- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.921
süprükler bakımından benimkide en has odun üstüne tanımam kaydirigubbakcemile3
erkeklerin çoğunda bu nankörlük var canım takma kafanı...
sanki her haltı hep onlar yaparlar :umursamaz:
bende geldimmm
Ya kızlar çok haklısınız.
Benim sevgilim hep böyleydi 2 yıl olcak birlikteliğimiz ama hayatımın her noktasına müdahele ediyo sıkılıyorum ama seviyorum kaç kez uyardım yapma böyle tadımız kaçıyo güvenmiyor musun dedim ama hala aynı değişmiyo.İş konusunda şimdiye kadar karışmazdı ama işyerindeki bi çocuk yüzünden problem yaşadık sen iş arkadaşlarınla mesafeni bilmiyosun o yüzden gelene kadar çalışma dedi.Askerde aklı kalmasın diye tamam dedim.Ama kendime haksızlık ediyorum hayatımı ona göre yönlendiriyorum çok kısıtlanıyorum bu kadara kadar hakkı yok ama dediği şeyi yapmazsam sırt çeviriyo bana buda beni çok üzüyo 3 gün aramadı mesela.Rest mi çekmeliyim bilmiyorum defalarca dedim ona kendimize ait özel bi hayatımız olsun bazen çok istediğimz şeyleri gerçekleştirelim dedim ama anlamıyo çok sinirli bi yapısı var birde naaparsan yap karışmıyorum laflarını demeye başlıyo.Bende mutlu olmak istiyorum ama hep sorun oluşuyo nedense.
ben geldimmmmmmmm
Askımın dün bahsettiği süprizi şuan elimdeee:sm_cool:
G,tmeden önce giydiği t-shirt ler bendeydi bende hergece biriyle uyuyodum. Kokusu gitti askım özledim kokunu demiştimmm geçenlerdee
o daaaaaaaaaaaaa içine giydiği t-shirtini yollamışşş opuyorumnanaktan allahım nasıl özlemişimmmmmmmmmmm:kedi: çok kötü oldummm ben yaaaa,
düşünceli sevgilimmm:asigimpuyorumnanaktan
uyuz ya sinir ediyo acaba bizim illişkimizde mi bir sorun var
2 günde bir arıyo ama normelde hep mesajlaşır konuşuruz şimdidde tutturmuş leptop al diyo dedim ne erek var zaten 24 saat elimd etelefon yok yok al ordan kounşuuz diyo acaba niye böle düşünüyor insan telefonda konuşmak sesini duymak istemez mi ya?
Nankörlük ediyorsun diyorum ben mi diyor bana
burcu'm bence sen erkek arkadaşını çıkmaya başlamadan önce tanıyormuydun?
canım erkek arkadaşını en iyi sen tanıyorsun.ilişkinizin ilk başlarındada böyleyse o zamanlarda tamam dememeye çalışman daha iyi olurdu.bu durum senin canını gerçekten çok sıkıyorsa ve ileriye dönük ciddi düşünceniz varsa bu konuyu bir şekilde askerlik bitince güzelce konuşmalısın.askerdeyken daha çok müdahale etme hissi oluyor sanırım.bide rest çekiyor kesinlikle yapma diye. yapmayacağından çok emin olduğundan rahat rahat konuşabiliyorlmaz: Askerde olmasa kesinlikle sende rest çek derdim.En azından ben olsam öyle yapmayı denerdim :1ninca:
uyuz ya sinir ediyo acaba bizim illişkimizde mi bir sorun var
2 günde bir arıyo ama normelde hep mesajlaşır konuşuruz şimdidde tutturmuş leptop al diyo dedim ne erek var zaten 24 saat elimd etelefon yok yok al ordan kounşuuz diyo acaba niye böle düşünüyor insan telefonda konuşmak sesini duymak istemez mi ya?
Nankörlük ediyorsun diyorum ben mi diyor bana
Ya kızlar bu sabah aradı işte ben seninle hayatımı paylaşmayı düşünüyorum sen hayatıma çok karışıyorsun diyorsun dedi.Aöf kursuna gitmeni istemiyorum çünkü orda senden not almak anlamında konuşmaya çalışan erkekler olucak yada kurs çıkışı ben seni almaya gelicem sana o mu baktı şu mu baktı diye düşünücem bunlar 17-18 yaşındaki kızların yapacağı şeyler ben bunlarla uğraşmak istemiyorum bizim geleceğe dair planlarımız varken ben bunlarla uğraşamam dedi ya ne demek kıskanmıyo mu yani beni uğraşamam bunlarla ne demek anlamadım doğrusu.
