- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #91.801
Aii tsk ederim insallah
Vallaha kac senedir rahatsiz oldugu birsey, ama baya masrafli bir ameliyat..
Ama doktor mecbur ameliyat olmalisin demissss.. yani baya iyi oldu cok sükür..
Evet canim.. asker oldugu icin almiyorlar birsey cok sükür.. hayirlisi.. haftaya randevu almaya gidecek galibaaneyse asker olgu için parada vermiyorsunuz sanırım gecmiş olsun tatlım
cnm bukadarını söylemen bile yeter,ilgilenmen yeter.peki bu arkadaşının kim olduğunu sorsam kendisine nasıl ulaşabiliriz,veya topiklere nasıl ulaşabilirim
Didomm avatarin yakiyooooooooooooooo
Segsuuu seyy seni masallah
Iyiyim canim benim... evet ya ama doktor ameliyat olman lazim demis..:kedi::kedi::kedi::kedi:
nasılsın tertibim eşin rahatsızmış okudum geçmiş olsun rabbim şifa versin :Saruboceq:
slmmmmmmmmhihoyyyt
Hosgeldin canimmmmm nasilsinslmmmmmmmmhihoyyyt
heyaaa heleki gunduzz.. calisiyorum cnm SIKILIYO... ama kimse takilmiyo kk; yaaaaofffffffffffff baya zaman oldu burayı böle kalabalık görmeyeli
heyaaa heleki gunduzz.. calisiyorum cnm SIKILIYO... ama kimse takilmiyo kk; yaaaa
Haklisin canim.. eskiden sabah ogle aksam derken herzaman en az 6 kisi falan oluyordu.. napalimmm artikkk.. :)evet artık eski tadı tuzu kalmadı gibi ben mesela burda nasıl zaman sohbet ettiğimizi bilirim ama şimdi slm yazsamda kimse slm bile almıyo artık bi kaç kişi haricinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?