Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ya burcum nasıl dayanıosunuz bilmiyorum 2 gün aramadı diyorsun... Bi kere kavga ettiğimizde aramamıştı beni benmkisi ertesi gün yalvarmıştı bidaha yapmıcam diye.. İmkansız o duramaz beni aramadan ki gün içinde defalarca arar.. Sen nie gurur yapıp aramıyorsun ki..Ben de duramam çünkü

Ya kızlar bu sabah aradı işte ben seninle hayatımı paylaşmayı düşünüyorum sen hayatıma çok karışıyorsun diyorsun dedi.Aöf kursuna gitmeni istemiyorum çünkü orda senden not almak anlamında konuşmaya çalışan erkekler olucak yada kurs çıkışı ben seni almaya gelicem sana o mu baktı şu mu baktı diye düşünücem bunlar 17-18 yaşındaki kızların yapacağı şeyler ben bunlarla uğraşmak istemiyorum bizim geleceğe dair planlarımız varken ben bunlarla uğraşamam dedi ya ne demek kıskanmıyo mu yani beni uğraşamam bunlarla ne demek anlamadım doğrusu.

didem'cim ekonomik konuda sana böyle müdahale etmesine izin vermemeye çalış canım.
sonuçta sen şuan evli değilsin ailenle berabersin. daha baba evindeyken bu kadar karışmalarına öyle sinir oluyorum ki :1ninca:

erkekler her zaman odun =))
ara canım küslük olmasın sevmiyorum ben kimsse ile küs kalmayı hele sevdiğim insan ile...
eeee süprükle ilgili yok mu henüz bi gelişme????

Aynen canım bende o dediğne kızıyorum ya...umduğu gibi bulamazsa bıraksın beni ne yapayım...

iyi düşün taşın tatlım sana güvenmiyorsa zaten hiç olmasın ilişki valla demek istediği tam anlamı ile ne inan merak ettim ????
bencede çalış canım kendinden eminsen....

Tatlım aksine seni çok fazla kıskanıyor..Buna benzer bir konuşmayı bizde yaptık bende ing kursuna gideyim dedim evlennce birlikt gideriz orda şimdi erkkler olur diye cvp vermişti..Peki dedim.. Seni kıskandığını biliyor ve bu yüzden buna sbebp olucak şeylerle karşılaşmak istemiyo..Çünkü devamında siz tartışıcaksınız.Kötü bişey istemiyor.. Ama bi tarafta seni kısıtladığını da anlamıyor..

kız bunun kıskançlıktan aklı kaçmış kaydirigubbakcemile3
düşündüklerine bak yaa ama belli deli gibi de seviyor Allah nazardan saklasın...
ama bence kırmadan bazı şeyleri anlat ona canım

benimki hep oodun canım ya yok süpriz felan yapacağı bunu ümidimi kestim zaten aradığım halde nankörlük ediyo hep ben arıyorum diyor(!)syelenilcek şey mi ya bu delirtiyor kimi zaman beni uyuz soğuyorum valla

canım bu psikolojiyle nereye kadar sürdürülür. elbette hayatta erkeklerle bir şekilde iletişim kuruluyor.bu işte olur, bir alışverişte olur, kursta olur vs... evet zaman kötü ama böyle düşünüpte hayatı sana ileride zehir etmesine izin vermemelisin.
ben bu durumları seviyor kıskanç diye yorumlayamıyorum, elbette sevmiyorda değil ama aşırısı zarar CADIARZU

Ya kızlar çok haklısınız.
Benim sevgilim hep böyleydi 2 yıl olcak birlikteliğimiz ama hayatımın her noktasına müdahele ediyo sıkılıyorum ama seviyorum kaç kez uyardım yapma böyle tadımız kaçıyo güvenmiyor musun dedim ama hala aynı değişmiyo.İş konusunda şimdiye kadar karışmazdı ama işyerindeki bi çocuk yüzünden problem yaşadık sen iş arkadaşlarınla mesafeni bilmiyosun o yüzden gelene kadar çalışma dedi.Askerde aklı kalmasın diye tamam dedim.Ama kendime haksızlık ediyorum hayatımı ona göre yönlendiriyorum çok kısıtlanıyorum bu kadara kadar hakkı yok ama dediği şeyi yapmazsam sırt çeviriyo bana buda beni çok üzüyo 3 gün aramadı mesela.Rest mi çekmeliyim bilmiyorum defalarca dedim ona kendimize ait özel bi hayatımız olsun bazen çok istediğimz şeyleri gerçekleştirelim dedim ama anlamıyo çok sinirli bi yapısı var birde naaparsan yap karışmıyorum laflarını demeye başlıyo.Bende mutlu olmak istiyorum ama hep sorun oluşuyo nedense.

benimki hep oodun canım ya yok süpriz felan yapacağı bunu ümidimi kestim zaten aradığım halde nankörlük ediyo hep ben arıyorum diyor(!)syelenilcek şey mi ya bu delirtiyor kimi zaman beni uyuz soğuyorum valla

süprükler bakımından benimkide en has odun üstüne tanımam kaydirigubbakcemile3
erkeklerin çoğunda bu nankörlük var canım takma kafanı...
sanki her haltı hep onlar yaparlar :umursamaz:

Ben Geldimmmmmmmm
Askımın dün bahsettiği süprizi şuan elimdeee:sm_cool:
G,tmeden önce giydiği t-shirt ler bendeydi bende hergece biriyle uyuyodum. Kokusu gitti askım özledim kokunu demiştimmm geçenlerdee
o daaaaaaaaaaaaa içine giydiği t-shirtini yollamışşş opuyorumnanaktan Allahım nasıl özlemişimmmmmmmmmmm:kedi: çok kötü oldummm ben yaaaa,
Düşünceli sevgilimmm:asigimpuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…