- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.821
günaydın cnm hg. nasılsın?
Günaydin cnmmm.. nasilsin..?
$aka yaptigimi zannediyorsun bak gör :roflol: :roflol:
günaydın şafakçı kızlar.nasılsınız,denizlide havalar buzz gibi oldu.şırnak kimbilir nasıl soğuktur.
Bizde düşerek sayıypruz cnm. Eğer gelirse ekliycez. Ama şimdilik düşerek sayıyoruz bizde
Babykem bişey yazdım görmedin:umursamaz:
günaydın kızlarrra.s.a.s.a.s
kızlar günaydın hepinize
hoşbuldum cnm iyiyim sen nasılsın?
ya ben artık perşembe günlerini cuma günü yaşıyoru, cuma günüde bi tuhaf oluyorum. niye böyle oldumki bilmiyorumkismile
he canim ya.. o konuda bilgim yok dedi.. bilmemem dedi.. Yazici belki bilir dedi.. ama zannetmiyorum oyle birsey olacagina dedi..Nolsun cnm işte dediğim gibi o konu hala kafamız karıştırıo. Sen sordunmu şekerim?
Günaydin cnm.. nasilsin?kızlar günaydın hepinize
ayyy niye gidiyo.. bende oyle birsey olmuyo.. burada gunes var ama genede biraz soguk..İyimm canım sen nasılsınnn. Hava kötüya benimde içim karardı biraz. Ay bide kk sürekli gidiyo sinir oldumlmaz:
Ayy heyecanlandim... kalbim küt küt atiyoooooSELAM KIZLAR BEN GELDİM
NASILSINIZ
ŞAFAK 3 ALLAHIM AKLIMA MUKAYIT OL GELİYOR YAA BU NASIL BİR DUYGUDURRRRRdelikafaduldendelikafadulden
çok şükür iyiyim cnm.
Bende cumaları iple çekiyorum. Hemen bitsin cmtesi olsun istiyorum.Askımı göreyim istiyorummm...:asigim:
Askerin çarşıya çıkıyomu cnm belki sanada ondan öyle geliyodur. Haftasonunu beklediğindenfisfisfis
SELAM KIZLAR BEN GELDİM
NASILSINIZ
ŞAFAK 3 ALLAHIM AKLIMA MUKAYIT OL GELİYOR YAA BU NASIL BİR DUYGUDURRRRRdelikafaduldendelikafadulden
he canim ya.. O konuda bilgim yok dedi.. Bilmemem dedi.. Yazici belki bilir dedi.. Ama zannetmiyorum oyle birsey olacagina dedi..
simdiden onu dusunme canim benim.. Rahat ol sen olumunekankayizsmile
günaydin cnm.. Nasilsin?
ayyy niye gidiyo.. Bende oyle birsey olmuyo.. Burada gunes var ama genede biraz soguk..
ayy heyecanlandim... Kalbim küt küt atiyooooo
masallah cnm..
bende isteremm
ayyyy insallah canim.. bir an once bende o gunleri gormek istiyorum..kız varya nası bir heyecan kendimi işe verdim zaman geçssin diye nasıl bir mutluluk anlatamam
ahh geliyo ya darııs sizlerin başına çok güzel bir duygu aptal gibiyim sırıtıyorum ya :)
ayyyy insallah canim.. bir an once bende o gunleri gormek istiyorum..
ayyy ablasini aradinmi sen? mail atmayi dusunuyordun.. ne oldu o is?
bu nevresim takımına yenik düştüm sempatiksalakcinni
bence karsila yaaa... askerin arar aramaz sor biletini falan.. kacta biniyo diye..görürsün canım canım ne kaldı şurda
ablasının teli olmadığı için aramadım ama mail attım ondada cevap yok 2 gündür benimkide aramıyor sinir oldum ona aman kaşılamıyım aramıyor diyorum ama hemencecilkde görmek istiyorum ya:)
edacım darısı başına valla
eda limangoyada bak tatlım güzel nevresim takımları var
flowerb, canım senin o zaman elinde bu takım. nasıl kalitesi ?
gayet güzel canım, saten gibi değil tabii ki ama odun gibi de değil yani.. ama yıkanınca nolur bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
bence karsila yaaa... askerin arar aramaz sor biletini falan.. kacta biniyo diye..
sende o sirketi arayip kacti variyorlar diye sor
burcu'm baktım limango'ya ama ben çok renkli sevmiyorum oradakiler pek hoşuma gitmedi.
hem markafoni'de kargo biraz daha ucuz. aldım bu takımı haftaya elimde olur inşallah. çok merak ediyorum.markası storway.
aslında taç mağazasına gitmek istiyorum ama ah bi vakit bulabilsem.
haklıısn canım ne diye izin alsam diye ne söylesem gerçi iznimden düşücekler ama işte ne sölesem aman ne zor şeyler ya 6 saat sürüyor canım balıkesirden burası akşamleyin ben arıcam 9 dan sonra o aramazsa sesini özledim ya ilk defa bu kada özledim desem yeridir valla:)
evet pek bir karışık desenli limangonun kargo ücreti pahalı biraz ya doğru söylüyorsun canım sen kaça aldın
geçen gün kalpli olan n.takımım geldi kızlar çok güzel ya abyıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?