Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çağla'cım yemin töreninden sonra acemiliği devam edicek dimi askerinin?
yani şöyle anlatayım sana; bizim acemilik 28 gün sürdü, yemin törenini bitince nişanlımı aldık geldik. 7 gün dağıtım iznini kullandı. ama acemiliği uzun olanların yemin töreninden sonra askerliği devam ediyor.tören bitince orada olmak koşuluyla 2 gün izin veriyorlar.acemilik tamamen bitince dağıtım izni kullanılıyor.

selam kızlar nasılsınız bakalım
albüme fotoğraf ekleyebildim ama sadece bi kaç tane diğer fotoları yükleme yapamıyorum sanırım boyutu büyük geliyoCADIARZU
merak eden arkadaşlarım vardı haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi
opuyorumnanaktan

melay merhaba, evet ben merak ediyordum baktım profiline ama albüm göremedim bilmiyorumkismile

düğün nezaman olacak?

Evet cnm yemnden sonra yıne dewam edıyor acemlıgıde hanı 7 gunlune gelcekte tokata 17 saat ya gelrken ve gderken 2 gun eksılcek ozman 5mı olcak offfbilmiyorumkismile

Hg cnm baktım ben de göremedım bulamadım nerden bakıcaz?

Oh ne iyii tatlımmm.Az kaldı cnm valla heycan dorukta cok özledım='( cnm ben bu dagıtım ıznını pek anlamadım sımdı toplam 7gunu var ıkı gun yolda 5 gunmu olck yanıı pofffffffffff
Ne güzel işte canım yaaa.. Zaman geçiyor demekki daha dün topiğimize gelmiş gibisin oysa...
Benimki tam böyle oldu iştii pissym..2 gün çıktı ama kaçak olarak geldi evinee :)

Canımm..
Allahh tamamına erdirsin.Baktım fotolarına çok güzel olmuşsun mutluluğun karelere sığmamış canım benim.. opuyorumnanaktan

Evet cnm yemnden sonra yıne dewam edıyor acemlıgıde hanı 7 gunlune gelcekte tokata 17 saat ya gelrken ve gderken 2 gun eksılcek ozman 5mı olcak offfbilmiyorumkismile

cnm maalesef yol izinleri bu 7 günün içinde. çok saçma gelmişti banada. 7 günün içinde yol iznide varsa o yol izninide neden normal izinden dşüyorlar anlamış değilim.

cnm maalesef yol izinleri bu 7 günün içinde. çok saçma gelmişti banada. 7 günün içinde yol iznide varsa o yol izninide neden normal izinden dşüyorlar anlamış değilim.

Tatlım benm bildiğin senede 2 gün yol izni var.. Gözde'ciğim bu sene bitmeden yol izni alsın önümüzdeki sene de yine kullanabiliyor diye biliyorum onu bir araştırsın.. Benimkinin böyle planları var çünkü zamanında.. sempatiksalakcinni

Tamam cnm soyleyım ozman dagıtım bayrama acaba 7 gun deişrmı blmıorum cnm

Cok sacma pissym ya of ucakla gelsın olmassa ama bınmezkiiiiii o da korkuyor benım gıbı cok

melay merhaba, evet ben merak ediyordum baktım profiline ama albüm göremedim bilmiyorumkismile

düğün nezaman olacak?
canım profilimde albüm var ama 3 foto koyabildim sadece
düğünde nisan gibi düşünüyoruz canım bu günlerde oda belli olucak inşallah
opuyorumnanaktan
Hg cnm baktım ben de göremedım bulamadım nerden bakıcaz?
profilimde albüm var tatlımopuyorumnanaktan

çok teşekkürler canım darısı hepinizin bşına olsunopuyorumnanaktan

Nolduuu çabuk anlattt sempatiksalakcinni

bu murathanı ben bekledim bekledim gelmedi biliyosunuz olmaz olmaz dedi tamam dedim 20.günde bi çocuk ..böyle tam bana göre yani her anlamda ..görüşmeye kaarar verdik buluştuk çok hoşlandık birbirimizden yani şu an sevgili olmaya çalışıyoruzzz ama çok mutlu ediyo benii..perşembe biz buluştuk cuma murathan mesaj attı barışalım gel dindir gözyaşımı falan diyee..

ohaoldumsmile Hep böyle üstüne ararlar zaten...Gel dindir gözyaşımıymışş..Akıttığı gözyaşının hesabını nasıl vercekmiş peki..Bırkaıp giden o dindir diye ağlayan da o.
Ne yapmayı düşünüyorsun peki tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…