Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bu listede olduğuma inanamıorum yaaaaaaaa babykem ellerine sağlık cnm arkadaşım opuyorumnanaktan
Oyyy canim benim.. bisey degil... insallah bir an once listemden cikarsin ve plakalara girersinn olumunekankayizsmile

kızlar bakın bu atkıyı ben geçen sene nişanlıma örmüştüm. herkes çok beğendi.size fikir olabilir diye fotoğrafını ekliyorum.
El Örgüsü Şık Erkek Atkı Modeli | Alış-Veriş
Pissymmmmm wowww cok güzel vallahaaaa atkii..
Bende gecen seni Askerim acemi birligindeyken hayatimda ilk defa örgü yaptim..
atki yaptim.. seninki gibi güzel olmasada yaptim.. usta birliginde usumesin ki$in diye yaptim.. bizim arizada kibris'a düstü hahahaha.. orada ki$in soguk degilki kafamçokkarıştı
Yani bi i$e yaramadi :lepi:

babyke canım eline sağlık...

Ş A F A K = 224 turkbayragi
Herzaman canim benim..

:lepi: turkbayragi :lepi:

olumunekankayizsmile Günaydin kizlarrr.. Hayirli cumalar.. olumunekankayizsmile
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın canııımm =) naber nasılsın?
yeni bir gelişme, nişanlım izine büyük olasılıkla gelmiycem sen düşüp de saymaya başla biz öyle yapıyoruz, olurda izine gelmem gerekirse ekleriz sonra dedi :) beni listende 114 yapabilirsin babykem opuyorumnanaktan

Yeni şafağın hayırlı olsun o zman çiçeğimmm

ohhh süpersin canim... iyi aksama yeni safagini yazarim canim benim..
Cok sevindim adiniza.. zaten ne kalmiski.. izne gelmesi bile degmez dimi :)
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydin cnm nasilsin?

Günaydın canlarımm.. İyiyim
Ama yine çok garip rüyalar gördüm off yaaa bugün kavga ettik bizimkiyle dersem şşaırmayın :çok üzgünüm: Hayır olur inşallahh :Saruboceq:

hayır olsun diyelim canım deme sen de öyle kötü şeyleri çekme düşünüp de :Saruboceq:

Valla bende sayıyorum ama inşallah artmaz daha..Haftaya açıklancak dedi benimkisi.. Daha listeleri asılmamış

ay valla atmaz inşallah yaa, benim nişanlım başından beri söylemiyo bana hep süpriz yapıcam, bir gece ansızın gelebilirim falan diyo kaydirigubbakcemile3
ben de inatla sayıyorum ilk günden beri ama bi tutturamadım habire değişiyo kaydirigubbakcemile3

ayyy cnm.. onu cok dusundugunden olmustur... hayirlisi canim..
Ruya tersina cikar derler.. belki cok guzel bir gun gecireceksiniz he??
Bugüne kadar hiç öle olmadı genelde rüyamda onu gördüğümde kavga ediyoruz.. Çok acayipti ya.. O yüzden artık korkar oldum her onu gördüğümde.. Ve bugünlerde her gece görür oldum...

Bugüne kadar hiç öle olmadı genelde rüyamda onu gördüğümde kavga ediyoruz.. Çok acayipti ya.. O yüzden artık korkar oldum her onu gördüğümde.. Ve bugünlerde her gece görür oldum...

benim de altıncı hissim kuvvetlidir senin de öyle demekki.. hamilelerin bebeklerinin cinsiyetini bi görüşte tututabiliyorm mesela :)
rüyamda da gördüklerim gerçekleşir çoğu zaman.. kimi hamile görsem hiç niyeti yokken bi kaç ay sonra hamile olduğunu öğrenir, rüyamda deprem olur gerçekte de bi yerde olur, yangın görürüm yangın haberi alırım...
ama sen bu sefer günümü< güzel geçecek diye düşün kesin kavga edicez deme yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…