Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canıjm o kadar azaldı valla
evet canım su gibi akıp geçiyorda saydığımızdan geçmemiş diyoruz kavuşuyoruz sonunda rabbim bu günleride gösterdi bana çok şkür
bekliyorum canım sende olmalıısn mulu günümde
hayırdır canım niye umutsuzsunki?

melayımm nasılsın
nişanın oldu mu resimler nerde kız hayırlıı olsun tatlım

hoşbuldum canlarım
nişanım oldu çok güzel geçti:asigim:
daha sonrasında yaşadığım aksiliği saymazsam tabi:çok üzgünüm:
profilime albüm yapıcam kızlar ordan bakarsınız fotolara bi ara
:lepi:

hayırlı olsun tatlım
hayırdır ne oldu?
baktım belki koymuşsundur diye ama koymmaışsın neyse koyunca bakarım tatlım

tebrik ederim canım, Allah tamamına erdirsin.
bi ara değil şimdi ekle merak ettik sempatiksalakcinni

ne aksiliği yaşadın cnm ?

Kızlar selam.
3gündür sevgiliimle aramız bozuktu sebebide o gelene kadar çalışmamı istemiyordu daha önceki işyerimde bi çocuk yüzünden tatsızlık yaşamıştık bende tamam sen gelene kadar çalışmıcam demiştim ama ailem ne zaman iş bakıcaksın diye devamlı sormaya başlayınca bende sevgilime 3 gün önce ben çalışmak istiyorum dedim o da hani ben gelene kadar çalışmıyacaktın söz vermiştin dedi.Bende bu zamana kadar yapma dediğin herşeyi yapmadım iş konusunda bu kadar müdahele etmene gerek yok dedim o da bana çok karışıyosun olarak algıladı bunu ve tamam sana karışmıyorum didem git hayatını yaşa çalış kursada git karışmıyorum dedi....ve bu yüzden 3 gün aramadı beni..bu sabah aradı..kızlar ben haksız mıyım yapma dediği çoğu şeyi yapmıyorum zaten ama tek birşey gözüne batıyo 3 gün aramamasına değecek bişeymi sizce...

Son düzenleme:
Mehserim gelmiş ama kaçmışşş hemen sempatiksalakcinni

bebemmm nerdesin sen asıl sen kaçtın bekledim bekledim yazmadın bişi yaa =((

kızlaaaarr bende geldiiimmopuyorumnanaktan

canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah...
çok sevindim senin adına artık darısı başıma inşallah :Saruboceq:

inşallah gelebilirim burcum ev hali bitanem yaa birde bazen dayıma direksiyon dersine gidiyorum şoferrr olucam kaydirigubbakcemile3
geçen bi iş başvurusu yaptım herşeyi çok güzeldi tecrübe yok diye kimse almıyor işe para yok çeyiz yok canım çok sıkkkın o yüzden yarın benden 2 yaş küçük arkadaşım evleniyor onun için mutluyum hemde çok ama insan üzülüyor yaa bende daha söz bile yok zor geliyor bazen :2:

canım sevgilin korkuyor onu bırakırsın diye o yüzden böyle söylüyor malesef kaybetme korkusu var

3gün aramadı burcum ya oysa ben onun yapma dediği herşeyii yapmıyorum hayatımdaki çoğu şeye müdahele ediyo sıkılsamda tamam diyorum onun dediği olsun diyorum.Canım kaybetme korkusu olsa geldiğimde seni bıraktığım gibi bulamazsam bu ilişki biter dermi hiç yani ayrılırmış benden.

Son düzenleme:

canım işte kaybetme korkusundan dolayı senide korkutuyor böle diye ama çalış yani ekonomik özgürlüğünü eline all tatlım ikimiz içind eiyi olucak de.

serabım kimi zaman odunlukları tutuyor mlaesefbenimkide aramadı 2 gündür bend earamıyorum ama akşam arıyım diyorum sesini özledim ya:)
darısı başına serabım insan kötü olurtabi ama hakkında hayırlısı olsun ergweç bulucaksın sabret canım biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…