Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Günaydınn
Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan

günaydın canııım sana da iyi haftlar kaydirigubbakcemile2

hihoyyyt işte bu haber o haber hihoyyyt

Günaydınn
Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
günaydınn cnaım hoşgeldinnn a.s.

:teytey::teytey::teytey:

geçmiş olsun canım dikkat ett tylolhot al

Cnm şükür ben iyiyyimde asıl sen nasılsınn?? Maşallah ya bitti valla bitttiii darısı başımıza İnşallahhh:Saruboceq:

bende iiyiyim heyecanlı,mutlu darııs başına canım

valla senle birlikte bizde mutluyuz heyecanlıyız tatlımm.. Allahım bundan sonra bir ayrılık yaşatmasınn :Saruboceq:

saol canım bu duyguya ortak olduğunuz içn beni alnız bıakmadığınız içinolumunekankayizsmile
darııs başına zehram

Äman dur daha yaa.. simdi olmaz daha sositosositoeyvahedigeldismile
günaydın canııım sana da iyi haftlar kaydirigubbakcemile2

hihoyyyt işte bu haber o haber hihoyyyt
Evet canim.. sen dedin hemen baktim nette..
Benim e$imde askeriyede duymustu kasimin 1 veya 2ci haftasi kesin belli olucakmis..
Insallah bu ay belli olur bananeeeeeeeee laelaelaelaelae lülülülülülü alkisalkisalkis

SAOL CANNIIIM.. BOŞVER BENİ YA HASTALIK GEÇER NASOLSA SENİN MUTLU GÜNÜN BUGÜN olumunekankayizsmile

HEHE.. BEN BİLEMEM ONU ARTIK kaydirigubbakcemile3 İSTEDİGİNİZ ZAMANDA OLMASI İYİ TABİİKİ.. HAYIRLI OLSUN CANIM..
:Saruboceq:

inşallah bene düşücek kasımın ortasında felan terhis edilicek birçok asker bana öle geliyo valla

AAYY İNŞALLAH YAAA BÜNYEM ZAYIFLADI ÇÖKTÜ İYİCENE SİNİRLER BOZUK BU ARA, ÇOK İYİ GELİR BU HABER :Saruboceq:

işilerin yoğunluğundan mı bende cumartesi akşamı acile gittim diş yüzünden yanağım şişti ve kızardı ilthap olmuş gelmeliisn dedi aman tamda zamanında yani ya

işilerin yoğunluğundan mı bende cumartesi akşamı acile gittim diş yüzünden yanağım şişti ve kızardı ilthap olmuş gelmeliisn dedi aman tamda zamanında yani ya

AAAA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YAA NOLDU PEKİ ŞİMDİ NASILSIN?
İŞLER DE ÇOK YOĞUN, NİŞANLIMI DA ÇOK ÖZLEDİM, İZNE GELİCEK Mİ GELMİYCEK Mİ NOLUCAK NE ZAMAN BİTİCEK BU HASRET senağlama

kızlar hepinize günaydınlar olsun.
şafak 359 turkbayragi

burcuuuuuuu geldi mi askerin? sabah dişlerimi fırçalarken aklıma geldin kaydirigubbakcemile3

çok merak ettim tutacak mı rüyam, o kdr istedin ki gördüm işte alkisalkisalkis
Kiz nezaman tutacakmi.. anow korkutma.. illerde demi..

kızlar hepinize günaydınlar olsun.
şafak 359 turkbayragi

burcuuuuuuu geldi mi askerin? sabah dişlerimi fırçalarken aklıma geldin kaydirigubbakcemile3
H.g canim nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…