Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzz

ay noldu haberlerde düştü diemi ne haber çıkmiş benimkide dedi bende yok öle bişi dedim haberim yok dedim haberlerede baktım netten başbakan haftaya konuşucaz dio sizler duydunuzmu askerlik düştü die bir haberrbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

Hoşgeldin durumm

Hb incimm.. Bendeki 10ayı saymazsak şafağımız aynı gibisempatiksalakcinni
Seninde çok az kalmış cnm ya ne güzel. Kendimi nasıl avutsam bilemiyorum artık yedim iyice kafayı-tatlicadiarzu-

Merhaba cnm hg

hoşgeldin canım

H.buldum şekerim nasılsın?

hoşgeldin canım sanırım askerlik düşmüş incinin askerinin komutanı söylemiş şimdi açıklama yapcak oda bize haber vercek bakalım hayırlısı

anammmmmmmmmmmmmm gerçektenmiii kızlar allah allah nie haberlerde vermediler acep inşşşşşş doğrudur da yüreğimize su serperler siyah incim güzel haberlerinizi beklioruzzzz saol cnm sanada wbluebluewcimmmmmmmkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktanalkisalkisalkis

Umitlenmeyin kizlar.. askeriyede hep oyle dedikodular oluyo..
Bizimkide kasimin 1 veya 2ci hafta kesinlesicek diye duymus..
Yani heryerden baska biseyler cikiyo..

Insallah siyah icimin dedigi dogru ama genede umitlenmeyin
cok uzulursunuz sonraaaa

sende hg canımmmm nasılsın görüşmeyeliiiiiiopuyorumnanaktan

evt cnm çok haklısın bu konu aynı fala inanma falsız kalma ya döndü bizde o yöndeyiz inanmamak istioruz ama genede duramıoruz bu haberler karşısındaopuyorumnanaktan

Şükür cnm iyiym senden naber?

iim cnm ne olsun benimkide bugün temizliğe seçilmiş de temizlik yapıcaz diodu akşama kadr yatıcaz die seviniodu komutanı öğleden sorada sizi seçerim rahat edersiniz 1 gün demiş bende dedim şimdiden öğren temizlik işini banada yardım edicen diom hiçde karışmam dio askeriyeyi temizlerken bişi yok evimizi temizle deyince bahanesi çok kaydirigubbakcemile3 öle böle geçio günler işte xduruxcummmmmopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

:1hug:aynen cnmm
Şafağınız kaç sizin cnm?

Geldim ben :1rolleyes:

aa duygucum gelmiş :)

selam kızlar nasılsınız

selaam:)

hayırlı olsun canım ama bu kesin dedikodu ben size söyliyim öyle bişey olsa hepsine açıklam yapılır aynı gün, neden sadece onların haberi olsun ki bu olaydan??? daha sabah gazeterlerde okuduk tasarı tamamlanmadı, haftaya belli olucak diye..
bence çok ümitlenmeyin üzülmeyin kzlar..

Ben GeLdimmmmboshayallersmile

hoşgeldiin:)

Tatlımm saat 3 oldu benmkinin aramasını bekliyorum artık o da bi yarım saati bulur..Tabur komutanı açıklama yapcakmışş askerlğin düşmesine dair.. ..Bekliyorummm bende..

inş canım hayırlısı olsun beklemeside ne zordur şimdi sana demi hayırlı güzel haberlerini bekioruzopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilea.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…