- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.721
ben ördüm 2 tane sewgilime geçen senelerde..birini gri ördüm birini siyahhh:hulya:erkekler için fazla seçenek olmuokaydirigubbakcemile3
aşkımla konuştum yarın çarşıya çıkcaklarmış açıkögretim kayıtları için fln nete grebilrimişkaydirigubbakcemile2duyunca çok sewindimmmm
evet doğru söylüyosun.. ip karıştırıp güzel bişiler çıkabiir ortaya aslında gri siyah karışık meselaa.
arkadaşım askerine mi atkı örcen ?
bende düşünüyorum askerime örmeyi.söyledim ona. takabilmem için yeşil olması lazım dedi =)
sende askere örceksen aklında bulunsun
herkese merhabalarrrrrr
Tatlım tşk ederim ama bnmki bahriyeli :)
Hmm o zaman renk konusunda bi bilgim yok canım =)
hepsi içinmi geçerli canım bu..yoksa işi olanmı çıkıcakmış
canım açıkögretime kayıt yaptrcaklar için galiba..sennkide açıkögretmden okuo mu ?
slm kızlar ben geldimm..
atkı örmeyi ben de düşünüyorum..örüp yolluycam,çok sevinir eminim..havalarda soğudu zaten.ama siyah örmeyi düşünüyorum..
slm kızlar ben geldimm..
atkı örmeyi ben de düşünüyorum..örüp yolluycam,çok sevinir eminim..havalarda soğudu zaten.ama siyah örmeyi düşünüyorum..
Selam kizlar a.s.
Selam kizlar a.s.
siyah bende örmüştüm kızlar hırka ve atkı ördüm çokta güzel oluyo siyah:hulya:..ama kullanamadı tbi ben bitirdim yaz geldisempatiksalakcinni şimdide askerde..
ooo hamaratız hrka filan :) ben hayatta beceremem :)
ho$buldum canim te$ekkür ederimSelam cnm hoşgeldin a.s.
ho$buldum kevsercim opuyorumnanaktanh.g ladym canım benimkaydirigubbakcemile3 nezamndr görüşemioruz nasılsın özlettin kendinŞenizi
ya bej tonlarındaymış üniformaları ama renk tutturamazsam gıcık olurum :)
o yuzden dışarı çıktıgında takabilecegı bısı olsun ıstıyorum..
sen ördün mü bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?