- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.441
siyah incim nerdesin
Burdayım kuzumm olumunekankayizsmile
incimmm sakın bir yerlere ayrılma gözümüz üzerinde şuannn sana odaklandık:roflol::roflol:
hg tatlımopuyorumnanaktan
425 cnm çağla22 aynı gün gitti askerimiz cuma günü yemin töreni varopuyorumnanaktan
aynen incim bende bunu dicektim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah dedikodu değildir
hmmm yemin törenine gidicekmisin bilmiyorum ama imkan varsa mutlaka git. İnanılmaz güzel bi atmosfer oluyo hem duygulu hem guru verici. Bide sonunda aşına kavuşup birlikte çıkmanız ordan tarif edilmez mutlulukk... Ahhh ahhhh çok güzeldiii...............QUOTE]
yok cnm gidemiorummafoldumben yurtdışında olduğum için trden eylülde geldik zaten ailem göndermez daha 1 ay ancak oldu okadar ço isterdimki onu öyle görmeyiimafoldumben
inşallah olsa ama maalesef bütün internet haberlerinde daha brifing yapılacağından bahsediliyor.
yani buda fake bi haber boshayallersmile
hmmm yemin törenine gidicekmisin bilmiyorum ama imkan varsa mutlaka git. İnanılmaz güzel bi atmosfer oluyo hem duygulu hem guru verici. Bide sonunda aşına kavuşup birlikte çıkmanız ordan tarif edilmez mutlulukk... Ahhh ahhhh çok güzeldiii...............
hoşgeldiin:)
inşşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
keşke gidebilsemmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumben
incimmm sakın bir yerlere ayrılma gözümüz üzerinde şuannn sana odaklandık:roflol::roflol:
aynen incim bende bunu dicektim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah dedikodu değildir
Hehehehe.. Herkes benden haber bekliyor..Arkadşaıma dedim oda patronuna sölemiş adam 35 yaşında falan gitmemiş askere daha benden haber beklio onlardaa
belki askeriye önceden haber vermişlerdr canım ya
hayırlısı olsunnn cnm hakkımızda hepimizin kaderimizde varsa olurrrrrr mutlakaturkbayragi
hb begümcüm nbr?
Orası öyle tatlım.. İnşallah üzmezler askerlerimizi ya..Yazık yani bana teli açan çocuğun sesi bile öyle mutlu geliyordu ki çok sevinmişler belli... Hadi hayırlısı
aynen tatlım ya.. bizden çok onları etkiliyor bu durum..evt cnm doğru sölüosun benimkide bugün dedi bir arkadaşı tvde alt yazıda askerlik düştü die görmüş yemin ediomuş valla düştü die herkes sevinmiş bende dedim benden haber bekle sen daha kesin bişi yok dedim yazık onlarada hepten bihal oldular bu konu çıktıktan beri yok düşüo yok düşmüo askerlerimizide üzüp sevindiriolar haksızlık bu:gitme:
annemm hoşgeldin dedim ben sana görmednmiii :teselli:Neyse cnm sağLık olsun üzüLme. İzne fLn gelir ozmn görüşürsünüz arTık
inciM sen ndn pAs vermiosn buGün Bana:dilcikar:
Neyse cnm sağLık olsun üzüLme. İzne fLn gelir ozmn görüşürsünüz arTık
inciM sen ndn pAs vermiosn buGün Bana:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?