- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.101
Canımmmm mektup işinı kesın yapalımm kazak da alalım sıkalım süper olur oh gıyıınıp gelırPüff..Diorum ki Gömlek ve kazak alsam malum kış geldi.. Güzelde bir mektup yazsamm..Kazağada parfümümden sıkarımm bayanssulusmile
Hımm..Başka başka..Örebilsem şal örücem ama beceremem ya.. Onu da seneye yaparım artık.. Sevgilimde terhis olduğunda bunları giyer gelir..
kızlar dikkat edin kendinize havalar çok soğumuş trde kalın kalın giyinin yerimseniben hasta olmayın sakınnopuyorumnanaktan allah askerlerimizede sabır versinnn:Saruboceq:
kızlar dikkat edin kendinize havalar çok soğumuş trde kalın kalın giyinin yerimseniben hasta olmayın sakınnopuyorumnanaktan allah askerlerimizede sabır versinnn:Saruboceq:
Canımmmm mektup işinı kesın yapalımm kazak da alalım sıkalım süper olur oh gıyıınıp gelır
Sımdı askerımle konsutum mutlaka kalın gıyın dıyor canım orada cok sogukms tatlım.
Canımmmm mektup işinı kesın yapalımm kazak da alalım sıkalım süper olur oh gıyıınıp gelır
Sımdı askerımle konsutum mutlaka kalın gıyın dıyor canım orada cok sogukms tatlım.
Sende dkkat ed tatlım orda naısl havalar
tüühh kötü oldu bu kış çok çabuk geldi sonbaharı görmeden benimkide dio gece çok soğuk oluo dio oda dışarısı soğuk yağmurlu olunca yatıoz die seviniokaydirigubbakcemile3
evet kız valaaaa heheh işlerıne gelıodur
Oh ohhhh ne guzel incimmmmEvet tatlım başka türlüsü olmıcak bununn..Aşkımı inşllh geldiği gün ben alıcam havalanından..
şimdilik normal cnm ne soğuk ne sıcak ılık bir hava var bu kış avrupayı daha çok vurucak diodu haberlerde daha yolda kış gelio buraya doğrudikkat ederim cnm mrk etme hsta felan olursam artık askerimden habire azar işitirim çok dikkat ediorum vallakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
merabalaarrr millleeetT=)
selam kızlaropuyorumnanaktan
Slm canımm, hoşgeldinnn olumunekankayizsmile
hoşbulduk tatlıışım nasılsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?