshayallersmile ah ah
neyse canim hepsi ALLAHin emri , böylesi hayirliymi$ demekki
sen nasilsin canim nasil gidiyo
hoşgeldn kankssçok şükür bu listedeyz artık
hoşgeldn kankssçok şükür bu listedeyz artık
çok şükür kızlar bizde artık baya ilerledik..:lepi:
vallakankam yhaaaa bitircez galiba kızz =)
canım seni bulmuşken sorayım ozaman hırka ördüm ben ama kol kısmı kafama yatmadı biliyosundur sanırsam onuda..koltuk altına kadar ördükten sonra 1er kere kasıptamı dvam edliyo yakaya kadar:hulya:
etmem canim yerimseniben ama zaten tüm gün okulda oluyorumsaolasın canım benim...sende ihmal etme artık burayı kaydirigubbakcemile3
in$allah canim , ALLAHin izniyle olcak :) Rabbim sabrini verir elbetsaol cnm iyiyim . sende iyi ol inşAllah :1hug:
kol kısmını normal kol gibi mi yaptın yoksa renglan olarak mı?
normal kol kesimini 3-2-1 diye keserek yapıcaksın. sonra düz devam ediceksin.böylelikle kol oyuntusu verilmiş oluyor. ama renglan kol sürekli kesiliyor.
anlatabildim mi bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?