- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.241
Ahh canim.. cok cok gecmis olsun.. neyin var? gripmi?günaydıııınnn :2: çok hastayım yaa, ama yine de işteyim nedense, başkası olsa yatar gelmezdi kesin :sinifsinif:
Ahh canim.. cok cok gecmis olsun.. neyin var? gripmi?
Niye gittinki i$e?
ayy canim gecmis olsun.. tuh yaa.. uzuldum gercekten.. kalin kalin giyindinmi canim?üşütmüşüm herhalde yaa cuma akşamından beri nezle,öksürük,halsizlik,ateş.. hepsi var :2:
2 kişi izinde, yerime bakabilecek kimse yok, bana birikip kalıcak işler yine gelince çıldırıcam mafoldumben
Günaydin canim.. sanada iyi haftalar.. nasilsinGünaydın Kızlar...a.s.
Nasılsınız..
İyi haftalar Diliyorum herkesee kaydirigubbakcemile2
Günaydın Kızlar...a.s.
Nasılsınız..
İyi haftalar Diliyorum herkesee kaydirigubbakcemile2
ayy canim gecmis olsun.. tuh yaa.. uzuldum gercekten.. kalin kalin giyindinmi canim?
Günaydin canim.. sanada iyi haftalar.. nasilsin
Son 4lüler hee masallah
ayy insallah düzelirsin ve bugun cabuk gecergiyindim, ilaçları toparladım bi torbaya geldim,bakalım bitirebilecek miyim günü kafamçokkarıştı
iyilik cnm, senden naber.. askerin nasilgünaydın kızlar nasılsınız?
günaydın canım sana da iyi haftalar :2: ben fena üşütmüşüm her yerim ağrıyo ateşim de var :çok üzgünüm: senden naber?
ayy insallah düzelirsin ve bugun cabuk gecer
üzüldüm yaa.. hastalik cok kötü yaa
iyilik cnm, senden naber.. askerin nasil
Günaydin canim.. sanada iyi haftalar.. nasilsin
Son 4lüler hee masallah
günaydın canım sana da iyi haftalar :2: ben fena üşütmüşüm her yerim ağrıyo ateşim de var :çok üzgünüm: senden naber?
ayy insallah düzelirsin ve bugun cabuk gecer
üzüldüm yaa.. hastalik cok kötü yaa
iyilik cnm, senden naber.. askerin nasil
günaydın canım geçmiş olsun tatlım soğuk algınlığı için yarım limonu sık tatlım içine de sıcak su doldur ister şeker ister tuz ekle iç canım iyi geliyor
günaydın kızlar nasılsınız?
Sevindim canim iyi olmaniza..iyilik canım ne olsun pazartesi sendromu yine askerimin maşşallahı var iyi çok şükür senin asker nasıl
Günaydın tekrar kızlarr...
Valla babykemm 40 larda bitiyo çok şükür inşallah dahaileri atlamayız benmki daha kesinleşmedi çünkü.. Sevdiğim daha açıklanmadı diyor..
Geçmiş olsun flowerim ya.. Çok dikkat et kendine bu havalar insanı hemen yataklara düşürüyor..
Bende dün İst. daydım kızlar..Sınava girdim..Aşkımın kardeşi aldı beni götürdü sağolsun ordanda onlara geçtim..Annesi hazırlık yapmış ben geliyorum diye..Oturduk aşkımın çocukluk fotolarına baktık.. Sonra babasıyla kızkardeşi bıraktı beni otogara..Dönüşümse tam bir faciaydı..
Beklemediğim bir günde yani dün hasta oldum sınav öncesi farkettim ve yanımda hiçbişey yoktu kızlar.. Nasıl bir tedirginlik içindeydim anlarsınız..Neyseki üstümde trençkot vardı ..
Sınavdan sonra baş ağrısı başladı ve eve dönerken daha beter oldu.. Babamı aradım o aldı beni eczaneden ilaç aldık eve zor yetiştim tabi hemen tuvalete attım kendimi.. İstifrğ etmekten bi kere daha canım çıktı..Sonra hemen yattım ve burdayım...
geçmiş olsun canım:sinifsinif:
günaydın canım, saol içerim öğlen yerimseniben
Günaydın tatlımm hoşgeldinn
Sevindim canim iyi olmaniza..
Bizdende iyilik cnm cok sükür..
üsüyorum birazcik okadar :)
Saol tatlımm geçti çok şükür.. Aşkımda çok tedirgin oldu dün.. Uyuyamış bitanem yaa.. :asigim:
Ayyy cnm sanada gecmis olsun ya..Günaydın tekrar kızlarr...
Valla babykemm 40 larda bitiyo çok şükür inşallah dahaileri atlamayız benmki daha kesinleşmedi çünkü.. Sevdiğim daha açıklanmadı diyor..
Geçmiş olsun flowerim ya.. Çok dikkat et kendine bu havalar insanı hemen yataklara düşürüyor..
Bende dün İst. daydım kızlar..Sınava girdim..Aşkımın kardeşi aldı beni götürdü sağolsun ordanda onlara geçtim..Annesi hazırlık yapmış ben geliyorum diye..Oturduk aşkımın çocukluk fotolarına baktık.. Sonra babasıyla kızkardeşi bıraktı beni otogara..Dönüşümse tam bir faciaydı..
Beklemediğim bir günde yani dün hasta oldum sınav öncesi farkettim ve yanımda hiçbişey yoktu kızlar.. Nasıl bir tedirginlik içindeydim anlarsınız..Neyseki üstümde trençkot vardı ..
Sınavdan sonra baş ağrısı başladı ve eve dönerken daha beter oldu.. Babamı aradım o aldı beni eczaneden ilaç aldık eve zor yetiştim tabi hemen tuvalete attım kendimi.. İstifrğ etmekten bi kere daha canım çıktı..Sonra hemen yattım ve burdayım...
Ahh canim benim.. insallah ii gecer bugun.. :Saruboceq:inşallah canım ya çok fena sorma, ayakta duramıyorum ve kimse de bişey demiyo, ne biçim bi yer burası yaa, işte bu yüzden geliyorum :sinifsinif:
günaydın canım, saol içerim öğlen yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?