Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

süprükler bakımından benimkide en has odun üstüne tanımam kaydirigubbakcemile3
erkeklerin çoğunda bu nankörlük var canım takma kafanı...
sanki her haltı hep onlar yaparlar :umursamaz:

uyuz ya sinir ediyo acaba bizim illişkimizde mi bir sorun var
2 günde bir arıyo ama normelde hep mesajlaşır konuşuruz şimdidde tutturmuş leptop al diyo dedim ne erek var zaten 24 saat elimd etelefon yok yok al ordan kounşuuz diyo acaba niye böle düşünüyor insan telefonda konuşmak sesini duymak istemez mi ya?

Nankörlük ediyorsun diyorum ben mi diyor bana

cancağzım hoşgeldinolumunekankayizsmile

canım erkek arkadaşını en iyi sen tanıyorsun.ilişkinizin ilk başlarındada böyleyse o zamanlarda tamam dememeye çalışman daha iyi olurdu.bu durum senin canını gerçekten çok sıkıyorsa ve ileriye dönük ciddi düşünceniz varsa bu konuyu bir şekilde askerlik bitince güzelce konuşmalısın.askerdeyken daha çok müdahale etme hissi oluyor sanırım.bide rest çekiyor kesinlikle yapma diye. yapmayacağından çok emin olduğundan rahat rahat konuşabiliyor lmaz: Askerde olmasa kesinlikle sende rest çek derdim.En azından ben olsam öyle yapmayı denerdim :1ninca:

ayy canım ne kadar düşünceli sevgilin varmış nasıl mutlu olmuşsundur:=)allah bozmasın
hoşgeldin nurancık nasılsın?

burcu'm sen erkek arkadaşını çıkmaya başlamadan önce tanıyormuydun?

Son düzenleme:
burcu'm bence sen erkek arkadaşını çıkmaya başlamadan önce tanıyormuydun?

yok hayır tuhaf dimi tuhafına gidiyor benimd eöle ki aklım almıyor nasıl bekliyorum diye

edacım yazını silmesiyedin keşke burcum bence demişsin devamını görseydim keşke ama şimdi bekliyorum ne yazdın merak ettim canım.

Son düzenleyen: Moderatör:

çok haklısın edacım.askerde diye alttan ala ala kendime haksızlık edıyorum askerden gelsin konuşucam hayatımı zindan gibi yaşamaktansa konuşayım belki düzelir...Sağol tatlım..

bende evlilik teklifi süprükünden kestim ümidi artık zaten dediğim gibi süprük özürlü onuda beceremez o :umursamaz:
bak xdurux sevgilisi ne güzel süprük yapmış benimki askerdeyken hiçbişi yapmadı halada yaptığı bişi yok ya neysee romantiği duyarlısı beni bulmazki zateeeen :umursamaz:
bizimki ne msj ne internet sesimi duysun yetiyr ona...
hele msj yazmayı hiç sevmiyor bende arada bir istiyorum hoş oluyor ama odun işte ne anlar kaydirigubbakcemile3
burcum belki görmek istiyordur seni o yüzden tutturuyo??
bazen mehmette msn diye tutturuyo özlem fışkırınca kaydirigubbakcemile3

kızlar bu mesajı yazmıştım ya sevgilimin böyle şeylerle uğraşamam demesi beni böyle şeylerle uğraşmaya değer birisi olarak görmediğini mi gösterir?

hoşgeldn nuranımmmm
hoşbuldum didemim olumunekankayizsmile
yazdıklarını okudum daboshayallersmile nedir bu erkeklerden çektiğimiz boshayallersmile
aradığında konuş ailem ne zamn çalışmaya başlayacaksın diye soruyorlar
iş bakmaya başlayım yavaşdan dersin boshayallersmile
çalışayım paramı biriktireyim çeyiz falan desen
ikna olmazmıeyvahedigeldismile
sevgilin seni çok seviyor çokda kıskanıyor bayanssulusmile

:asigim:

hoşbuldum pisicimm olumunekankayizsmile

ayy canım ne kadar düşünceli sevgilin varmış nasıl mutlu olmuşsundur:=)allah bozmasın
hoşgeldin nurancık nasılsın?

Amin cnm. Hele bi gelsin askın sanada yapar süprizlerin alasını

Aslında nişanlımda çok aşırı romantik sayılmaz ama aşırı özlemden şimdi baya bi romantik oldu kendisiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan . Ama yappmıo die böyle aşağılamayın sizxde canlar karakteri huyu bu napsın sevdikcekleriniz.

yorum yapmadan önce zamanı öğrenmemin daha doğru olacağını düşündüm canım.o yüzden bence kısmını editledim.
demek istediğim şu; eğer ki 1 ay tanıyıp askere gönderdiysen geldiğinde birbirinizi çok daha iyi tanımanıza zaman olacak.

kızlar bu mesajı yazmıştım ya sevgilimin böyle şeylerle uğraşamam demesi beni böyle şeylerle uğraşmaya değer birisi olarak görmediğini mi gösterir?

hayır cnm bence değersiz görüyor diye düşünme lmaz:
öyle konuların canımızı sıkmasını istemiyorum gibisinden söylemiş olmalı.

nurancım konuşcam tatlım sorma ya nedir bu erkeklerden çektiğimizz burda olsa daha sert tepkiler vericem ama asker diye sus sus içimde birikiyo valla.
sen nasılsın cnm iletişm problemi çözüldmü cep kullanıyomu askerin?

haydaaa ne alakası var didem ya
çocuk ne demiş sen ne anlamışsın yahu.

Biraz fazla abartmış sevgilin ama onu ikna edebilirsin. Bu senin geleceğin çünkü.
Sevgilinin hiç mi kendine güveni yok ta seni kursa göndermeyecek kadar kısıtlıyor.
Kaç yaşındasınız allah aşkına, güzel bir dille anlat didemcim. Bu benim geleceğim bu kursa gitmem gerek diye anlatmalısın.
Güzelce konuşunca ikna olur gibime geliyor.

aşşalamak felan yok canım onuda nereden çıkardın sadece yapmadığını söylüyorum =))
yoksa ben onu 4buçuk senedir böyle kabul ettim...
beni sevsin saysın sadekati sonsuz olsun varsın süprükler yapmasın....

nasılsın canım görüşmeyeliiolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kızzz nerdesin sen sabah yazdımm nurannnn die cevap vermedin...
bebemm iyiyim çok şükür nasıl olayım işte hayat koşturuyoruz...
sen nasılsın iyisin inşallah...olumunekankayizsmile

yok anacım baksana bizimkiler kalas valla ya

benimkide hiç süoriz yapmadı o bana yapmadığı içn bende ona yapmadım çok şey kaybediyor gerçekten çok şey ya.
görmek istiyorsa gel iş çıkışı görür canım ama bende duramıyorumki10 kkadar yanında bilmiyorum ya

askerler diye ses çıkaramıyoruz
gelince öcümüzü alıcazzzÇok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
cep kullanamıyor çok sıkı eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
bişekilde idare etmeye çalışıyoruz boshayallersmileiletişimide napalım:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…