- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #90.901
Selammm hatunlarrrrrrrrr
serabım kimi zaman odunlukları tutuyor mlaesefbenimkide aramadı 2 gündür bend earamıyorum ama akşam arıyım diyorum sesini özledim ya:)
darısı başına serabım insan kötü olurtabi ama hakkında hayırlısı olsun ergweç bulucaksın sabret canım biraz daha
kız nerdesin sen?
serabım kimi zaman odunlukları tutuyor mlaesefbenimkide aramadı 2 gündür bend earamıyorum ama akşam arıyım diyorum sesini özledim ya:)
darısı başına serabım insan kötü olurtabi ama hakkında hayırlısı olsun ergweç bulucaksın sabret canım biraz daha
Aynen canım bende o dediğne kızıyorum ya...umduğu gibi bulamazsa bıraksın beni ne yapayım...
Ya kızlar bu sabah aradı işte ben seninle hayatımı paylaşmayı düşünüyorum sen hayatıma çok karışıyorsun diyorsun dedi.Aöf kursuna gitmeni istemiyorum çünkü orda senden not almak anlamında konuşmaya çalışan erkekler olucak yada kurs çıkışı ben seni almaya gelicem sana o mu baktı şu mu baktı diye düşünücem bunlar 17-18 yaşındaki kızların yapacağı şeyler ben bunlarla uğraşmak istemiyorum bizim geleceğe dair planlarımız varken ben bunlarla uğraşamam dedi ya ne demek kıskanmıyo mu yani beni uğraşamam bunlarla ne demek anlamadım doğrusu.
hoşbuldum tatlımmmhoşgeldin incim
siyah_inci'ye katılıyorum konuşmadan nasıl durdunuz siz yahu burcu?
Ya kızlar bu sabah aradı işte ben seninle hayatımı paylaşmayı düşünüyorum sen hayatıma çok karışıyorsun diyorsun dedi.Aöf kursuna gitmeni istemiyorum çünkü orda senden not almak anlamında konuşmaya çalışan erkekler olucak yada kurs çıkışı ben seni almaya gelicem sana o mu baktı şu mu baktı diye düşünücem bunlar 17-18 yaşındaki kızların yapacağı şeyler ben bunlarla uğraşmak istemiyorum bizim geleceğe dair planlarımız varken ben bunlarla uğraşamam dedi ya ne demek kıskanmıyo mu yani beni uğraşamam bunlarla ne demek anlamadım doğrusu.
erkekler her zaman odun =))
ara canım küslük olmasın sevmiyorum ben kimsse ile küs kalmayı hele sevdiğim insan ile...
eeee süprükle ilgili yok mu henüz bi gelişme????
iyi düşün taşın tatlım sana güvenmiyorsa zaten hiç olmasın ilişki valla demek istediği tam anlamı ile ne inan merak ettim ????
bencede çalış canım kendinden eminsen....
siyah_inci'ye katılıyorum konuşmadan nasıl durdunuz siz yahu burcu?
hoşbuldum tatlımmm
selamm pissiciimm şakkıdı
benimki hep oodun canım ya yok süpriz felan yapacağı bunu ümidimi kestim zaten aradığım halde nankörlük ediyo hep ben arıyorum diyor(!)syelenilcek şey mi ya bu delirtiyor kimi zaman beni uyuz soğuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?