- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.781
laydim biraz daha iyi olmana sevindim canım.
çünkü sen güçlü ve pozitif enerji dolu birisine benziyorsun.guclubacismile
kızlar bakın bu atkıyı ben geçen sene nişanlıma örmüştüm. herkes çok beğendi.size fikir olabilir diye fotoğrafını ekliyorum.
El Örgüsü Şık Erkek Atkı Modeli | Alış-Veriş
Oyyy canim benim.. bisey degil... insallah bir an once listemden cikarsin ve plakalara girersinn olumunekankayizsmilebu listede olduğuma inanamıorum yaaaaaaaa babykem ellerine sağlık cnm arkadaşım opuyorumnanaktan
Pissymmmmm wowww cok güzel vallahaaaa atkii..kızlar bakın bu atkıyı ben geçen sene nişanlıma örmüştüm. herkes çok beğendi.size fikir olabilir diye fotoğrafını ekliyorum.
El Örgüsü Şık Erkek Atkı Modeli | Alış-Veriş
Herzaman canim benim..babyke canım eline sağlık...
Ş A F A K = 224 turkbayragi
olumunekankayizsmile Günaydin kizlarrr.. Hayirli cumalar.. olumunekankayizsmile
a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.
Mehtabımız 06 bebeğimmmm:teytey:
günaydın canııımm =) naber nasılsın?
yeni bir gelişme, nişanlım izine büyük olasılıkla gelmiycem sen düşüp de saymaya başla biz öyle yapıyoruz, olurda izine gelmem gerekirse ekleriz sonra dedi :) beni listende 114 yapabilirsin babykem opuyorumnanaktan
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ohhh süpersin canim... iyi aksama yeni safagini yazarim canim benim..günaydın canııımm =) naber nasılsın?
yeni bir gelişme, nişanlım izine büyük olasılıkla gelmiycem sen düşüp de saymaya başla biz öyle yapıyoruz, olurda izine gelmem gerekirse ekleriz sonra dedi :) beni listende 114 yapabilirsin babykem opuyorumnanaktan
Günaydin cnm nasilsin?Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Yeni şafağın hayırlı olsun o zman çiçeğimmm
günaydııııınnnnn kaydirigubbakcemile5 naber nasıslıın?
Günaydin cnm nasilsin?
teşekkür ederim canıımmmm... a.s.
inşallah bi terslik çıkmazda böyle devam eder, amma zorluk çektim bu şafak sayma konusunda yaa bi tutturamadım kaydirigubbakcemile3
ayyy cnm.. onu cok dusundugunden olmustur... hayirlisi canim..Günaydın canlarımm.. İyiyim
Ama yine çok garip rüyalar gördüm off yaaa bugün kavga ettik bizimkiyle dersem şşaırmayın :çok üzgünüm: Hayır olur inşallahh :Saruboceq:
ohhh süpersin canim... iyi aksama yeni safagini yazarim canim benim..
Cok sevindim adiniza.. zaten ne kalmiski.. izne gelmesi bile degmez dimi :)
yanii bence de bu kadar kalmışken herhalde zorla izne yollamazlar :uhm:
ama resmen özlem rekoru kıracağız böyle olursa da hiç görüşmeden askerliği bitirmiş olucaz maaşallahkaydirigubbakcemile3
ilerleyen günelrde kriz yaşayabilirim :sinifsinif:
Günaydin cnm nasilsin?
Günaydın canlarımm.. İyiyim
Ama yine çok garip rüyalar gördüm off yaaa bugün kavga ettik bizimkiyle dersem şşaırmayın :çok üzgünüm: Hayır olur inşallahh :Saruboceq:
Valla bende sayıyorum ama inşallah artmaz daha..Haftaya açıklancak dedi benimkisi.. Daha listeleri asılmamış
Bugüne kadar hiç öle olmadı genelde rüyamda onu gördüğümde kavga ediyoruz.. Çok acayipti ya.. O yüzden artık korkar oldum her onu gördüğümde.. Ve bugünlerde her gece görür oldum...ayyy cnm.. onu cok dusundugunden olmustur... hayirlisi canim..
Ruya tersina cikar derler.. belki cok guzel bir gun gecireceksiniz he??
Bugüne kadar hiç öle olmadı genelde rüyamda onu gördüğümde kavga ediyoruz.. Çok acayipti ya.. O yüzden artık korkar oldum her onu gördüğümde.. Ve bugünlerde her gece görür oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?