- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.281
Günaydınn
Herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
11 Ekim 2010 / 07:53
Tek tip askerlik iin Erdoan Genelkurmay'a emir verdi haberi | Haber Aktel - Son Srat Haber, haber, haberler
Tek tip askerlik için Erdoğan Genelkurmay'a emir verdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan o görüşmede Genelkurmay'a talimatı verdi.
Genelkurmay'ın öğrenim farkı gözetmeksizin askerlik süresini 9 ya da 12 aya indirmeye yönelik çalışması, özellikle silah altındaki yüz binlerce genci umutlandırdı. Ancak bu beklenti, Genelkurmay'ın detaylı çalışmanın henüz tamamlanmadığı yönünde açıklamasıyla yerini üzüntüye bıraktı.
'BELİRSİZLİK SONA ERSİN'
Yapılacak düzenlemenin, oldukça detaylı ve birçok kurumu ilgilendirecek şekilde olması nedeniyle uzun sürmesinin doğal olduğu belirtilse de BAşbakan Erdoğan, belirsizlik durumunun sonlandırılması için Genelkurmay'a talimat verdi. Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner'e, "Beklenti eziyete dönüşüyor. Bir an önce çalışmaları bitirin" talimatı verdiği öğrenildi. Bu talimatın ardından çalışmanın hızlandırılarak, en kısa zamanda Bakanlar Kurulu'nda tartışılacak boyutta bir taslak metne dönüşmesi bekleniyor.
Günaydin cnmmmm.. nasilsin??Günaydınn
Ayy amin.. askerlik düssede bende mutlu olsam hihoyyytvalla kuuzm çok mutluyum havalarda uçuyorum resmen midem böle bir tuhaf garip bir duygu ya darısı baınıza
günaydın durum nasılsın
günaydınn cnaım hoşgeldinnn a.s.Günaydınn
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
11 Ekim 2010 / 07:53
Tek tip askerlik iin Erdoan Genelkurmay'a emir verdi haberi | Haber Aktel - Son Srat Haber, haber, haberler
Tek tip askerlik için Erdoğan Genelkurmay'a emir verdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan o görüşmede Genelkurmay'a talimatı verdi.
Genelkurmay'ın öğrenim farkı gözetmeksizin askerlik süresini 9 ya da 12 aya indirmeye yönelik çalışması, özellikle silah altındaki yüz binlerce genci umutlandırdı. Ancak bu beklenti, Genelkurmay'ın detaylı çalışmanın henüz tamamlanmadığı yönünde açıklamasıyla yerini üzüntüye bıraktı.
'BELİRSİZLİK SONA ERSİN'
Yapılacak düzenlemenin, oldukça detaylı ve birçok kurumu ilgilendirecek şekilde olması nedeniyle uzun sürmesinin doğal olduğu belirtilse de BAşbakan Erdoğan, belirsizlik durumunun sonlandırılması için Genelkurmay'a talimat verdi. Erdoğan'ın Genelkurmay Başkanı Org. Işık Koşaner'e, "Beklenti eziyete dönüşüyor. Bir an önce çalışmaları bitirin" talimatı verdiği öğrenildi. Bu talimatın ardından çalışmanın hızlandırılarak, en kısa zamanda Bakanlar Kurulu'nda tartışılacak boyutta bir taslak metne dönüşmesi bekleniyor.
