- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.421
Ben GeLdimmmmboshayallersmile
siyah_incimmmmmm noldu neye son yarım saatttkaydirigubbakcemile2
Hoşgeldin durumm
merhaba kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzz
ay noldu haberlerde düştü diemi ne haber çıkmiş benimkide dedi bende yok öle bişi dedim haberim yok dedim haberlerede baktım netten başbakan haftaya konuşucaz dio sizler duydunuzmu askerlik düştü die bir haberrbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım
hoşgeldin canım sanırım askerlik düşmüş incinin askerinin komutanı söylemiş şimdi açıklama yapcak oda bize haber vercek bakalım hayırlısı
Hb incimm.. Bendeki 10ayı saymazsak şafağımız aynı gibisempatiksalakcinni
Seninde çok az kalmış cnm ya ne güzel. Kendimi nasıl avutsam bilemiyorum artık yedim iyice kafayı-tatlicadiarzu-
Merhaba cnm hg
H.buldum şekerim nasılsın?
Umitlenmeyin kizlar.. askeriyede hep oyle dedikodular oluyo..
Bizimkide kasimin 1 veya 2ci hafta kesinlesicek diye duymus..
Yani heryerden baska biseyler cikiyo..
Insallah siyah icimin dedigi dogru ama genede umitlenmeyin
cok uzulursunuz sonraaaa
sende hg canımmmm nasılsın görüşmeyeliiiiiiopuyorumnanaktan
Şükür cnm iyiym senden naber?
iim cnm ne olsun benimkide bugün temizliğe seçilmiş de temizlik yapıcaz diodu akşama kadr yatıcaz die seviniodu komutanı öğleden sorada sizi seçerim rahat edersiniz 1 gün demişbende dedim şimdiden öğren temizlik işini banada yardım edicen diom hiçde karışmam dio askeriyeyi temizlerken bişi yok evimizi temizle deyince bahanesi çok kaydirigubbakcemile3 öle böle geçio günler işte xduruxcummmmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ben geldim yine
:1hug:aynen cnmm
Şafağınız kaç sizin cnm?
siyah_incimmmmmm noldu neye son yarım saatttkaydirigubbakcemile2
kizlar ben kacarrrr.. bugunki i$ günüm bittiiiiiiiiiiiiiii
evde SIKILDIGIMDA girerimmm..
mucukssss
Geldim ben :1rolleyes:
selam kızlar nasılsınız
canımm hoşgeldinn
Şimdi aşkımla konuştum içtima saat 3 te olcakmış onu bekliyorlar herkes çok heyecanlı dedi..Yazıcı çocukla komuşmuş herkesin tezkere kağıdı hazır sadece tarih kısmı boş onuda komutan dolduruyo demiş.. Tarih yazılınca kesinleşcek demiş. Bekliyoruz bakalım saat 3 ü :1shok:
Herkes hadi bizi geçtim o çocukları orda bu kadar ümitlendirmişken inşallah yanlış birşey söylememiştir komutanı kızlar..
Ben GeLdimmmmboshayallersmile
Tatlımm saat 3 oldu benmkinin aramasını bekliyorum artık o da bi yarım saati bulur..Tabur komutanı açıklama yapcakmışş askerlğin düşmesine dair.. ..Bekliyorummm bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?