Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kıyamam cnm ya Çok geçmiş oLsun dikkaT et kendine..
Bende iYi sayıLırım işte 300lerde takıLdım kaldım sanki bu aralar hiç geçmio Zaman
[/QUOTE]

geçiyo geçiyo, sana öyle gelmiştir bu ara yerimseniben
valla bu dikkat eden halim ya fena üşütmüşüm valla kafamçokkarıştı saol canım...

valla bu dikkat eden halim ya fena üşütmüşüm valla kafamçokkarıştı saol canım...[/QUOTE]

Ewet bu aralar kötü bi haldeyim yerimde sayıyorum heryönden..
Cnm iyileşince git bi grip aşısı ol en iyisi sen

Ahhh canım benmm heyecanıma verrrr ŞenizŞenizŞeniz

Tmm ku$um

valla bu dikkat eden halim ya fena üşütmüşüm valla kafamçokkarıştı saol canım...

Tmm ku$um[/QUOTE]

deme öyle canım benim, ban gitti gidiyo dediğimiz günleri düşün, 400lü günleri düşün.. bak ben de 300lü günlerde katıldım bu foruma o zaman Meg daha şafak sayıyodu sen dşün gerisini.. şimdi maaşallah 111 şafağım opuyorumnanaktan
geçmez olur mu aaa... :1hug:

siyah_inci'm zaten senin askerin 89/3 deil mi yahu?? onun tezkere kağıdı zaten hazırlanmıştır..onu demiş olmasın ordaki yazıcı askercağız? :jeyyar:

Valla tatlım aslında öle olması gerekir.. Bende bilmiyorum ama askerlik düştü bunu size tabur komutanı açıklıcak diyende uzman çavuş hani öle er mer dese neyse dicem ama..Komutanı diyor.. Hala aramadı beklemedeyimm

Tmm ku$um

deme öyle canım benim, ban gitti gidiyo dediğimiz günleri düşün, 400lü günleri düşün.. bak ben de 300lü günlerde katıldım bu foruma o zaman Meg daha şafak sayıyodu sen dşün gerisini.. şimdi maaşallah 111 şafağım opuyorumnanaktan
geçmez olur mu aaa... :1hug:[/QUOTE]

elbet bitcek büttünn şafaklar canlarımmmmturkbayragi

anı olcak şu paylaşımlarımız,sizler de benim gibi,bittikten sora da gelip topiğimize sohbet ediceksiniz..

flavırım,arkadaşlık isteği gönderdim,kabul etsene kızaammolumunekankayizsmile

elbet bitcek büttünn şafaklar canlarımmmmturkbayragi

anı olcak şu paylaşımlarımız,sizler de benim gibi,bittikten sora da gelip topiğimize sohbet ediceksiniz..

flavırım,arkadaşlık isteği gönderdim,kabul etsene kızaammolumunekankayizsmile
[/QUOTE]

kabul ettim canıım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…