geçmiş olsun canım dikkat ett tylolhot albugün son işte yaa bitttiiii sayma sen de hala delikafadulden
sorma fena üşütmüşüm her yerim ağrıyo ateş halsizlik nezle... :2:
dimi doğru canım saymıyım artık:)ayyy midem çok tuhaf kızlar napıcam ben hele bugece hiç uyuyamam sanırım:)
olabilir bak kaydirigubbakcemile3 haber verirsin öyle bişey olursa kaydirigubbakcemile3
Cnm şükür ben iyiyyimde asıl sen nasılsınn?? Maşallah ya bitti valla bitttiiidarısı başımıza İnşallahhh:Saruboceq:
valla senle birlikte bizde mutluyuz heyecanlıyız tatlımm.. Allahım bundan sonra bir ayrılık yaşatmasınn :Saruboceq:
bugün son işte yaa bitttiiii sayma sen de hala delikafadulden
sorma fena üşütmüşüm her yerim ağrıyo ateş halsizlik nezle... :2:
olabilir bak kaydirigubbakcemile3 haber verirsin öyle bişey olursa kaydirigubbakcemile3
Evet canim.. sen dedin hemen baktim nette..günaydın canııım sana da iyi haftlar kaydirigubbakcemile2
hihoyyyt işte bu haber o haber hihoyyyt
Günaydin cnmmmm.. nasilsin??
Ayy amin.. askerlik düssede bende mutlu olsam hihoyyyt
saol canım bu duyguya ortak olduğunuz içn beni alnız bıakmadığınız içinolumunekankayizsmile
darııs başına zehram
günaydın canııım sana da iyi haftlar kaydirigubbakcemile2
:1hug:
hihoyyyt işte bu haber o haber hihoyyyt
Günaydin cnmmmm.. nasilsin??
cNM ben iyiyim senden nabrr?
Ayy amin.. askerlik düssede bende mutlu olsam hihoyyyt
günaydınn cnaım hoşgeldinnn a.s.
Hb inci
geçmiş olsun canım dikkat ett tylolhot al
bende iiyiyim heyecanlı,mutlu darııs başına canım
saol canım bu duyguya ortak olduğunuz içn beni alnız bıakmadığınız içinolumunekankayizsmile
darııs başına zehram
Äman dur daha yaa.. simdi olmaz daha sositosositoeyvahedigeldismile
Evet canim.. sen dedin hemen baktim nette..
Benim e$imde askeriyede duymustu kasimin 1 veya 2ci haftasi kesin belli olucakmis..
Insallah bu ay belli olur bananeeeeeeeee laelaelaelaelae lülülülülülü alkisalkisalkis
inşallah bene düşücek kasımın ortasında felan terhis edilicek birçok asker bana öle geliyo valla
flowercum 2 sene sonra insallah :)))
SAOL CANNIIIM.. BOŞVER BENİ YA HASTALIK GEÇER NASOLSA SENİN MUTLU GÜNÜN BUGÜN olumunekankayizsmile
olur mu canım bak sıcak şeyler iç ,ye hep
HEHE.. BEN BİLEMEM ONU ARTIK kaydirigubbakcemile3 İSTEDİGİNİZ ZAMANDA OLMASI İYİ TABİİKİ.. HAYIRLI OLSUN CANIM..
:Saruboceq:
AAYY İNŞALLAH YAAA BÜNYEM ZAYIFLADI ÇÖKTÜ İYİCENE SİNİRLER BOZUK BU ARA, ÇOK İYİ GELİR BU HABER :Saruboceq:
bugün zaman hemen geçmeli yarın olmalıopuyorumnanaktan
işilerin yoğunluğundan mı bende cumartesi akşamı acile gittim diş yüzünden yanağım şişti ve kızardı ilthap olmuş gelmeliisn dedi aman tamda zamanında yani ya
Bendende iyilik durucummmmmm.. ne olsun.. calismaktayim :)
bugün zaman hemen geçmeli yarın olmalıopuyorumnanaktan
kızlar hepinize günaydınlar olsun.
şafak 359 turkbayragi
burcuuuuuuu geldi mi askerin? sabah dişlerimi fırçalarken aklıma geldin kaydirigubbakcemile3
Kiz nezaman tutacakmi.. anow korkutma.. illerde demi..çok merak ettim tutacak mı rüyam, o kdr istedin ki gördüm işte alkisalkisalkis
H.g canim nasilsinkızlar hepinize günaydınlar olsun.
şafak 359 turkbayragi
burcuuuuuuu geldi mi askerin? sabah dişlerimi fırçalarken aklıma geldin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?