hoşbuldum didemim olumunekankayizsmilehoşgeldn nuranımmmm
:asigim:Ben Geldimmmmmmmm
Askımın dün bahsettiği süprizi şuan elimdeee:sm_cool:
G,tmeden önce giydiği t-shirt ler bendeydi bende hergece biriyle uyuyodum. Kokusu gitti askım özledim kokunu demiştimmm geçenlerdee
o daaaaaaaaaaaaa içine giydiği t-shirtini yollamışşş opuyorumnanaktan Allahım nasıl özlemişimmmmmmmmmmm:kedi: çok kötü oldummm ben yaaaa,
Düşünceli sevgilimmm:asigimpuyorumnanaktan
hoşbuldum pisicimm olumunekankayizsmilecancağzım hoşgeldinolumunekankayizsmile
canım erkek arkadaşını en iyi sen tanıyorsun.ilişkinizin ilk başlarındada böyleyse o zamanlarda tamam dememeye çalışman daha iyi olurdu.bu durum senin canını gerçekten çok sıkıyorsa ve ileriye dönük ciddi düşünceniz varsa bu konuyu bir şekilde askerlik bitince güzelce konuşmalısın.askerdeyken daha çok müdahale etme hissi oluyor sanırım.bide rest çekiyor kesinlikle yapma diye. yapmayacağından çok emin olduğundan rahat rahat konuşabiliyorlmaz: Askerde olmasa kesinlikle sende rest çek derdim.En azından ben olsam öyle yapmayı denerdim :1ninca:
ayy canım ne kadar düşünceli sevgilin varmış nasıl mutlu olmuşsundur:=)allah bozmasın
hoşgeldin nurancık nasılsın?
bende evlilik teklifi süprükünden kestim ümidi artık zaten dediğim gibi süprük özürlü onuda beceremez o :umursamaz:
bak xdurux sevgilisi ne güzel süprük yapmış benimki askerdeyken hiçbişi yapmadı halada yaptığı bişi yok ya neysee romantiği duyarlısı beni bulmazki zateeeen :umursamaz:
bizimki ne msj ne internet sesimi duysun yetiyr ona...
hele msj yazmayı hiç sevmiyor bende arada bir istiyorum hoş oluyor ama odun işte ne anlar kaydirigubbakcemile3
burcum belki görmek istiyordur seni o yüzden tutturuyo??
bazen mehmette msn diye tutturuyo özlem fışkırınca kaydirigubbakcemile3
yok hayır tuhaf dimi tuhafına gidiyor benimd eöle ki aklım almıyor nasıl bekliyorum diye
edacım yazını silmesiyedin keşke burcum bence demişsin devamını görseydim keşke ama şimdi bekliyorum ne yazdın merak ettim canım.
süprükler bakımından benimkide en has odun üstüne tanımam kaydirigubbakcemile3
erkeklerin çoğunda bu nankörlük var canım takma kafanı...
sanki her haltı hep onlar yaparlar :umursamaz:
kızlar bu mesajı yazmıştım ya sevgilimin böyle şeylerle uğraşamam demesi beni böyle şeylerle uğraşmaya değer birisi olarak görmediğini mi gösterir?
kızlar bu mesajı yazmıştım ya sevgilimin böyle şeylerle uğraşamam demesi beni böyle şeylerle uğraşmaya değer birisi olarak görmediğini mi gösterir?
Amin cnm. Hele bi gelsin askın sanada yapar süprizlerin alasını
Aslında nişanlımda çok aşırı romantik sayılmaz ama aşırı özlemden şimdi baya bi romantik oldu kendisiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan . Ama yappmıo die böyle aşağılamayın sizxde canlar karakteri huyu bu napsın sevdikcekleriniz.
nasılsın canım görüşmeyeliiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
bende evlilik teklifi süprükünden kestim ümidi artık zaten dediğim gibi süprük özürlü onuda beceremez o :umursamaz:
bak xdurux sevgilisi ne güzel süprük yapmış benimki askerdeyken hiçbişi yapmadı halada yaptığı bişi yok ya neysee romantiği duyarlısı beni bulmazki zateeeen :umursamaz:
bizimki ne msj ne internet sesimi duysun yetiyr ona...
hele msj yazmayı hiç sevmiyor bende arada bir istiyorum hoş oluyor ama odun işte ne anlar kaydirigubbakcemile3
burcum belki görmek istiyordur seni o yüzden tutturuyo??
bazen mehmette msn diye tutturuyo özlem fışkırınca kaydirigubbakcemile3
nurancım konuşcam tatlım sorma ya nedir bu erkeklerden çektiğimizz burda olsa daha sert tepkiler vericem ama asker diye sus sus içimde birikiyo valla.
sen nasılsın cnm iletişm problemi çözüldmü cep kullanıyomu askerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?