Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayy canim gecmis olsun.. tuh yaa.. uzuldum gercekten.. kalin kalin giyindinmi canim?
Günaydın Kızlar...a.s.
Nasılsınız..
İyi haftalar Diliyorum herkesee kaydirigubbakcemile2
Günaydin canim.. sanada iyi haftalar.. nasilsin
Son 4lüler hee masallah

günaydın canım sana da iyi haftalar :2: ben fena üşütmüşüm her yerim ağrıyo ateşim de var :çok üzgünüm: senden naber?

günaydın canım geçmiş olsun tatlım soğuk algınlığı için yarım limonu sık tatlım içine de sıcak su doldur ister şeker ister tuz ekle iç canım iyi geliyor

Günaydin canim.. sanada iyi haftalar.. nasilsin
Son 4lüler hee masallah

günaydın canım sana da iyi haftalar :2: ben fena üşütmüşüm her yerim ağrıyo ateşim de var :çok üzgünüm: senden naber?

Günaydın tekrar kızlarr...
Valla babykemm 40 larda bitiyo çok şükür inşallah dahaileri atlamayız benmki daha kesinleşmedi çünkü.. Sevdiğim daha açıklanmadı diyor..
Geçmiş olsun flowerim ya.. Çok dikkat et kendine bu havalar insanı hemen yataklara düşürüyor..
Bende dün İst. daydım kızlar..Sınava girdim..Aşkımın kardeşi aldı beni götürdü sağolsun ordanda onlara geçtim..Annesi hazırlık yapmış ben geliyorum diye..Oturduk aşkımın çocukluk fotolarına baktık.. Sonra babasıyla kızkardeşi bıraktı beni otogara..Dönüşümse tam bir faciaydı..
Beklemediğim bir günde yani dün hasta oldum sınav öncesi farkettim ve yanımda hiçbişey yoktu kızlar.. Nasıl bir tedirginlik içindeydim anlarsınız..Neyseki üstümde trençkot vardı ..
Sınavdan sonra baş ağrısı başladı ve eve dönerken daha beter oldu.. Babamı aradım o aldı beni eczaneden ilaç aldık eve zor yetiştim tabi hemen tuvalete attım kendimi.. İstifrğ etmekten bi kere daha canım çıktı..Sonra hemen yattım ve burdayım...

ayy insallah düzelirsin ve bugun cabuk gecer
üzüldüm yaa.. hastalik cok kötü yaa

iyilik cnm, senden naber.. askerin nasil

inşallah canım ya çok fena sorma, ayakta duramıyorum ve kimse de bişey demiyo, ne biçim bi yer burası yaa, işte bu yüzden geliyorum :sinifsinif:

günaydın canım geçmiş olsun tatlım soğuk algınlığı için yarım limonu sık tatlım içine de sıcak su doldur ister şeker ister tuz ekle iç canım iyi geliyor

günaydın canım, saol içerim öğlen yerimseniben

geçmiş olsun canım:sinifsinif:

Ayyy cnm sanada gecmis olsun ya..
Ben herzamanda yanimda tasiyorum.. Hap kullandigim halde yani..
Sende bundan sonra öyle yap cantana koy..
Ayy ilk gün cok kötu yaa.. Insallah agrisiz gecer..
Aii ne güzelll vakit gecirmissin.. bir tuhaf olmadinmi onun evinde oldugun zaman?
Nezaman belli olacak tezkere tarihi? Niye hala bilmiyoki..
Benimki simdiden biliyo.. komutanlar demis
17 Subat diye.

inşallah canım ya çok fena sorma, ayakta duramıyorum ve kimse de bişey demiyo, ne biçim bi yer burası yaa, işte bu yüzden geliyorum :sinifsinif:

günaydın canım, saol içerim öğlen yerimseniben
Ahh canim benim.. insallah ii gecer bugun.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…