- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.061
selam kızlar nasılsınız bakalım
albüme fotoğraf ekleyebildim ama sadece bi kaç tane diğer fotoları yükleme yapamıyorum sanırım boyutu büyük geliyoCADIARZU
merak eden arkadaşlarım vardı haber vereyim dedim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
çağla'cım yemin töreninden sonra acemiliği devam edicek dimi askerinin?
yani şöyle anlatayım sana; bizim acemilik 28 gün sürdü, yemin törenini bitince nişanlımı aldık geldik. 7 gün dağıtım iznini kullandı. ama acemiliği uzun olanların yemin töreninden sonra askerliği devam ediyor.tören bitince orada olmak koşuluyla 2 gün izin veriyorlar.acemilik tamamen bitince dağıtım izni kullanılıyor.
albüme fotoğraf ekleyebildim ama sadece bi kaç tane diğer fotoları yükleme yapamıyorum sanırım boyutu büyük geliyoCADIARZU
merak eden arkadaşlarım vardı haber vereyim dedim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Ne güzel işte canım yaaa.. Zaman geçiyor demekki daha dün topiğimize gelmiş gibisin oysa...Oh ne iyii tatlımmm.Az kaldı cnm valla heycan dorukta cok özledım='( cnm ben bu dagıtım ıznını pek anlamadım sımdı toplam 7gunu var ıkı gun yolda 5 gunmu olck yanıı pofffffffffff
Benimki tam böyle oldu iştii pissym..2 gün çıktı ama kaçak olarak geldi evinee :)çağla'cım yemin töreninden sonra acemiliği devam edicek dimi askerinin?
yani şöyle anlatayım sana; bizim acemilik 28 gün sürdü, yemin törenini bitince nişanlımı aldık geldik. 7 gün dağıtım iznini kullandı. ama acemiliği uzun olanların yemin töreninden sonra askerliği devam ediyor.tören bitince orada olmak koşuluyla 2 gün izin veriyorlar.acemilik tamamen bitince dağıtım izni kullanılıyor.
Evet cnm yemnden sonra yıne dewam edıyor acemlıgıde hanı 7 gunlune gelcekte tokata 17 saat ya gelrken ve gderken 2 gun eksılcek ozman 5mı olcak offfbilmiyorumkismile
cnm maalesef yol izinleri bu 7 günün içinde. çok saçma gelmişti banada. 7 günün içinde yol iznide varsa o yol izninide neden normal izinden dşüyorlar anlamış değilim.
Tamam cnm soyleyım ozman dagıtım bayrama acaba 7 gun deişrmı blmıorum cnmTatlım benm bildiğin senede 2 gün yol izni var.. Gözde'ciğim bu sene bitmeden yol izni alsın önümüzdeki sene de yine kullanabiliyor diye biliyorum onu bir araştırsın.. Benimkinin böyle planları var çünkü zamanında.. sempatiksalakcinni
cnm maalesef yol izinleri bu 7 günün içinde. çok saçma gelmişti banada. 7 günün içinde yol iznide varsa o yol izninide neden normal izinden dşüyorlar anlamış değilim.
hoşgeldin tatlımm nerelerdesinn sennkızlar ben geldimmmm
Tamam cnm soyleyım ozman dagıtım bayrama acaba 7 gun deişrmı blmıorum cnm
hoşgeldin tatlımm nerelerdesinn senn
Bi sorsun tatlımm
kızlar ben geldimmmm
canım yyaa neler oldu bi bilsenizzzzz ben bile inanamıyorumm son gülen oldum resmen
HG CNMopuyorumnanaktan
canım profilimde albüm var ama 3 foto koyabildim sadecemelay merhaba, evet ben merak ediyordum baktım profiline ama albüm göremedim bilmiyorumkismile
düğün nezaman olacak?
profilimde albüm var tatlımopuyorumnanaktanHg cnm baktım ben de göremedım bulamadım nerden bakıcaz?
Ne güzel işte canım yaaa.. Zaman geçiyor demekki daha dün topiğimize gelmiş gibisin oysa...
Benimki tam böyle oldu iştii pissym..2 gün çıktı ama kaçak olarak geldi evinee :)
Canımm..
Allahh tamamına erdirsin.Baktım fotolarına çok güzel olmuşsun mutluluğun karelere sığmamış canım benim.. opuyorumnanaktan
Nolduuu çabuk anlattt sempatiksalakcinni
bu murathanı ben bekledim bekledim gelmedi biliyosunuz olmaz olmaz dedi tamam dedim 20.günde bi çocuk ..böyle tam bana göre yani her anlamda ..görüşmeye kaarar verdik buluştuk çok hoşlandık birbirimizden yani şu an sevgili olmaya çalışıyoruzzz ama çok mutlu ediyo benii..perşembe biz buluştuk cuma murathan mesaj attı barışalım gel dindir gözyaşımı falan diyee..
melaycım süper cnm fotolardaaaa nişan elbısendeeedelikafaduldenŞeniz ALLAH mesut edsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?