- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.081
ohaoldumsmile Hep böyle üstüne ararlar zaten...Gel dindir gözyaşımıymışş..Akıttığı gözyaşının hesabını nasıl vercekmiş peki..Bırkaıp giden o dindir diye ağlayan da o.
Ne yapmayı düşünüyorsun peki tatlım
teşekkür ederim çağlacım darısı başınaaaopuyorumnanaktan
ohaoldumsmile Hep böyle üstüne ararlar zaten...Gel dindir gözyaşımıymışş..Akıttığı gözyaşının hesabını nasıl vercekmiş peki..Bırkaıp giden o dindir diye ağlayan da o.
Ne yapmayı düşünüyorsun peki tatlım
ah canım sorma allah a o kadar dua ettim hepsi kabul oldu çok şükür şu anda murathana biriyle görüşüyorum diyemdim ona olmaz istemiyorum da demedim çünkü çok kötü olmuş sigaraya başlamış tekrar falan ama olmicanı anlatıyorum ben soğudum diyorum ve o da görüyo ..kız bişey sorcam bide şimdi ben google a ozlembbc yazdığımda burdaki yazdığım bütün mesajlar geliyooakannehir
ah canım sorma allah a o kadar dua ettim hepsi kabul oldu çok şükür şu anda murathana biriyle görüşüyorum diyemdim ona olmaz istemiyorum da demedim çünkü çok kötü olmuş sigaraya başlamış tekrar falan ama olmicanı anlatıyorum ben soğudum diyorum ve o da görüyo ..kız bişey sorcam bide şimdi ben google a ozlembbc yazdığımda burdaki yazdığım bütün mesajlar geliyooakannehir
Aaaa naısl oluyor ya cıkmasaa vala cok sacma cnım kapatamasmıyıskıı.bilmiyorumkismile
melay tebrik ederim fotoların konuşuyor yani
cnnm nereliydiniz siz?
Canımm hayırlısı nasılsa öyle olsun senin için... Doğru yada yanlış yapmışsın gibi bişey demek istemiyorum.. İnşallahh devamında yüzün güler tatlım opuyorumnanaktan
Ayy valal onu bilmiyordum ya şimdi baktım bende google den tatlım..Ama kk son 80 msj ı tutuyo kayıtlarında.. Googledede öle çıkıcaktır herhalde
kız valla çıkıyo şimdi sana baktım seninkilerde çıkıyo tırstım yani çünkü ben hep bu adı kullaırım
ayyy aama çıkmasın yaa acaba nick değiştirebiliyomuyuz canım?
selammmm kızlarrr ben geldiimm
dün iskele sancağı izleyen oldumu ben bugün sanıodum:kedi: bakamadım ne konuşuluş tek tip hakkındabilmiyorumkismile
Kızlar askerlerınızzz formanın içine yeşil kazak falan gıyıyormu kımı yeşil kazak göturn içine falan yazmıs verırlermı orda ben alayım mı?? Çok soğudu mağlum 3 gun ıcın normal kazak sweet alıcam da içine de alayım mı?bilmiyorumkismile
Bende hala ne yapsam ne alsam diye düşünüyorum d. günü için yaa
Merve napıon nasılsın tatlım ben ızledm ama bıraz sacma bı prog oldu kımse tam olarakkk görüşünü dogru dürüst bıldırmedı bıle ama anketde tek tıp kazandı
Hoşgeldin tatlımm
Benim o programdan haberim bile yoktuu neyse artık kulak asmıyorum bu tektip haberlerine zaten..
Canımmm valla bılmıyorumkkı ben de farklı seyler göturmek ıstıyorum incim ama bulamıyorum yaa cok mutlu olucagı bısey olması lazım düşünüyorum bulamıyorum kımı takvım falan yaptrmıs kımı tesbıh falan amannn pek sewmdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?