- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.541
eşşek herif ya insanı delirtirler kısmet bir dahaki bahara
slm kzılar hepınıze ben cook kotuyum nısan falan ısı bıttı kardesım evı bırbırıne katı kesınlıkle zıın vermıyourm dedı bnelede konusmuoyo annmede soyle ona aramasın senı dedı cook moralım bozuk annemde gorusturmuycek artık ben nısan hayyallerı kurarken hersey daha kotu olduuuu:sinifsinif:
slm kzılar hepınıze ben cook kotuyum nısan falan ısı bıttı kardesım evı bırbırıne katı kesınlıkle zıın vermıyourm dedı bnelede konusmuoyo annmede soyle ona aramasın senı dedı cook moralım bozuk annemde gorusturmuycek artık ben nısan hayyallerı kurarken hersey daha kotu olduuuu:sinifsinif:
aaa ne demek ya anne baba dururken kardeşe lafmı düşer kötükedihüso
selam kızlara.s.
hepiniz iyisinizdir inşallah
maşallah şafaklarınızda baya baya azalmış,tatlıkısımın depüğü bile gelmiş ohh ne güzel.:lepi:
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
canım cook kotu durumdayım agla agla canım cıktı ama mektup yazdm ercana asla vazgecmem senden dıye anem ne guzel kabul etmıstı ıyıce umıtlenmıstım ama hersey mahvolduu
iyide canım annen kabul ediyosa kardeşine ne oluyoki benim bildğim anne kabul etmişse bi şekilde bu iş olur merak etme sen bence annen baban çok yüz vermiş kardeşine onlar istedikden sonra karışamaz oda
cnm çok üzüldüm ama niye böyle yapıyorlar ?
yani erkek arkadaşınımı istemiyorlar yoksa erken diye mi? yani asıl sorun nedir bu kadar tepki veriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?