Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Saol canım valla cuma akşamından beri yatıyodum ama geçmiyo beter oluyo sanki :sinifsinif:
sana da geçmiş olsun yaa, çok fena bişey hazırlıksız yakalanmak kafamçokkarıştı

hoşbulduk canım geçmiş olsun bugün nasılsın
bugün iyiyim tatlım.. birazcık üşüyorum o kadarr kafamçokkarıştı
ay ya ayrılıkların en güzel yanı işte birbirinin kıymetini anlıyorsun ne güzel canıma.s.
evet canım ya.. orası öyle dün onlara giderken benmki diyor seni bidaha üzmicem üzmmeem kararı aldım diye hadi bakalım inşallah dedimm hihoyyyt
Saol tatlımm.. Bende sabah alsammı acaba dedim ama yok olmam bugün daha zmanı var dedim almadm.. ama bunda sonraa aman amann yanımdan ayırmam..
Valla babykem benmki işletiomu bilmioyurmki söz de verdirdim söliceksin diye.. ilk komutan 21 kasım demişti ama daha liste falan asılmadı dedi.. bugn sorcam yine.. inşllah açıklanır.. Anneside dün bana soruyo sen biliomusun diyee

Saol canım valla cuma akşamından beri yatıyodum ama geçmiyo beter oluyo sanki :sinifsinif:
sana da geçmiş olsun yaa, çok fena bişey hazırlıksız yakalanmak kafamçokkarıştı

Çok saol canım yaa...tatlım keşke sende izin falan alabilsen ya böyle ayaktayken daha zorr.. Ben fazla dayanamıyorum hemen bayılıyorum ayaktayken..

inşallah yaa, kendime geleyim bir an önce inşallah :Saruboceq:
bu arada şafak olmuş nerden bakarsan bak 1 opuyorumnanaktan 111

Ayyy evet ta$i yaninda neolur neolmaz :)
Benim hap kullandigim icin günleri belli ama genede neolur neolmaz diye hep cantamda :)
Hmm ne gicik yaa.. insallah bugun aciklanir dedigin gibi..
ayyy tam tarih belli olsun asil ozaman heyecanlanirsin..
Ben bile heyecanlandim senin icin..bana ne oluyosa :roflol:

ancak bayılırsam anlarlar eve gitmem gerektiğini zaten, umrunda deil kimsenin, sorumluluklarım da arttı bu ara, yorgunluktan oldum bu kdr kötü ztn :1no2:

Normalde belirtileri kendinden önce gelirdi tatlım artık tık yok.. Ben geliyorum demiyor.. Önceden göğüslerim çok ağrırdı yaa şimdi nie böle oldu kii bilmiyorumkismile
Olsun kızz heyecanıma ortak olursun işte.. Açıklansında eyvahedigeldismile :teytey:
ancak bayılırsam anlarlar eve gitmem gerektiğini zaten, umrunda deil kimsenin, sorumluluklarım da arttı bu ara, yorgunluktan oldum bu kdr kötü ztn :1no2:
Canım benimm bu patron milleti öyle..Ölsenn yine de anlamazlar.. klava:

heya canim.. ayyy süper bir görünüm insallah bir an önce 001 olur:)

inşallah canııımmm.. dün duyduguma göre bu hafta belli olucakmış, başbakan çok uzattınız sonuca bağlayın demiş bu askerliği.. hayırlısı olsun..
bu arada sen dedin ya rüyanda görücen diye tam rüya görmedim ama çok ilginç bişey oldu, cuma akşamı yattım gözmü kapadım uyumakla uyanlıklk arası bi durumdayken, yeşil hastane örtüsünün içinde yatan siyah saçlı kız bebek gördüm, ama kimin nesi anlamadım öyle hayal gibi bişey gördüm.. o kadar görüceksin dedin durdun, dua mı ettin naptın delikafadulden

benim de o belirtiler var yandım bu kadar hastayken bi de o gelicek bu günlerde kafamçokkarıştı
aynen öyle.. kendisi biraz halsiz olsa, ben gidiyorum diyo toplanıp çıkıyo, biz hiç... :mymeka:

Hoşgeldinn burcummm...Gözün aydınnn.. Ne hissediyorsun bakalımm günlerdir uyku girmiyordu gözüne bugün nasılsın ? sositososito

hoşbuldum canımbenim dün valla hiç uyuyamadım sabah ettim ama birazcık uykum var sanırım o kadar mutluyumki sen nasılsın canım

hoşgeldiiinnn aklinialirimsmile şafak mafak kalmayan arkadaşımız

hoşbuldum canım yok kız şafağım var şafak1 adanaya selamımı yolluyorum ama benimkine bakılırsa yarını saymıyrum diyo nsl oluyo anlamamdım aman boşverdim kaçç gündür aramıyordu meğer geç saatlere kadar işlerle uğraşıyorlarmış 11 demi arıyım senidedi kıyamam ona ben ya :)sen nasılsın canım

Hmmm yaslaniyorsun ondandir :roflol:hahahaha saka saka
Aynen heyecan ortagiyim ben :lepi:

ben geldim kaderdaşlarımmmmm
Ayy canoo.. duygularini ogrenebilirmiyim efendim.. vereliniortak :lepi:

hUHAUHuah vallaha bilemicem benimde saclarim simsiyah.. :)
Benim bebi$im olmasin :ecrin_bebek: illerde tabiki aman aman :)

valla kuuzm çok mutluyum havalarda uçuyorum resmen midem böle bir tuhaf garip bir duygu ya darısı baınıza

Günaydınn
Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

günaydın durum nasılsın

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
11 Ekim 2010 / 07:53
http://www.haberaktuel.com/tek-tip-askerlik-icin-erdogan-genelkurmaya-emir-verdi-haberi-314895.html

Tek tip askerlik için Erdoğan Genelkurmay'a emir verdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan o görüşmede Genelkurmay'a talimatı verdi.

Genelkurmay'ın öğrenim farkı gözetmeksizin askerlik süresini 9 ya da 12 aya indirmeye yönelik çalışması, özellikle silah altındaki yüz binlerce genci umutlandırdı. Ancak bu beklenti, Genelkurmay'ın detaylı çalışmanın henüz tamamlanmadığı yönünde açıklamasıyla yerini üzüntüye bıraktı.

'BELİRSİZLİK SONA ERSİN'

Yapılacak düzenlemenin, oldukça detaylı ve birçok kurumu ilgilendirecek şekilde olması nedeniyle uzun sürmesinin doğal olduğu belirtilse de BAşbakan Erdoğan, belirsizlik durumunun sonlandırılması için Genelkurmay'a talimat verdi. Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner'e, "Beklenti eziyete dönüşüyor. Bir an önce çalışmaları bitirin" talimatı verdiği öğrenildi. Bu talimatın ardından çalışmanın hızlandırılarak, en kısa zamanda Bakanlar Kurulu'nda tartışılacak boyutta bir taslak metne dönüşmesi bekleniyor.

Son düzenleme:

bugün son işte yaa bitttiiii sayma sen de hala delikafadulden
sorma fena üşütmüşüm her yerim ağrıyo ateş halsizlik nezle... :2:

olabilir bak kaydirigubbakcemile3 haber verirsin öyle bişey olursa kaydirigubbakcemile3

valla senle birlikte bizde mutluyuz heyecanlıyız tatlımm.. Allahım bundan sonra bir ayrılık yaşatmasınn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…