Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet doğru söylüyosun.. ip karıştırıp güzel bişiler çıkabiir ortaya aslında gri siyah karışık meselaa.

arkadaşım askerine mi atkı örcen ?

bende düşünüyorum askerime örmeyi.söyledim ona. takabilmem için yeşil olması lazım dedi =)

sende askere örceksen aklında bulunsun

slm kızlar ben geldimm..

atkı örmeyi ben de düşünüyorum..örüp yolluycam,çok sevinir eminim..havalarda soğudu zaten.ama siyah örmeyi düşünüyorum..

slm kızlar ben geldimm..

atkı örmeyi ben de düşünüyorum..örüp yolluycam,çok sevinir eminim..havalarda soğudu zaten.ama siyah örmeyi düşünüyorum..

siyah bende örmüştüm kızlar hırka ve atkı ördüm çokta güzel oluyo siyah:hulya:..ama kullanamadı tbi ben bitirdim yaz geldisempatiksalakcinni şimdide askerde..

ooo hamaratız hrka filan :) ben hayatta beceremem :)

yok canımya beceremiyeck olsam ben beceremezdim..inan ilk defa örgüye onunkinde başladım bide hırkayla düşünün artık.. kol kısımları zor geldi bana ama bitiyo sonuçta çokta güzel oluyokaydirigubbakcemile2 ama bida örmemsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Selam cnm hoşgeldin a.s.
ho$buldum canim te$ekkür ederim

h.g ladym canım benimkaydirigubbakcemile3 nezamndr görüşemioruz nasılsın özlettin kendinŞenizi
ho$buldum kevsercim opuyorumnanaktan
evet güzelim KK da pek vakit gecirmek istemedim , üzülüyor(d)um
bende sizleri cok özledim canim , biraz daha iyiyim ali$iyo insan boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…