Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bebekemm maşallahhh şafağa bak heleeee,ne kaldı plakalaraaaa:lepi:

Son düzenleme:
Kızlarr doro satıcısı oldum bendee sempatiksalakcinni yarın kataloğum geliyo bakalım neler satıcazz hiç yapmadım böle bşi bi deniycm.. sempatiksalakcinni isteyen müşterim olsun ulennn sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
satıcağım ürürün daha markasını yanlış yazıom nasıl satçaksamm dore olcaktı o

Son düzenleme:

ayy beklemek ne zor demi inş beklediğimize değer tatlım inş biran önce arar olumunekankayizsmiledoro ney cnm avon gibi bişimi ne satışı yapıosunbilmiyorumkismile

ses bir ki ses bir ki.. alkisalkisalkis beklemedeyiz..gamyoncuiremsu
:roflol: :roflol: :roflol:
one two one two sengözlerimebaksanab
arka arkaya kavuşucaz biz üçümüz kızlaaaarrrr opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunee gangayizzz olumunekankayizsmile

81den itibaren anlamıcaksın hiçççkaydirigubbakcemile5
insallah beaaa:Saruboceq: yetti gariiii kötükedihüso

ayy beklemek ne zor demi inş beklediğimize değer tatlım inş biran önce arar olumunekankayizsmiledoro ney cnm avon gibi bişimi ne satışı yapıosunbilmiyorumkismile

valla kuzum katalog yarın gelio dore avon gibi ama içinde mutfak falanda var çok hoş ürünleri var inceledim katalogu kendimede alcamm

hayırlısı olsun cnm.
bende eski avonculardanım sempatiksalakcinni
o marka ilk çıktğında bana kataloğu gelmişti ama tam bir fiyaskoydu. kataloğun kalitesi ürünlerin fiyatları hiç iyi değildi. ama son zamanlarda baya tuttuğunu duydum. ilginç valla. hem pahalı hem kalitesiz görünüyordu ama tutmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…