- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.781
geçiçidir inş...
ayhhhhhhhhhhhhh izmirin havasıda berbet belkim ondandır
hoş geldin tatlım
ayhhhhhhhhhhhhh izmirin havasıda berbet belkim ondandır
havadandır o havadan..izmir bi felaket bugün..:bbo:
hosbulduk canımmmmm
istanbulda berbattı bugun kapkaraydı..bende daraldım tabı dısarı cıkıcaktım regl oldum cıkamadım..hepsi üstüste dediğin gibi...delikafadulden
rabbim cümlesinizi hayırlısıyla sağ salim sevdiklerinize kavuştursun arkadaşlar
amın canımm:Saruboceq:
kızlar offf hayat ne zor yaaa alalhım ayrdımcım olsun bıktım ailemden sevgılımden herseyden ıkı arada bı derede kalmaktan bıktım artık yaaaa
kızlar vedat geldi yazamaıyorum
rabbim cümlesinizi hayırlısıyla sağ salim sevdiklerinize kavuştursun arkadaşlar
şafak saymak dediğin gibi elbet birgün bitecek...önemli olan o şafak bittikten sonra sevginize ve birbirinize daha sıkı sarılmanız.yine diyorum rabbim kimseyi ayırmasın,ayrılmak çok kötü
hayırdır canım noldu??
sen enısteyle konus guzelım sonra yazarsın bıze..
AMİN inşallah canım :saruboceq:
bi de bişey sorucam cnm san,benim buraya girmeyeli epey uzun zaman oldu bu sayflarınızda çizelgeleriniz varya onları nasıl yapıyorsunuz bana kim yardımcı olabilir bu konuda?
canım bende arkadasımın yardımıyla yaptım ama bu kk da onu anlatan topıkler var ben abkmıstım ayapabılen bı arkadasımız sana yapıp msnden atabılır ben bılıyorum bılseydım yapıp atardım canım sana
turkbayragi $afak 128 turkbayragi
Benimki doktora gitmisssssss, ve hastaneye gitmesi lazimmis, ameliyat icin. randevu almak icin.. cok sevindim yaaaaaa.. hava degisimi verirler birde insallahhh.
Benimki doktora gitmisssssss, ve hastaneye gitmesi lazimmis, ameliyat icin. randevu almak icin.. cok sevindim yaaaaaa.. hava degisimi verirler birde insallahhh.
Aii tsk ederim insallahİnşAllah olumunekankayizsmile
Vallaha kac senedir rahatsiz oldugu birsey, ama baya masrafli bir ameliyat..kız ciddi bişeyi yok demi
canım ne olmadıkı hangısını anlatıyım kı ben derdım buyuk askerımde uzgun bend eallah sonumuzu hayırlı etsın ne dıyım kı baska benn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?