Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ah canım sorma allah a o kadar dua ettim hepsi kabul oldu çok şükür şu anda murathana biriyle görüşüyorum diyemdim ona olmaz istemiyorum da demedim çünkü çok kötü olmuş sigaraya başlamış tekrar falan ama olmicanı anlatıyorum ben soğudum diyorum ve o da görüyo ..kız bişey sorcam bide şimdi ben google a ozlembbc yazdığımda burdaki yazdığım bütün mesajlar geliyooakannehir

Aaaa naısl oluyor ya cıkmasaa vala cok sacma cnım kapatamasmıyıskıı.bilmiyorumkismile

Canımm hayırlısı nasılsa öyle olsun senin için... Doğru yada yanlış yapmışsın gibi bişey demek istemiyorum.. İnşallahh devamında yüzün güler tatlım opuyorumnanaktan
Ayy valal onu bilmiyordum ya şimdi baktım bende google den tatlım..Ama kk son 80 msj ı tutuyo kayıtlarında.. Googledede öle çıkıcaktır herhalde

ayyy aama çıkmasın yaa acaba nick değiştirebiliyomuyuz canım?

Kızlar askerlerınızzz formanın içine yeşil kazak falan gıyıyormu kımı yeşil kazak göturn içine falan yazmıs verırlermı orda ben alayım mı?? Çok soğudu mağlum 3 gun ıcın normal kazak sweet alıcam da içine de alayım mı?bilmiyorumkismile

Bende hala ne yapsam ne alsam diye düşünüyorum d. günü için yaa

Bende hala ne yapsam ne alsam diye düşünüyorum d. günü için yaa

Canımmm valla bılmıyorumkkı ben de farklı seyler göturmek ıstıyorum incim ama bulamıyorum yaa cok mutlu olucagı bısey olması lazım düşünüyorum bulamıyorum kımı takvım falan yaptrmıs kımı tesbıh falan amannn pek sewmdm

Merve napıon nasılsın tatlım ben ızledm ama bıraz sacma bı prog oldu kımse tam olarakkk görüşünü dogru dürüst bıldırmedı bıle ama anketde tek tıp kazandı

Merve napıon nasılsın tatlım ben ızledm ama bıraz sacma bı prog oldu kımse tam olarakkk görüşünü dogru dürüst bıldırmedı bıle ama anketde tek tıp kazandı

iim cnm ne olsun aynı zaman geçirmeye çalışıorumopuyorumnanaktan sen neler yapıosun heyecan artmışkaydirigubbakcemile3 inş bende yemin töreninden çıkınca annesigille kalcak ozaman nette görcemmmmkaydirigubbakcemile2 allah allah neye çevirdiler bu tek tipi yaa allah allah genelkurbay konuşmadımı başbakanla geçen hiçbişey çıkmadı demekki ufff biran önce aydınlatsalar herkesi yaaa:çok üzgünüm:

Hoşgeldin tatlımm
Benim o programdan haberim bile yoktuu neyse artık kulak asmıyorum bu tektip haberlerine zaten..

hb canımmm en doğrusunu yapıosun valla:lepi:kaydirigubbakcemile3

Püff..Diorum ki Gömlek ve kazak alsam malum kış geldi.. Güzelde bir mektup yazsamm..Kazağada parfümümden sıkarımm bayanssulusmile
Hımm..Başka başka..Örebilsem şal örücem ama beceremem ya.. Onu da seneye yaparım artık.. Sevgilimde terhis olduğunda bunları giyer gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…