Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar offf hayat ne zor yaaa alalhım ayrdımcım olsun bıktım ailemden sevgılımden herseyden ıkı arada bı derede kalmaktan bıktım artık yaaaa

kızlar offf hayat ne zor yaaa alalhım ayrdımcım olsun bıktım ailemden sevgılımden herseyden ıkı arada bı derede kalmaktan bıktım artık yaaaa

hayırdır canım noldu??

kızlar vedat geldi yazamaıyorum

sen enısteyle konus guzelım sonra yazarsın bıze..

rabbim cümlesinizi hayırlısıyla sağ salim sevdiklerinize kavuştursun arkadaşlar

AMİN inşallah canım :saruboceq:

bi de bişey sorucam cnm san,benim buraya girmeyeli epey uzun zaman oldu bu sayflarınızda çizelgeleriniz varya onları nasıl yapıyorsunuz bana kim yardımcı olabilir bu konuda?

hayırdır canım noldu??

sen enısteyle konus guzelım sonra yazarsın bıze..

AMİN inşallah canım :saruboceq:

canım ne olmadıkı hangısını anlatıyım kı ben derdım buyuk askerımde uzgun bend eallah sonumuzu hayırlı etsın ne dıyım kı baska benn :Saruboceq:

bi de bişey sorucam cnm san,benim buraya girmeyeli epey uzun zaman oldu bu sayflarınızda çizelgeleriniz varya onları nasıl yapıyorsunuz bana kim yardımcı olabilir bu konuda?

canım bende arkadasımın yardımıyla yaptım ama bu kk da onu anlatan topıkler var ben abkmıstım ayapabılen bı arkadasımız sana yapıp msnden atabılır ben bılıyorum bılseydım yapıp atardım canım sana

turkbayragi $afak 128 turkbayragi

Benimki doktora gitmisssssss, ve hastaneye gitmesi lazimmis, ameliyat icin. randevu almak icin.. cok sevindim yaaaaaa.. hava degisimi verirler birde insallahhh.

cnm bukadarını söylemen bile yeter,ilgilenmen yeter.peki bu arkadaşının kim olduğunu sorsam kendisine nasıl ulaşabiliriz,veya topiklere nasıl ulaşabilirim

canım ne olmadıkı hangısını anlatıyım kı ben derdım buyuk askerımde uzgun bend eallah sonumuzu hayırlı etsın ne dıyım kı baska benn :Saruboceq:

canım sıkma canını Allah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

turkbayragi $afak 128 turkbayragi

Benimki doktora gitmisssssss, ve hastaneye gitmesi lazimmis, ameliyat icin. randevu almak icin.. cok sevindim yaaaaaa.. hava degisimi verirler birde insallahhh.

hayırdır canım onemlı bırsey yoktur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…